![]() |
Cytuj:
Jest nas 6 i sie boicie heuaheau xD Czyzwy wasz bot cos slabo dzialal? :D |
Cytuj:
Łi dont jus bot , łi promist ! Aj lof ju! |
@up
Kogo ty z siebie robisz? smiejemy sie z Ciebie chlopie ;] Shanoz jest madry po 23 a Ty o ktorej ? muehe Tegax pamietam twoj post na forum "Draz przepraszam za moje wybryki, moge wrocic do wanted ? :((( prosze prosze proszeeeeeeeeeeeeeee" lala laczek z Ciebie ^^ |
@Qual
Najpierw te boty trzeba miec. |
Ja Ciebie tez kocham :*
Ale prawdy nie da sie ukryc, ze uzywacie botow kazdy to wie i to jest zalosne z waszej strony. |
Cytuj:
LOL. Wez stary skoncz pleść smuty! My sie smiejmy z was , bo jestescie mocni tylko na forum lub gdy jest 3 Wanted memberow online . Taka prawda,prawda boli wiec idz se zwal. |
Cytuj:
yeee jestem kozakiem ale nie frajerem ktory lata za drazem jak ostatni łoś, przepraszajac na forum naprawde dales dupy :) draz Cie przyjol po tym czy musiales mu laseczke trzasnac ?:> |
Cytuj:
|
Raul~
Z ciebie to jednak skonczony frajer, wygladasz jak rumun i nim zostaniesz.Laseczki to ty staremu przed snem strzelasz zeby cie nakarmil psie! |
Cytuj:
Btw. Jestem przekonany ze ty Tegax bys w życiu Shanoza nie wysolowal :D Shanoz jest kozak po 23 :D a ty wogole kozak nie jestes hahahaha Go to hell bijacz _/ |
Miesiac i bendze po wszystkim ;]
|
Cytuj:
a ty od kiedy jestes kozak? takie glupie gadanie " my mamy draza on was zownuje hahah jestesmy najlepsi " a czy ty cokolwiek wogle zrobiłes w tej wojnie? cokolwiek w bitwie dla wanted? na tibia.com " draz plx inv me to wanted " a teraz caly zadowolony z siebie ze jest w gildi ktora " wygrywa " co piszesz o tym kiedy my walczymy - podaj mi 1 miejsce losiu w którym ty walczyłes- zeby móc wyzyzywac innych najpierw trzeba miec z czym wyskoczyc. jak Draz pisze komus ze ma lame pvp to ma do tego chociaz prawo - bo było nie było, jest jaki jest, ale połowa serwera dawniej lub mniej miała od niego wpis w liscie zgonów. a ty "Tegax" to przepraszam kto jestes? generalnie tylko z tibia.com widze ze chyba jakis post char u dołu wanted listy - bo w bitwie to ja cie jeszcze nigdy nie widziałem |
Cytuj:
|
dla tegaxa male wyjasnienie :)
nie prawda ze wychodze jak was jest malo :)
i nie prawda ze tylko po 23 z rana tez latam a ostatnio jak zabilem quza bylo was z 13+ tylko nikt po mnie i sathana nie przyszedl nic dziwnego ja tez bym sie bal 2x 100ms :D a co do waszej gry to zabaczymy jak draz pujdzie do pracy :) wtedy to wam sie pokaze kim jestescie obsrance :) jak by nie draz mina urbex to by bylo z wami tragicznie kundle ale ja kamikaze robic nie bede :) no chyba ze naprawde sie zdenerwuje a co do twojego pvp tegax to mysle ze solo z taba ta by bylo male osiagniecie hail kyra muahahahhahah masz takie pvp jak tetro na 80 lvlu czyli 30 bym cie zlozyl :) |
LoL może i nic niezrobilem w wojnie narazie , ale to kwestia czasu.
Cozmetic Jonez- killed at lvl 111 by Tegax ? |
LoL może i nic niezrobilem w wojnie narazie , ale to kwestia czasu.
Cozmetic Jonez- killed at lvl 111 by Tegax ? |
Cytuj:
|
Czemu tutaj tak często obrażacie rodziców innych graczy? Oni Wam nic nie zrobili. Przestańcie wkońcu bo to jest żałosne.:baby:
Pozdrawiam: Nicola |
No bo tegax nie mial po czym pojechac Raula to po starszym mu pojechal idiota niedouczony :D
|
Tegax
z tego co widze ze lizesz niezle dupsko drazowi :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |