Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Qual 22-05-2006 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax
Wielki kozak?:D Czemu jestes twardy o godzinie 23+ gdy jest nas zbyt mało zeby walczyc? Wyzwe cie na pojedynek i skopie Ci śledzia :D

Jest nas 6 i sie boicie heuaheau xD Czyzwy wasz bot cos slabo dzialal? :D

Mr Tegax 22-05-2006 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual
Jest nas 6 i sie boicie heuaheau xD Czyzwy wasz bot cos slabo dzialal? :D

Łi dont jus bot , łi promist ! Aj lof ju!

Raul de Azura 22-05-2006 00:57

@up

Kogo ty z siebie robisz? smiejemy sie z Ciebie chlopie ;]

Shanoz jest madry po 23 a Ty o ktorej ? muehe

Tegax pamietam twoj post na forum "Draz przepraszam za moje wybryki, moge wrocic do wanted ? :((( prosze prosze proszeeeeeeeeeeeeeee" lala laczek z Ciebie ^^

Eldyn 22-05-2006 00:58

@Qual
Najpierw te boty trzeba miec.

Qual 22-05-2006 00:59

Ja Ciebie tez kocham :*

Ale prawdy nie da sie ukryc, ze uzywacie botow kazdy to wie i to jest zalosne z waszej strony.

Mr Tegax 22-05-2006 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
@up

Kogo ty z sieie robisz? smiejemy sie z Ciebie chlopie

LOL. Wez stary skoncz pleść smuty! My sie smiejmy z was , bo jestescie mocni tylko na forum lub gdy jest 3 Wanted memberow online . Taka prawda,prawda boli wiec idz se zwal.

Raul de Azura 22-05-2006 01:12

Cytuj:

LOL. Wez stary skoncz pleść smuty! My sie smiejmy z was , bo jestescie mocni tylko na forum lub gdy jest 3 Wanted memberow online . Taka prawda,prawda boli wiec idz se zwal.

Ja se walic nie musze ;) mam od tego swoich ludz moj drogi :)
yeee jestem kozakiem ale nie frajerem ktory lata za drazem jak ostatni łoś, przepraszajac na forum naprawde dales dupy :) draz Cie przyjol po tym czy musiales mu laseczke trzasnac ?:>

Raul de Azura 22-05-2006 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual
Ja Ciebie tez kocham :*

Ale prawdy nie da sie ukryc, ze uzywacie botow kazdy to wie i to jest zalosne z waszej strony.

Mexiu jak ktos grac nie potrafi to botow musi uzywac:) wiec nie dziw sie chlopakom :P

Mr Tegax 22-05-2006 07:59

Raul~

Z ciebie to jednak skonczony frajer, wygladasz jak rumun i nim zostaniesz.Laseczki to ty staremu przed snem strzelasz zeby cie nakarmil psie!

Kolton 22-05-2006 08:10

Cytuj:

Raul~

Z ciebie to jednak skonczony frajer, wygladasz jak rumun i nim zostaniesz.Laseczki to ty staremu przed snem strzelasz zeby cie nakarmil psie!

Oj przesadzasz czyzby cie wyprowadzili z rownowagi ? :)a Raul to nie rumun tylko czarnuch heheh Raulq:*
Btw. Jestem przekonany ze ty Tegax bys w życiu Shanoza nie wysolowal :D Shanoz jest kozak po 23 :D a ty wogole kozak nie jestes hahahaha Go to hell bijacz _/

Sathan 22-05-2006 09:58

Miesiac i bendze po wszystkim ;]

Cors Ent 22-05-2006 10:05

Cytuj:

Wielki kozak?:D Czemu jestes twardy o godzinie 23+ gdy jest nas zbyt mało zeby walczyc? Wyzwe cie na pojedynek i skopie Ci śledzia :D

LoL jakie pierdy
a ty od kiedy jestes kozak? takie glupie gadanie " my mamy draza on was zownuje hahah jestesmy najlepsi " a czy ty cokolwiek wogle zrobiłes w tej wojnie? cokolwiek w bitwie dla wanted?
na tibia.com " draz plx inv me to wanted " a teraz caly zadowolony z siebie ze jest w gildi ktora " wygrywa "

co piszesz o tym kiedy my walczymy - podaj mi 1 miejsce losiu w którym ty walczyłes- zeby móc wyzyzywac innych najpierw trzeba miec z czym wyskoczyc.

jak Draz pisze komus ze ma lame pvp to ma do tego chociaz prawo - bo było nie było, jest jaki jest, ale połowa serwera dawniej lub mniej miała od niego wpis w liscie zgonów.

a ty "Tegax" to przepraszam kto jestes? generalnie tylko z tibia.com widze ze chyba jakis post char u dołu wanted listy - bo w bitwie to ja cie jeszcze nigdy nie widziałem

Radzikk 22-05-2006 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
wiesz czemu nam sie nie ukladalo? bo ty i sathan nie robicie nic innego poza PA zeby sprzedac co wyje_biecie za rl kase byc miec na ziolo. dac wam expic do 120+ to byloby samobojstwo, 4 gosci na 2 charach, 8 pluc, sam pale nalogowo i wiem jakby to sie skonczylo z wami tu >.<
dobrze wam bylo u nas i w dupe wchodziliscie komu mogliscie byleby sobie zapewnic kolejny dzien jako wanted na PA. o ironio poszliscie do ludzi ktorzy was wczesniej ubili, jak zbity pies ktory wraca do pana gdy zglodnieje.

Psy maja to do siebie, ze najwiecej szczekaja jak sa uwiazane albo zamkniete w klatce.
Wyjdzcie lamusy do open battle i zobaczymy kto zostanie zywy jak kurz opadnie.

Caly czas o psach, co ty jakis hycel jestes? a moze ta twoja pizzeria jest gdzies kolo psiarni? Jezeli juz chcesz nas porownywac do psow, to uwierz za to co zrobiles bedziemy cie dymac jak zwykla suke xD

Eldyn 22-05-2006 10:59

dla tegaxa male wyjasnienie :)

nie prawda ze wychodze jak was jest malo :)
i nie prawda ze tylko po 23 z rana tez latam
a ostatnio jak zabilem quza bylo was z 13+
tylko nikt po mnie i sathana nie przyszedl nic dziwnego ja tez bym sie bal 2x 100ms :D a co do waszej gry to zabaczymy jak draz pujdzie do pracy :)
wtedy to wam sie pokaze kim jestescie obsrance :)
jak by nie draz mina urbex to by bylo z wami tragicznie kundle ale ja kamikaze robic nie bede :)
no chyba ze naprawde sie zdenerwuje
a co do twojego pvp tegax to mysle ze solo z taba ta by bylo male osiagniecie hail kyra muahahahhahah masz takie pvp jak tetro na 80 lvlu czyli 30 bym cie zlozyl :)

Mr Tegax 22-05-2006 14:17

LoL może i nic niezrobilem w wojnie narazie , ale to kwestia czasu.

Cozmetic Jonez- killed at lvl 111 by Tegax ?

Mr Tegax 22-05-2006 14:17

LoL może i nic niezrobilem w wojnie narazie , ale to kwestia czasu.

Cozmetic Jonez- killed at lvl 111 by Tegax ?

Kolton 22-05-2006 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
nie prawda ze wychodze jak was jest malo :)
i nie prawda ze tylko po 23 z rana tez latam
a ostatnio jak zabilem quza bylo was z 13+
tylko nikt po mnie i sathana nie przyszedl nic dziwnego ja tez bym sie bal 2x 100ms :D a co do waszej gry to zabaczymy jak draz pujdzie do pracy :)
wtedy to wam sie pokaze kim jestescie obsrance :)
jak by nie draz mina urbex to by bylo z wami tragicznie kundle ale ja kamikaze robic nie bede :)
no chyba ze naprawde sie zdenerwuje
a co do twojego pvp tegax to mysle ze solo z taba ta by bylo male osiagniecie hail kyra muahahahhahah masz takie pvp jak tetro na 80 lvlu czyli 30 bym cie zlozyl :)

Agree with You :]

Jacyna15 22-05-2006 15:05

Czemu tutaj tak często obrażacie rodziców innych graczy? Oni Wam nic nie zrobili. Przestańcie wkońcu bo to jest żałosne.:baby:

Pozdrawiam:
Nicola

Kolton 22-05-2006 15:11

No bo tegax nie mial po czym pojechac Raula to po starszym mu pojechal idiota niedouczony :D

Twoj Nocny Koszmar 22-05-2006 15:32

Tegax

z tego co widze ze lizesz niezle dupsko drazowi :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57.