![]() |
To że rom przegra jest już więcej niż pewne : )
|
Patrzcie jak znakomity RoM zbiera na paymenty. Ciekawe czy isarishit narawde myśli że dadzą mu spokój? Ci których PAował, będą mieli wspaniałą okazję się odwdzięczyć... a char pewnie i tak pójdzie na sell.
@JanMaria: to nie takie przecież MI też wróżono kicka z serva, wieczny hunt itp. A jak jest teraz? /Kosher Pig |
Cytuj:
@Sesef Wiesz moze co DS zrobi? Sprzeda postac? Czy bedzie odrabial? :/ Ciekawe co on jeszcze w RoMie robi :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Up! Komus sie cos popieprzylo i najwyrazniej nie nam :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Isaris i zwalczanie PA, człowieku, nie wiem ile bym musiał wypić żeby takie coś napisać, a nawet pomyśleć sobie w głowie ... Wygrałeś. /Jojo |
Z Isarisem było tak, że czasem go na chwilke Folari, Endrox i Buti hackowali, robili PA i ludzie mysleli ze ROM jest zły, a potem dawali stare passy...
Nie padali nim, ani nie brali mu itemów, bo sie bali bana od Guido on Aurea. A może ktos mi powie że nie? |
@Lovah
Jezeli piszesz to na serio to jestes chyba nacpany. |
Cytuj:
|
Lol, eny, miałem kiedyś 175 sorka na Aurei i wiem jak to było, moze nie pamietasz takich czasow ale byla taka gildia - Warriors of Sulla byli w niej Folari, Joixazi, Endrox, Buti, Darklegion Zyntax, Isaris... I oni zdobyli rec-keya do Isarisa i potem to wykorzystali - ja bylem w tej gildii mialem wtedy 175 lv i potem mnie tak hakneli tylko mnie już zrookowali miałem nick Ozon Darkcrosser i razem z Liamem zawsze wymiatalismy na open battle'ach - starsi gracze to zapewne pamietaja ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up idz cpac dalej koles...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |