Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

JanMaria Rakieta 23-10-2006 19:40

To że rom przegra jest już więcej niż pewne : )

Kosher Pig 23-10-2006 19:43

Patrzcie jak znakomity RoM zbiera na paymenty. Ciekawe czy isarishit narawde myśli że dadzą mu spokój? Ci których PAował, będą mieli wspaniałą okazję się odwdzięczyć... a char pewnie i tak pójdzie na sell.

@JanMaria: to nie takie przecież MI też wróżono kicka z serva, wieczny hunt itp. A jak jest teraz?

/Kosher Pig

Eny the Noob 23-10-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig (Post 1044647)
Patrzcie jak znakomity RoM zbiera na paymenty. Ciekawe czy isarishit narawde myśli że dadzą mu spokój? Ci których PAował, będą mieli wspaniałą okazję się odwdzięczyć... a char pewnie i tak pójdzie na sell.

@JanMaria: to nie takie przecież MI też wróżono kicka z serva, wieczny hunt itp. A jak jest teraz?

/Kosher Pig

Isaris nie zaplaci, bo nie ma dla niego takiej opcji. Przynajmniej kiedys nie bylo ;<

@Sesef Wiesz moze co DS zrobi? Sprzeda postac? Czy bedzie odrabial? :/ Ciekawe co on jeszcze w RoMie robi :o

drizztpl 23-10-2006 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob (Post 1044676)
Isaris nie zaplaci, bo nie ma dla niego takiej opcji. Przynajmniej kiedys nie bylo ;<

Dalej nie ma :)

Lovah 23-10-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez drizztpl (Post 1044682)
Dalej nie ma :)

Isaris to osoba ktora najbardziej na Aurerze zwalczała, zwalcza i bedzie zwalczac PA, a panowie z FAGu nie umia sie z tym pogodzic ...

Hemp Gru 23-10-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob (Post 1044676)

@Sesef Wiesz moze co DS zrobi? Sprzeda postac? Czy bedzie odrabial? :/ Ciekawe co on jeszcze w RoMie robi :o

Będzie grać.

drizztpl 23-10-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1044691)
Isaris to osoba ktora najbardziej na Aurerze zwalczała, zwalcza i bedzie zwalczac PA, a panowie z FAGu nie umia sie z tym pogodzic ...

Chyba coś źle zrozumiałem...

Eny the Noob 23-10-2006 20:18

Cytuj:

Jezeli nie zartujesz, to przebiles tego goscia od "znikajoncych itemow" z Titani xD

@Up! Komus sie cos popieprzylo i najwyrazniej nie nam :o

Lovah 23-10-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob (Post 1044705)
Jezeli nie zartujesz, to przebiles tego goscia od "znikajoncych itemow" z Titani xD

A jeśli żartuje to wskakujesz mi pod biurko, umowa stoi? :>

Eny the Noob 23-10-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1044707)
A jeśli żartuje to wskakujesz mi pod biurko, umowa stoi? :>

Czy tylko ja nie wiem o co Ci chodzi? -,.-

Sesef 23-10-2006 20:25

Cytuj:

Zwlaczanie PA hmm chyba sród innych, ale jak sam padl/został sfragowany to ganiał po veno i od ludzi z kapci obrabiał. Nie wmówisz mi że tak nie było, bo widizałem jak sciągał kapcie z typa stojącego obok mnie, ale on oczywiście wtedy nie robił PA, tylko pożyczał pożyczki bezzwrotne na blessy, aol.

Jojo Ninja 23-10-2006 20:25

Cytuj:

HAHA, You made my day!
Isaris i zwalczanie PA, człowieku, nie wiem ile bym musiał wypić żeby takie coś napisać, a nawet pomyśleć sobie w głowie ... Wygrałeś.

/Jojo

Lovah 23-10-2006 20:29

Z Isarisem było tak, że czasem go na chwilke Folari, Endrox i Buti hackowali, robili PA i ludzie mysleli ze ROM jest zły, a potem dawali stare passy...

Nie padali nim, ani nie brali mu itemów, bo sie bali bana od Guido on Aurea.

A może ktos mi powie że nie?

Raks Ninja 23-10-2006 20:31

@Lovah

Jezeli piszesz to na serio to jestes chyba nacpany.

Eny the Noob 23-10-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1044740)
Z Isarisem było tak, że czasem go na chwilke Folari, Endrox i Buti hackowali, robili PA i ludzie mysleli ze ROM jest zły, a potem dawali stare passy...

Nie padali nim, ani nie brali mu itemów, bo sie bali bana od Guido on Aurea.

A może ktos mi powie że nie?

Powiem tak: Albo nie umiesz zaznaczac ironii, albo jestes kompletnym retardem :/

Lovah 23-10-2006 20:40

Lol, eny, miałem kiedyś 175 sorka na Aurei i wiem jak to było, moze nie pamietasz takich czasow ale byla taka gildia - Warriors of Sulla byli w niej Folari, Joixazi, Endrox, Buti, Darklegion Zyntax, Isaris... I oni zdobyli rec-keya do Isarisa i potem to wykorzystali - ja bylem w tej gildii mialem wtedy 175 lv i potem mnie tak hakneli tylko mnie już zrookowali miałem nick Ozon Darkcrosser i razem z Liamem zawsze wymiatalismy na open battle'ach - starsi gracze to zapewne pamietaja ;d

Sesef 23-10-2006 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1044772)
Lol, eny, miałem kiedyś 175 sorka na Aurei i wiem jak to było, moze nie pamietasz takich czasow ale byla taka gildia - Warriors of Sulla byli w niej Folari, Joixazi, Endrox, Buti, Darklegion Zyntax, Isaris... I oni zdobyli rec-keya do Isarisa i potem to wykorzystali - ja bylem w tej gildii mialem wtedy 175 lv i potem mnie tak hakneli tylko mnie już zrookowali miałem nick Ozon Darkcrosser i razem z Liamem zawsze wymiatalismy na open battle'ach - starsi gracze to zapewne pamietaja ;d

i obudziłeś się z ręką w spodniach.

Lovah 23-10-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1044796)
i obudziłeś się z ręką w spodniach.

Może jestem noobem, ale ja nie wyznaje holdu jakiemus krukowi.

Kosher Pig 23-10-2006 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah (Post 1044772)

a ja widziałem tramwaj z napędem nitro jeżdżący po dachach! :o

Losari 23-10-2006 20:54

@up idz cpac dalej koles...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24.