![]() |
Cytuj:
|
Nie wiem jak było z Zen , kto jest winny , i dlaczego , szczerze to już mi to lata.
Chciałbym tylko wiedzieć jaki był loot z tego minishabaala i kto go wkońcu zabił :s Moze porozmawiamy o pogodzie , zamiast się kłucić i wytykać nawzajem błędy ? |
Wczorajszy Nalot - Ranny :)
No wiec tak :p dla tych ktorzy nie znaja sprawy. Dwadwa Latal sobie na polnocy pustyni przez dlugi okres sam , potem przybieglem ja i zimn ~ ktory padl na Mini ;/ Lazilem sam po tamtym desercie i nie wiem co sie dzialo z dwadwa ale przylecialem do miasta i zauwazylem ze 22 ciagne ze soba mini do trapa :) Wiec ci ktorzy maja problem z rozwiklaniem tej sprawy to mam nadzieje ze im pomoglem. A potem jak alson i jego ekipa zabila mini co moim zdaniem bylo troche glupie bo 22 stracila uhy na darmo ale coz pobiegli zabic BONES [razem ze mna ;p] loot byl taki jak na zdieciu Lisa . To tyle
Bezok - Best Bloker :P To zaden zart <<< |
żal... ja chcialem tego bossa solo ale cos nie wyszlo :D Mocny skurwysyn :-)
|
zaraz zaczniecie sie kłucic kto komu bugi pod carlin wybił :baby:
|
@Hasis Pomysl jestes na demonach podbiega inna ekipa zabija demona i leci mpa.... Mialem cos podobnego kiedys, przylecial huxy z firenze wygonili mnie z demonow i polecial im mms z pierwszego...
|
ZENada sie wpieprzyla a niby peace no war gulid plx;P
Ripper ty sie nie odzywaj TY PROBLEMIE!!!<3 |
Cytuj:
|
WIDZE ZE KAROLEK ZROBIŁ PORZADEK W NOWEJ GUILD :o
|
dzisiaj brat Lisa mi mowil o tej sprawie i powiedzial, ze Bezok byl 'niegrzeczny' dla
Lisa. Za calym szacunkiem dla niego i mimo, ze jest moim dobrym kumplem ale musze to napisac: ZENada. Zen jako gildie bardzo szanuje, ale tym 'wystepkiem' troche stracili w moich oczach choc nie wiem czy ktos sie tym przejmie =) |
U mnie stracili tym, ze zlozylem do nich podanie o wstapienie, a Li'su zaslepil ich jakas gadka odnosnie mnie i zaatakowali ;o Slowa uznania dla jednego pana, ktory ostrzegl =) A to wydarzenie z Darashii tylko podtrzymuje moja nowa opinie o tejze gildii.
|
Cytuj:
LoL chill Xandi... Z Bezokiem nawet nie rozmawialem :o lepiej sie lognij i tam mi pospammuj :) @ Maxx... Yea.. zaslepiłem ich... Mfg... To ze zlozyles podanie, nie oznacza, ze miedzy nami wszystko jest "OK"... Dobrze wiesz, ze tak nie jest, tak samo jak wszyscy ktorzy wiedza o co mniej wiecej chodzi... |
Tak tak. Nie myslalem tak, to raz. Dwa, wszyscy wiedza. Tak - zabilem Twojego brata. Poklocilismy sie, ale kto zaatakowal kogo? O tym zapomniales? Nie twierdze, ze nie powinienes miec pretensji - w koncu to Twoj brat. Ale trzeba byc odpowiedzialnym za to co sie robi. Co on wtedy myslal? Ze jak mnie zaatakuje to dam mu SCA w prezencie? Tzw. konsekwencje.
|
Tyle czasu nie gadaliśmy w grze, a teraz chcesz na forum się kłócić?
I tak trzeba być odpowiedzialnym, tu się zgodzę. Dobrze wiesz, że to jest bardziej skomplikowane niż to streściłeś, a zarazem że to nie miejsce na takie dyskusje. Koniec tematu dla mnie na tym forum. Gl, hf. |
Nie wiem jak to moze byc bardziej skomplikowane, ale co do gadania tu sie zgodze - szkoda sensu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Troche późno ale dotarło do mnie że sesja sie zblizaaaaaaaaaaaaaaaaa ;( |
Cytuj:
fuck! oswiecilo mnie |
Wy się tu kłócicie, a dzieją się ciekawe rzeczy... Everanor jako pierwszy Irydyjczyk ukończył Dreamer's Challenge Quest ^^ Wielkie gratz dla niego! :dance:
12:54 Dream Master: After all you have passed the Dream Challenge to reach this place, which used to be the process of initiation in the past... 12:54 Dream Master: So, I ask you: do you wish to become a member of the ancient order of the Nightmare Knights, Everanor? GL w nastepnych questach ! ;] |
A jaka jest nagroda z dreamer challenge quest?:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:14. |