![]() |
Cytuj:
|
Ja rowniez dam cos od ciebie :P
100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości życzy Klotnez... I oczywiscie 100 Levela choc niektorzy juz przekroczyli ta granice :P PoZdRoWiOnKa... Wesolych Swiat ^^ |
Cytuj:
Shala Nodror zapłacił i jest free. Ładna akcja w wykonaniu Polaków z Ls po której Aradna padła. Aradna Dec 24 2006, 03:32:29 CET Killed at Level 99 by Pall Xito and by Rev'ico |
Cytuj:
|
Dec 24 2006, 13:49:01 CET Killed at Level 67 by Enop'Ac
Dec 24 2006, 14:10:01 CET Killed at Level 77 by Pall Xito |
Cytuj:
Wesołych świąt blablabla ;) @Vatariel Theolus na forum napisał, że zginiesz. Co o tym myślisz ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mexor
Dec 25 2006, 00:06:39 CET Killed at Level 85 by Pall Xito |
Te fragi i tak nie sa zbyt warte bo ruin expi
|
i niech expia , na kazdego z nich przyjdzie pora :)
|
@UP: Z wiarygodnego zrodla slyszlaem ze zamierzasz sie wykupic. Nie chce stawac po niczyjej stronie chce tylko potwierdzenia/zaprzeczenia.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hujowe to twoje zrodlo xDDD kloed pisal ze chce zaplacic , ale nie moze! xd ~.~ ps. corso daj GŁOS |
Cytuj:
|
Ok...
jestem tu nowy,wiec: Powiedzcie mi ktora gildia jest ta polska, ktora wygrywa...Jakiej narodowosci sa pierwsze lvl-e, itp ;) ps... Drugi dzien gry o godzinie 16: http://img314.imageshack.us/img314/6...mbosik1cn1.jpg qmpel jest lepszy...od 1 lvl-a wbil w ciagu jednego dnia 20lvl ^^ to jest 99.8k expa...bez zadnej pomocy ;D Pozdro |
Cytuj:
Polaków hlvl jest troche...Gornik Borynia,Reviko<nie wiem gdzie '> etc....zajrzyj sobie na forum.tibia.com i poczytaj forum Berylii :D Nniektórzy członkowie Lifestyle płacą Ruin ,bo boją się ,że Ruin dopadnie ich noob charami :| |
@Mroku
Lifestyle wygrywa?Ruin wygrywa?czy jest duze PA? PS: kupie jakis helmet bo nadal w legionie chodze ^^...wiecie jak to jest...kazdy grosz odkladany na promocje ;D |
Cytuj:
Ja mam pro więc pa nie odczuwam :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |