![]() |
Cytuj:
Do tego grande sensacion! Śląsk remisuje z Wisłą 2:2 w dogrywce. Gdyby nie koszmarne pomyłki sędziego, mógłby nawet prowadzić. Czekam na karne :) Edit: I po karnych: 5:4 dla gości :( |
Cytuj:
|
Manchester przegrywa 0:2 z Coventry...
|
Cytuj:
|
@up: Co Ty gadasz? Przecież w tym jakże prestiżowym pucharze wystawiane są zawsze najmocniejsze jedenastki xd! A tak na serio to jakoś mi to nie przeszkadza, ze Manyoo odpadło- jeden turniej mniej. Najważniejsza jest liga i LM.
btw. Fajna brama na 2-1 dla Palermo. |
Więcej czasu na ligę dla MU ^^
|
Polski 3-1 z Holandia, będą grały z Serbią o finał
|
Cytuj:
|
Oglądałem przed sekundą mecz Realu z Betisem i to jest normalnie śmiechu warte...Ojciec miał na kuponie że w tym meczu padną przynajmniej 3 bramki. Trochę kaski było do zgarnięcia na dodatek last mecz bo o 22...no i jak się patrzyło na 5mln słupków i poprzeczek to się płakać chciało :confused: btw bramka Baptisty fenomenalna ;p
|
juz sie nie moge doczekac najblizszej kolejki serie A,Inter bedzie podejmowal As Rome,oba zespoly lideruja w tabeli maja ta sama ilosc punktow,jednakze bramki przemawiaja za pilkarzami z wiecznego miasta.Tak zwany mecz o 6 pkt,napewno bedzie co ogladac.W przypadku remisu obu zespolow i zwyciestwa Juventus,to pilkarze starej damy beda liderowac. Ojojojoj ciekawie sie zapowiada :)
|
Do przerwy 3-1 Dla Legii!!
Edit: Legia Warszawa 4 - 1 PGE GKS Bełchatów |
Cytuj:
|
Polonia i Legia pokazały tym klubikom miejsce w szeregu.
|
Bełchatów bez nowego, dobrego napastnika długo nie powalczy w lidze o najwyższe miejsca.
|
A dzisiaj o 16 West Ham - Arsenal. Ciągle mam w pamięci mecz z poprzedniego sezonu w którym na Emirates przegraliśmy 1:0. Mam nadzieję, że tym razem to Arsenal zwycięży, jednak ten mecz będzie trochę dziwny... Ljungberg będzie teraz grał przeciwko Arsenalowi... Jednak po tym meczu Freddie już ostatecznie przekona się, że popełnił złą decyzję odchodząc i mówiąc przy tym, że Arsenal to klub bez ambicji.
|
Jak zwykle Sopcast u mnie niezbyt chodzi, jeśli w ogóle chodzi ale kanał z "Helzeją i Hamem na Fula" już mam :D
|
O, zaskakująca dużo kanałów na mecz West Ham - Arsenal. Może przynajmniej na jednym da się normalnie obejrzeć meczyk, chociaż nie ma to jak Arsenal TV (genialna jakość i w ogóle nie przerywa, no ale ciężko o link).
@Edit: SopCast do rzyci, nic się nie da obejrzeć. A Arsenal już prowadzi 0:1 ;) @Edit2: No i mecz z West Hamem zakończył się zwycięstwem 0:1. Brutalna gra ze strony "Młotów", już w pierwszej połowie powinni grać w 9... |
Czyżby drużyny Reading i Arminii Bielefeld nie wiedziały co to "difenz"?
|
Kuszczak w bramce od 45 min. ;) Jak na razie 1-0 dla MU.
|
Cytuj:
@Edit: Polska - Serbia 0:3, jeeee ;) |
O jaa...
Roma 1 vs 4 Inter Polska 0 vs 3 Serbia Dida - kontuzja... ; l |
Polska vs. Serbia to był śmiech na sali ;/
[irony]Jednak polak potrafi :cup: [/irony] |
Cytuj:
|
Pięknie ^^
Roma - Inter 1:4 Levante - Barcelona 1:4 (Henry hattrick) Kubica siódmy :| chociaz i tak dobrze |
Łoooo...Ale siekiera na Gran Prix Japonii. Specjalnie się obudziłem o 6:30 żeby oglądać sobie- jednak po tym jak przez grubo pół godziny jeździli w deszczu, we mgle jak mleko za Safety Car'em to poszedłem spać znowu xd Ten wyścig moim zdaniem nie powinien sie odbyć- był po prostu zbyt niebezpieczny.
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic: A Ąri zdobył pierwszego hat-tricka dla Barcy. Co nie i tak nie zmienia faktu, że Barca saks. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A Michniewicz?A 1 bramkarz polski w Milanie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli moge wspomnieć o Australijczyku o Chorwackich korzeniach, Dark módl się że jeśli jakby musiał już wejść na boisko żeby nie bronił tak jak w meczu z Chorwacją na MŚ 2006.
Btw, widze Toffiki z Liverpoolu jak narazie prowadzą z M'Boro. |
Cytuj:
|
@Sven:
Skoro Milan remisuje z taką Catanią, to co Newcastle albo West Ham z Premiership by z nim zrobili ? Aż strach pomyśleć :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |