Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125457)

Relosu 13-05-2008 07:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2054337)
ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza.... walczy jeszcze gorzej .... tibia nie i niegram bo to zal.... Silkroad podobna do wowa... tez tylko skille i zabijanie... pffff zal kazda gra 3 d zaczyna byc taka sama i taka nudna... questy po angielsku stary .. i co z tego że być nawet po hiszpansku i tak za duzo rozumiec w dzisiejszych czasach nie trzeba jak masz rózne strony fankowskie...:/

W takim razie ktora gra mmo jst leprza od WoW'a ?

_WrD_ 13-05-2008 10:06

Cytuj:

ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza.... walczy jeszcze gorzej .... tibia nie i niegram bo to zal.... Silkroad podobna do wowa... tez tylko skille i zabijanie... pffff zal kazda gra 3 d zaczyna byc taka sama i taka nudna... questy po angielsku stary .. i co z tego że być nawet po hiszpansku i tak za duzo rozumiec w dzisiejszych czasach nie trzeba jak masz rózne strony fankowskie...:/

Sam jesteś beznadziejny... W ogóle nie wiesz, o co tu chodzi, dziecko. Jesteś żałosny, tyle ci powiem.

Duke Dran 13-05-2008 10:52

Cytuj:

Jasne, że beznadziejna. Co to jest to 10mln graczy.

Matilus 13-05-2008 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran (Post 2054640)
Jasne, że beznadziejna. Co to jest to 10mln graczy.

Ostatnio w Teleexpressie wspominali o 11 milionach. ; P

Marchewki 13-05-2008 12:21

dobrze dziecko ja mam tylko 18 lat, i co 11mln luda w to gra same japonce i inne gówna , ta gra niczym nie różni sie od Silkroad, Mu online, Knight online, 2Moons to prawie wszystkie te gry połączone w jedno czyli wielkie G.

Duke Dran 13-05-2008 13:10

No właśnie : P połączone dlatego WoW jest lepszy.

_WrD_ 13-05-2008 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2054682)
[...]ja mam tylko 18 lat[...]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!
Dobre!

EDIT(wcześniej nie zauważyłem):
Cytuj:

[...]japonce i inne gówna[...]

Rasista...

Bluray 13-05-2008 14:16

Cytuj:

dobrze dziecko ja mam tylko 18 lat.

O kvrwa padłem xD 8o8o8o8o
Cytuj:

ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza
GW i w większości gier, tylko łazisz, jakimś kaleką co nie umie skakać, pływać itd.

Cytuj:

co 11mln luda w to gra same japonce i inne gówna
Przelicz sobie ile to jest.. nie patrz tak na ręce, nie masz tylu palców...

Cytuj:

Żuć marchewki, szkodzą ci...

Cytuj:

.... walczy jeszcze gorzej ....
Idź w Tekena pograj jak ci nieodpowiada....

@Frap
Dzięki :P

KrEmAs KAc 13-05-2008 15:15

tak sobie czytam i myślę Marchewki ,że ktoś kto ma 18lat był by na tyle mądry żeby przyznać komuś rację a ty dążysz do swojego... :baby:

Lord Dreathan 13-05-2008 15:59

Cytuj:

Marchewka
.. tez tylko skille i zabijanie...
To chyba o Tibii. Jak nie masz przyjaciół, to i tak ich tu nie znajdziesz. Piszesz takie bzdury, że
aż mi wstyd za Ciebie.

X-Zero 13-05-2008 16:16

Cytuj:

mi wstyd za Ciebie.
Jak czytam ten temat to wstyd mi za graczy...którzy bronią swojej gry, nie uznając czyjegoś zdania...nie będę mówił co sądzę o grze - jeśli sądzę źle zostanę "zjechany" ( w przenośni! ) ;[

@down:
Tibia vs WoW ? o.0

@3xdown:
Co to za jednostka czasu? ;<

Brojek 13-05-2008 16:16

heh, tez gram w wowa, 65lvl <kozacze>, jak dla mnie gra o niebo lepsza od tibi.

Marchewki 13-05-2008 16:33

@up

no co ty tibia jest 1000000 razy lepsza od WoW tam masz takie pixelowe monstery itp że tak gre 3d można porównać z 2d brawo dla ciebie koleś up! znudzi wam się ta gra będziecie bronić następnej hehe każdy ma swoje zdanie i tego nic nie zmieni :D

KrEmAs KAc 13-05-2008 16:53

Cytuj:

bo wlasnie zlapalem konkretny zapal do gry.
to się nazywa uzależnienie ;)
no chyba ,że zapał to max 1h dziennie.

Cytuj:

jak dla mnie gra o niebo lepsza od tibi
oczywista oczywistość :confused:

KrEmAs KAc 13-05-2008 17:11

WOW vs tibia
http://pl.youtube.com/watch?v=1jZRlxLJvHo

http://pl.youtube.com/watch?v=BKimeD...eature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=IMRHFT...eature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=xGw6sj...eature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=d-Ecd_...eature=related

Niech mi teraz ktoś powie ,że tibia jest lepsza od WoWa ;]

Grue 13-05-2008 17:14

Tak btw. jakby jeszce ktos nie czytal

http://www.wowwiki.com/2.4.2

Relosu 13-05-2008 17:42

Marchewka mam do ciebie bardzo za*****aszczo konkretne pytanie. To jaki wg ciebie jest najleprzy mmo ? A jezeli takowego nie ma to ktory jest lepszy od wow'a ze go tak krytykujesz ?

Racon 13-05-2008 17:43

Milo porównywać azjatycki grind z 0 fabuły, z epicka historia warcrafta...

Bluray 13-05-2008 18:06

Przepraszam bardzo, czy to jest temat: WoW vs inne gry? nie? to w*** z tond.

Cytuj:

Jak czytam ten temat to wstyd mi za graczy...którzy bronią swojej gry, nie uznając czyjegoś zdania...nie będę mówił co sądzę o grze - jeśli sądzę źle zostanę "zjechany" ( w przenośni! ) ;[
1 powód plax dlaczego WoW jest zjechany..

_WrD_ 13-05-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2054994)
@up

no co ty tibia jest 1000000 razy lepsza od WoW tam masz takie pixelowe monstery itp że tak gre 3d można porównać z 2d brawo dla ciebie koleś up! znudzi wam się ta gra będziecie bronić następnej hehe każdy ma swoje zdanie i tego nic nie zmieni :D

I ty masz 18 lat? Dałbym ci co najwyżej 12...

I jeszcze co do ciebie... Na stronach około 30 tego tematu, broniłeś tej gry jak cholera. I co, mamusia nie pozwoliła kupić WoWa, to biedacek się źdenelwował i już mu się gielka nie podoba?

X-Zero 13-05-2008 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 2055180)
1 powód plax dlaczego WoW jest zjechany..

Yyy... ja coś takiego powiedziałem? Powiedziałem że:
Cytuj:

nie będę mówił co sądzę o grze - jeśli sądzę źle zostanę "zjechany" ( w przenośni! ) ;[
I to była przenośnia, chodziło mi o to że nie będę mówił o tym że WoW mi się nie podoba (I NIE MÓWIĘ NIC TAKIEGO.), bo mnie "zjedziecie" ... Ale widać niektórzy inaczej to interpretują (następny punkt do "wstyd mi niektórych graczy WoW'a" XD)

Ukryty tekst:

A jak chcesz tak bardzo powodu... Jest jak każda taka gra takim H&S w którym questy opierają sie tylko na jednym (a NPC stoją non-stop w miejscu, nie? ;)) ... może nie mam racji... WIEM, "grałem tylko 15 minut i się nie znam" ( to też przenośnia tego co pewnie mi odpiszecie :P)... Jeśli nie mam racji, to inny 'argument' - nie podoba mi się grafa. Za kolorowa.
Ale to tylko moje zdanie...

A jak ktoś powie coś związanego z tym że nie podoba mi się większość MMO ... Ma rację, MMO znudziły mi się... only w GW jest jeszcze to "coś"

Lord Knight 13-05-2008 20:01

No może i trzeba płacić za WOW'a ale powiem szczerze że gra jest super i jest warta tych pieniędzy, abonament może się spłacić gdy wystawimy golda 1000sztuk golda chodzi po 100 zł a niektóre przedmioty są po 5000, no ale większości nie da się sprzedać bo się przywiązują... Nie ma to jak 70levelowy undead warlock ach z 40 epikami ^^:p

Marchewki 13-05-2008 20:20

ulala nie no wielkie gratulacje dla was :D jak można grę 2d porównywać z grą 3d :D broniłem bo po samych opisach itp wydawała sie fajna ale jak sie gra w nią to konkretna klapa , dałbyś mi 12 to gratulację chciałbym cię tylko uprzedzić że w życiu nie każdy jest taki sam i każdy ma inny charakter zachowanie... to gratulacje że po przeczytaniu 10 zdań już wiesz kto ile lat posiada :D ISTNY GENIUSZ NA FORUM !! hehe może idź na jasnowidza :D
@down odpowiedz masz napisana w tym temacie trzeba potrafić czytać ze zrozumieniem

Relosu 13-05-2008 20:24

Marchewki dalej ponawiam swoje pytanie. JAknazywa sie gra ktora wg ciebie jest lepsiejsza od WoW'a ze tak porownujesz i znajdziesz w niej wszystko to czego wow nie ma ?

KrEmAs KAc 13-05-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2055407)
ulala nie no wielkie gratulacje dla was :D jak można grę 2d porównywać z grą 3d :D broniłem bo po samych opisach itp wydawała sie fajna ale jak sie gra w nią to konkretna klapa , dałbyś mi 12 to gratulację chciałbym cię tylko uprzedzić że w życiu nie każdy jest taki sam i każdy ma inny charakter zachowanie... to gratulacje że po przeczytaniu 10 zdań już wiesz kto ile lat posiada :D ISTNY GENIUSZ NA FORUM !! hehe może idź na jasnowidza :D

Nie lepiej dać sobie święty spokój??
no i uniwersalny żal cie ;)

Fabuła to podstawa grafika to tylko dodatek.

Marchewki 13-05-2008 20:30

uahsuahushuas dobra znajdę ci grę przez neta z grafiką coś nie przekraczająca 16 kolorów i sobie graj i zobaczymy jak ci sie tam fabuła spodoba :D hehe koleś ty chyba za wiele gier nie grałeś :D

Grue 13-05-2008 20:35

Dokladnie liczy sie grywalnosc, a nie grafa. Kiedys sie czlowiek zagrywal w wolfa 3d, dooma 1, czy eye of the beholder 1 i 2 :d Zreszta w dooma 1 do dzis pogrywam xD Marchewa odpusc i idz gdzies indziej robic burdel, np. w swoim pokoju xD Baj!

KrEmAs KAc 13-05-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2055430)
uahsuahushuas dobra znajdę ci grę przez neta z grafiką coś nie przekraczająca 16 kolorów i sobie graj i zobaczymy jak ci sie tam fabuła spodoba :D hehe koleś ty chyba za wiele gier nie grałeś :D

omg a chciało by Ci się grać w TES ,Gothic ,never nights i inne siekając tylko same mobki nie wiedząc po co to nawet robimy?? Zawsze fajniej jest zabijać jakieś mobki wiedząc ,że uratujemy świat i zdobędziemy potężne artefakty ;)
Grafika to element który pomaga się wcielić w bohatera i pomaga wyobraźni sobie świat w którym ten bohater podróżuje.

btw: znajdź mi tą gierkę co ma 16 kolorków ,może nawet być tekstowa byle nie był "rąbać siekać"

Bluray 13-05-2008 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 2055298)
Yyy... ja coś takiego powiedziałem? Powiedziałem że:

I to była przenośnia, chodziło mi o to że nie będę mówił o tym że WoW mi się nie podoba (I NIE MÓWIĘ NIC TAKIEGO.), bo mnie "zjedziecie" ... Ale widać niektórzy inaczej to interpretują (następny punkt do "wstyd mi niektórych graczy WoW'a" XD)

Dajesz mocno do zrozumienia że WoW Ci się nie podoba, dlatego sie pytam dla czego, odpowiedziałeś, spoko.

Cytuj:

uahsuahushuas
Dużo w tibie się grało, nie?

Proponuje zakończyć tę dyskusję bo do niczego i tak nie dojdziemy, a tylko spamujemy temat, marchewki, zero (sama nazwa mów.... yyy... ja wcale nie prowokuje!) wyraziliście swoje opinie na temat gry, dziękuje i mam nadzieje niedowidzenia.

KrEmAs KAc 13-05-2008 20:47

Tak dla rozluźnienia atmosfery dam jakiegoś skrin szota
http://img150.imageshack.us/img150/2...2301jx4.th.jpg

Vil 13-05-2008 21:55

Zalatw sobie all-baga. Dobra sprawa.

Serious Sam 13-05-2008 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc (Post 2055471)
Tak dla rozluźnienia atmosfery dam jakiegoś skrin szota
<zdjęć nie cytujemy!>

Mam pytanie.Jak robisz to, że masz drugi pasek z czarami nad tym pierwszym i ten po prawo jeszcze? : )

Kajulec 13-05-2008 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2055708)
Mam pytanie.Jak robisz to, że masz drugi pasek z czarami nad tym pierwszym i ten po prawo jeszcze? : )

Esc/Interface

Lord Dreathan 13-05-2008 23:09

http://img.photobucket.com/albums/v4...308_214401.jpg

Relosu 14-05-2008 06:08

Gratuluje!!!!!!!!!!!! NAstepny team ktory ubil Auhhimonda =) Bo ubiliscie go prawda ?

PLague 14-05-2008 06:21

Cytuj:

Fabuła to podstawa grafika to tylko dodatek.
Zagraj w Angaband i pogadamy.

Lord Dreathan 14-05-2008 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Relosu (Post 2055878)
Gratuluje!!!!!!!!!!!!

Dzieki. Ale niestety wypadl tylko 1 helm dla priesta wiec nie dostalem go ;( ( lock mial wiecej DKP niz ja)

eerion 14-05-2008 08:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 2055881)
Zagraj w Angaband i pogadamy.

Przyjrzyj się temu co cie na dłużej do kompa przyciąga i pogadamy.

@Dreathan:
Nice ;p
tylko... Czy od patcha 2.4.1 nie leci z 25tek 2*więcej tokenów? O_o

malkolm 14-05-2008 09:02

@Dreathan:
Gratki ;-]

@eerion
Lecą trzy sztuki, widocznie tylko jedna z nich była priest/lock/palek.

Bluray 14-05-2008 09:26

@Lord
Gzzz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13.