![]() |
hmmm moja rada?? kopalnie w kazz!! expowiska dla low, mid, czasem high leveli!! siedze tam od okolo 15 lvlu i dobrze jest! loot+exp na pozadnym poziomie! pozdro!! <btw: moj 1szy post :) >
|
Cytuj:
@Leonardo~: Jak nie chcesz się bardzo oddalać od AB to sugeruję EB albo robisz kilka leveli i idziesz na Hellgate bić DSy :) @mattiz: Na tym lv soldki są najlepszym expem ;) |
Chcialbym isc na jakies w miare dobre potworki ktore zostawiaja dobry loot co mi proponujecie z moimi statami(macie na profilu)? Porsze napisac jakie potowry i gdzie wystepuja
|
z takim lvl i skilami spokojnie mozesz chodzic sam z uhami albo z kolega na dragi oprucz tego to beho cycki zerki cala dark catedral i poh
|
@up:
ROTFL. @2x up: kopalnie ( dwarfy + soldki ), senja ( dobry zarobek ), jeszcze ze 2 levele i bedziesz mogl spokojnie smigac po Elf Fortress ( dla expa ) |
skile
Siemka.Na jakich potworach moge expisc ze skilami 63/62?
Knight. Moje equ k armor warior helmet p legs grifin shield i fire sword:) |
@Jack~: Sugeruję cyce i slimy...
@Down: Fakt... Pomyliłem się... Myślałem że to guardian... |
Cytuj:
|
Druid lvl 27/mlvl 33
chciałem nabić lvl bez używania run czy moglibyście coś doradzić? |
siema. Na czym moge expic ze skilami 64/63.Jestem knight:miecz: .
lvl 24. Moje eq: k armor , p legs, c shield , warior helmet , fire sword.:) |
wedlug mnie, knight 15lvl powinien sobie nabic skille conajmniej 50/50 i mozna spokojnie chodzic na banditów, slimy, orc rider, ghule, dwarfy solidery, i na valkirie :) oczywyscie z nienajgorszym eq (conajmniej p-set, dwarven shield)
|
Prosze o pomoc. Mam eq n00bowskie raczej tzn.: noble armor, plate legs, dark helmet, leather boots, dragon shield i dostęp do różdżek dla druida od 7 do 26 lvla. I moje pytanie brzmi, gdzie expić z 23 lvlem i 26 mlvlem (lub tym co będzie podany w opisie) najlepiej bez użycia run loot może być nijaki, a nawet wogóle niebyć. Nie mam PACC.
|
Gdzie expic z skillami podanymi w opisie (pod avatarem) i bez pacc ??
|
Więc tak. Mam druida na 14 levelu z 10 mlvl. Mam pytanie - akurat expię na soldkach w kopalniach Kazo, ale czy jest jakieś inne miejsce do expienia ale równie dobre? Od razu mówię, że nie używam UHów - narazie nie mogę sobie pozwolić.
Uzbra się wstydzę, ale powiem: 1. Brass Armor (miałem deda :/) 2. Plate Legs 3. Leather Boots 4. Dwarven Shield 5. Steel Helmet 6. Scarf/Dragon Necklace/Protection Amulet (Które nosić :P?) 7. Moonlight Rod |
Cytuj:
Schodzisz po schodkach do katedy i odrazu idziesz w prawo i potem w lewym prawym koncie sa slimy w dziurze, tam expij :) |
Ze skilami 54/53 można bardzo ładnie nabić level na edron na rotwormach (ja dalej na nich expie na 20lv xP)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Undead~: Ale nie wszyscy mają PACCa, zresztą z tymi skillami można już spokojnie skille bić... @mattiz: 1. Kup (przynajmniej) scale arma... 2. Wiadomo że scarf... -_- 3. Folda jest niezłym expowiskiem... @Tibias Master: Z tymi riderami to małe przegięcie... @Jack~: KATEDRA! |
hmmm... nie zakladajac nowego tematu tu napisze ^^ z jakimi skilami moge expic oplacalnie na guardach z tarcza, bo narazie hity wchodza po 50++i to dosc czesto
PS. nie wiem co nie tak ale to mam lepsze skile tym wiecej uhow schodzi -.-" |
No ale nie wime gdzie jest ta katedra. Koło jakiego miasta ona jest.:)
|
@up
Znajduje się ona dość blisko Venore, a poradnik o niej jest tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55548 |
Jestem paladynem ( 62/48, 7mlvl, 14 lvl ), gdzie moge poexpic ? Najlepiej żeby było malo ludzi, dobry exp i niezly loot :)
|
hmm, gdzie moge expic ze skillamy 50/50 na 14lvl knight??
|
gdzie moge expić? 17 lvl 3mlvl skille 63/62, eq fs d-shield p-set i warrior helmet. Eq moge mieć lepsze :P
|
@Tibias Master: Z tymi riderami to małe przegięcie...
ale dlaczego??, ja sobie expie na riderach na 14lvl 50/50skille ale troche dosaje, ale to tylko tici tyci |
@Tibias Master: Z tymi riderami to małe przegięcie...
dlaczego??, ja ze skillamy 50/50 i 14lvl na nie chodze i jest calkiem calkiem |
gdzie moge expić? 17 lvl 3mlvl skille 63/62, eq fs d-shield p-set i warrior helmet. Eq moge mieć lepsze :P
|
knight skilluje do 70/70 21lvl p-set dwarf shield brak broni (taki z d*** eq bo niedawno przypomnialo mi sie o tej postaci) planuje zrobic desert questa + sprzedac ring of healing za 2k + 1k w depo
chcialbym najpierw zapytac sie co kupic : serpent/spike sword 1k bright sword moze wejdzie 18k FS 5-10k z jaka bronia i na czym moglbym expic aby dostawac DOSC porzadny exp i robic lootbagi (lootbagi wazniejsze) bez uhow na poczatek (bo skad :S?) |
Jestem knight 17 lvl skile 50\49. eq to fs, dwarfen shield,plate set, dark helmet,scarf. Czy dalbym rade na 1 poziomie katedry? Mam bp of LMM na wszelki wypadek. i czy bede potrzebowac ih a jak tak to ile gdzies moge expic tam z 1 bp ihów wrazie co nie musze chodzic na asaniny. CHODZI mi wylącznie o exp bo kaska sie sama zbiera:Pmoze musze doskilowac a jak tak to do ilu skili i moze cos trza kupic mam 4 k w depo prosze o szybka odpowiedz!:baby:
@Vill OK, ale JEsZCZE 75 % mi zostalo wiec ja oszaleje ale ok sprubuje ale jeszcze poexpie do 20 lvl i wtedy z gskiem tam wpadne |
Ponizej 4 mlvla nawet sie tam nie wybieraj, szkoda kasy na ihy a lmmy to juz wogole porazka. Trenuj az wpadnie 4mlvl.
|
spokojnie, na pirwszy poziom katedry sopkojnie mozesz chodzic, chociarz skilli nie masz wysmienitych xD wystarczy ci exura, ja tam sobie chodze na 14lvl skille 50/50 spokojnie, ex tam jest dosc dobry, tylko nie chodz w strone assasinow tam jest niebezpiecznie, mozesz sprobowac isc na tarantuale ale zalezy tez jaka masz bron :)
|
Gdzie expic
Chce prosic was o rade mam 10 lvl i skille 43/42 i nie wiem gdzie moge expic
pomozcie plx |
jesli masz p set + spike/serpent sword i lepiej to mozesz poexpic na foldzie (minosy) lub na dwarfach prosze rowniez o odpowiedzenie na moje pytania (1 post na tej stronie :( )
|
fintz
mozesz sobie poexpic w katedrze, tam jest bardzo fajnie, w miare dobty loot tzn, plate armor, war kammet i podobne z tego rodzaju, po za tym jak bedziesz tam sam mozesz nawet zebrac 2k expa w ciogu 10 minut, naprawde |
fintz
mozesz sobie poexpic w katedrze, tam jest bardzo fajnie, w miare dobty loot tzn, plate armor, war hammer i podobne z tego rodzaju, po za tym jak bedziesz tam sam mozesz nawet zebrac 2k expa w ciogu 10 minut, naprawde |
To teraz ja :D
Mam 8lvl i i jestem magiem. Gdzie moge expić?. Mieszkam w Thais
|
Gdzieee????
Cze...
Mam knighta lvl 13 skille 48/45 (beda wyzsze ok.50)Mlvl 3 Eq: Fs,P set,Dark Helmet,Booooots,G shield,Scarf.... Expilem juz na ghostland=za duzo ludzi na potworkach z ktorymmi sobie radze. Dwarfy soldier= za duzo ludzi.... Moze byscie mi doradzic gdzie expic!! MASAKRA!!:P P.S Na zamku tez bylem = PK |
Cytuj:
to zajmij sobie poziom z dwarfami.... ewentualnie na halgate na 'pierwszym cmentarzu' tylko musisz uwazac na 2 dsy... |
Z iloma UHami zabokuje GSa ze skillami 80/80 (eq.Bright Sword, K-Arm, P-legi, T-shield, S-helmet). Będzie bił sorc z hmmów, z sd no i jeszcze z jakiejś różdżki na 36mlvl i na 30lvl.
|
Z jakimi skilami moge chodzic solo na dragony?? no i lvl??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |