![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Wygnajewo tureckie, bo jak tak dalej pojdzie to w Wanted bedzie wiecej turasow niz polaczkow, niestety. A to,ze liderzy nie maja dla was czasu to NIE JEST zadne wytlumaczenie. W takim razie ktos inny powinien obrac funkcje battle commandera, tak jak to jest u nas. Jedna z niewielu osob ktore tam u was mialy jaja byl Aru, ktory probowal cos zdzialac, wychodzilo jak wychodzilo ale przynajmniej nie bal sie probowac. Teraz plujcie sobie w brode za to jak go potraktowaliscie. |
Cytuj:
|
Nie zawsze tibia musi byc priorytetem ;) Jedno jest pewne-nasi ludzie mają wielu przyjaciół którzy chetnie pomogą w wojnie jesli sytuacja bedzie wygladać dalej tak,jak do tej pory
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kto powiedzial ze tibia musi byc priorytetem? Bralem udzial w kilku wojnach i to nie tylko na Azurze i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie trzeba no lifowac 24/h zeby wygrac wojne. Wiele osob z ktorymi bylem w gildiach mialo grubo ponad 20-30 lat (nie tylko w Tibii) i potrafili pogodzic gre z RL, tak aby czerpac z gry przyjemnosc i nie traktowac jej jako mus. Wszystko zalezy od czlowieka :). @twistoff Nie powiesz mi, ze nic sie u was na ventr nie stalo i ze Aru kasuje swoj acc z powodu braku checi / czasu. Bujac to my panowie szlachta. |
Bracia Grimm i Andersen by sie w grobach poprzewracali gdyby przeczytali te wszystkie bajki z tego forum heh.
Yours Waszka |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A jak mniemam nie jestescie z takiej sytuacji zadowolni. Czas na zmiany chlopaki, bo w taki sposob daleko nie zajdziecie.
|
Cytuj:
|
Ty chyba nie wiesz co to propaganda, kotku ;). I uwierz mi, ze malo kto z waszej paki nie przyznalby mi racji. A o waszej lojalnosci mozna polemizowac.
|
Cytuj:
|
Większym naszym problem niż to, że liderzy mają mało czasu, jest to, że z Nephilims w każdym jest online koło 25-30 w samych vipach, bez żadnego gatheru, nie mówiąc już o vt (choć jak przyszedł czas na OB, to nagle akurat ludzi nie mieli), co jest więcej niż u nas na całym vt, wliczając ludzi afk. Trudno jest zatem cokolwiek zrobić, jeśli np taki Leifmaa, Marjola czy Gaddarr, ktoorzy jak wlogują w południe, to złażą dopiero po północy...
|
Cytuj:
@ Pussy No popatrz, teraz jest Was online 11, nas jest bodajże 3.. |
@up
Licząc od godziny 14 do 23~, czyli praktycznie cały dzień. PS. Marjanek dzisiaj znów nie poszedł do szkoły? Mamusia sie wkurzy po wywiadówce :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
To wszystko takie fałszywe,patrz nawet nuriel.Oni powiedza wszystko, zeby tylko oczernic wroga- zal.Zero klasy ;]
|
ale jak widac w wanted byly takie jaja ze trzeba bylo cos z tym zrobic
|
A powiedzcie mi, chłopaki, gdzie ja oczerniłem Urbana? Pisałem o tym, że Zdecydowana większość akcji ostatnio jest dowodzona przez Niklasa, ergo - macie więcej niż jednego lidera. Urban ofc dawał radę jak byłem w Wanted, ale z tego co słyszałem po rozłamie stracił trochę formy. Nie mnie to oceniać. Nie podoba mi się po prostu jęczenie, że nie robicie nic bo nie ma Urba..
Co do ilości ludzi - to już tak to jest rozdzielone, że walczycie z Turkami, którzy expią i grają w godzinach raczej nocnych, to już nie nasza wina - bo ludzie macie podobną ilość jak nie więcej.. Jak się mylę to poprawcie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Yours, Smoq |
Taa spacerek...?
Taa lekki truchcik...? Taa szybki truchcik...? Taa SZYBKI SPRINT po dopalacze i spowrotem na tibie 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. W poprzednich wojnach, kiedy walczyłeś przeciwko Marjankowi, też mieliście nawet spore szanse wygrać (lub stawiać opór znacznie znacznie dłużej), gdyby nie fakt, że właśnie mieliśmy osoby, które nie miały nic innego do roboty, niż cały dzień siedzieć z ręką na ctrl + q by szybko relognąć i gnać na bitwę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. ogolnie to placz, placz i placz. macie po 35+ typa na vent i niemacie ludzi do walki, poprostu pech nic wiecej ;] |
Cytuj:
|
Dołączyłem wcześniej niż ty, a 35 typa to nie mamy nawet na gather timie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo ich nie przegrali proste!!! Wygralem w tym teleturnieju ??????????? Cya |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |