![]() |
Ta czcionka, dośćże nie arshaelowa, to jeszcze nie jest czytelna ;<. Efekt przebicia włócznią, jeszcze można przeżyć, ale na bogów, czemu on lewituje nad drzewem? Poza tym, nie podoba mi się ogólna koncepcja obrazka. Lokacja nie zadziwia, ale nie jest zła.
|
Cytuj:
Cytuj:
Twoja czcionka też sux ... ------------------------------------------------ Dawno nic nie dawałem tak na testa /// Oceniajcie. http://i270.photobucket.com/albums/j...ij123/test.png @down pierwszy od kilku mięsiecy. To taki teścik. |
@ n0 name
Czy to twój pierwszy fake? Chyba nie? Ogólnie fajne ale nie ma co oceniać! :] |
@n0_name
Dosyć mały obrazek więc niestety nie wiem jak mam dokładnie ocenić lokacje. Taka przeciętna się wydaje. Nie podoba mi się za to ten mieczyk co leży na ziemi. Jest strasznie dziwaczny. No i jeszcze to ciało całe siwe ;s Nie pasuje mogłeś go pokolorować jakoś. |
Cytuj:
|
@n0_name
Lokacja przeciętna, miecz brzydki, ciało niepokolorowane, a ten out w kapturze jest mój(brzydkie to to jest, ale moje xp). Nie lubię cie! |
Cytuj:
Bogów - Z duże no chyba , że wieżysz w wielu bogów to rozumiem. |
Double post sry , jak sie koloruje postacie?
|
@up
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=69909 Google -> kolorowanie outfitów -> znaleziono w 0.06 sek. czyli krócej niż tyle, ile zajęło ci napisanie twojego posta. |
Cytuj:
Zwracam honor! @Szufi huh już drugi raz go użyłem sorry, najlepiej go wogóle wywale z arsenału. xD |
Cytuj:
|
a oto lata pracy na rookgardzie... widać efekty :D kliknijcie w pełne rozmiary, wtedy lepiej widać
[img]http://img35.imageshack.us/img35/1415/fakeb.png [/img] |
Ale szit. ablueruhhegfaheuhga
|
Ale szit. 2
|
Ale szit. 3
|
Uważajcie bo was Tompi0rek zbani...
Btw, Ale shit. 4 Jak na pierwszy fejk to -10/10 I żeby nie było offtopu, to dodam iż fączki są źle wklejone i nie mają tibijskiej czczionki nad sobą. |
Ale Shit. 5?
Nuda... te paski hp i czcionka mnie dobijają ;( |
według mnie mówicie, że to shit, że to źle, tamto źle, a sami nie potrafilibyście zrobić lepiej -.- każdy pewnie tylko na potworki zwrócił uwagę, jeszcze jakby ktoś nie zauważył zmieniłem lvl eq itp
|
Cytuj:
Zmieniłeś lv, exp, lecz nie zmieniłeś hp i many... Zmieniłeś eq, lecz miecz jest źle wklejony... Ehh powiększone potworki w paint'cie wyglądają kiczowato... No i źle zrobiłeś ich imię i pasek życia... Mogłeś już ściągnąć font converter a nie ;s Ogólnie to się nie popisałeś... |
Ale szit 6.
|
Ale szit 7
Cytuj:
|
A co mi tam:
Ale shit 8. I sorry, że nie ómiem lepiej ;< |
Ale szit 9
|
Ale szit X.
(Żymska Cyfera) Szczerze mówiąc, tak wyglądał mój pierwszy fak'e, tylko, że była moja lokacja + czcionkę przynajmniej obrysowałem. |
Ogólnie to chłopca zjechaliśmy na początku a potem jest zdziwko, że nie ma nowych fake'owców... :confused:
|
ale szit 10 (cyfra arabska)
źle to wygląda nie tibijska czcionka ;/ |
Ale szit 11
@Mikes No wiesz, jak się mają czegoś nauczyć to trza ich skrytykować ;P |
Cytuj:
|
Jeśli masz się tak denerwować to ogólnie nie wystawiaj fake'ów. Wystawiłeś ten fotomontaż to dostałeś należną krytykę (przynajmniej od niektórych), znasz swoje błędy i wiesz co masz poprawić. Po co się nie potrzebnie rzucać? Jeśli coś tworzysz i wystawiasz dla publicznej widowni to spodziewaj się fal krytyki, a nie same pochwały typu "ale słitaśne!11 10/10!". Jeśli nie masz zamiaru się dostosować do tego to nie jest to miejsce dla ciebie.
|
Po co go jechaliście po mnie? :< Nie jesteście tak fajośni jak ja!!111 Pozatym, każdy z Was wy naby tak zaczynał.
|
ale shit 12???
a tak naprawde to bardzo mi sie podoba , rob dalej takie same tylko cale historyjki ukladaj ;D |
Cytuj:
Poza tym warto przed uruchomieniem paint'a użyć najpierw własnego mózgu i zastanowić się co można poprawić, a nie wwalać takie byleco na forum. Tak możecie mnie jechać że sam nic nie zrobiłem, a się mądrzę. |
@platyn
A co to ta "kłótnia"? |
Dobra po ostatnim jego poscie stwierdzam, że jednak dobrze, że go zjechaliśmy :)
|
@platon
Przed wgraniem fake'a idz do psychologa na terapie anty-agresywną! Pod przygotowany na ostrą krytyke. |
do psychologa to ty powinieneś iść ale to dla ciebie za mało... może do jakiejś zamieszki wojskowej się wplątasz to cię tam zjadą X(
|
@up
I z wzajemnością -,- Lepszy nie jesteś od niego. I bardzo cię przepraszam że twój fake to niżej niż dno... jak już mówiła reszta. |
dobra, to skończmy kłótnię, bo to nic nie da (powstrzymajcie się od komentarzy "to ty zacząłeś kłótnię", bo ok zdaję sobie z tego sprawę)
|
Mój pierwszy fake
Siema jestem nowym użytkownikiem forum..(Pewnie już zauważyliście)
Chce przedstawić mój pierwszy Fake,Oceniajcie! Niestety tylko 1 obrazek ale zato duży. http://img189.imageshack.us/img189/2800/trawaz.png |
Trochę to pomieszane nie sądzisz? Obrazek za duży,i nie potrzebnie bo jest spora część terenu pustego.Ale jak na pierwszy fake to dobrze ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |