![]() |
Cytuj:
|
Mam dylemat czy nie wrócić na ten wspaniały serwer. Czy jest w miarę spokojnie jak rok temu? Czy Konda jeszcze szaleje?
PS. Stare konto ktoś mi ukradłX( |
@Celmir
Tu się z Tobą zgodzę : P Ja tam mogę sprzedawać ×D ale nigdy kupować : P W końcu to jest Polska znaczy się "Kaczogród" może jak ktoś jest zarobasem : P Jak kto lubi ^ ^ Doggie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hehe u rox dajesz dajesz ale widze ze masz stare informacje ... Jagbys niewiedzial jest wojna? i Raczej nie expie na ale cuz... Nie Strasz mnie tak bo nie będe mugł spac... Adelao Ta wiadomość została usunięta przez Nekromanta. Powód: Ponizej poziomu hehe widzisz kto tu jest noob :) Pozdroo |
@Rumcio
Jak się przyznasz, że jesteś dyslektykiem to Ci wybacze : P Doggie |
tak jestem :) heh juz od podstawowkiii xD
Pozdroo |
Wlasnie zauwazylem ze pewien czlonek Relictus wymyslil nowy sposób na spędzanie wolnego czasu na wojnie, stanie pod depo z kumplem (40+ knight rs) który bije wszystko co sie rusza, oczywiscie czlonek Relictus nie zrobi sobie Pz Locka sam, tylko od*******a ch** wie co na 20 lvlach, protektujac wszelkie dzialania kolezki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Deviladon poza free... Na kim teraz fragi bedziecie klepac? ;) |
im wiecej siedzimy w dp tym mniej padamy => wojna jest dluzsza i bardziej nudna.
Hwl sie wkoncu znudzi bo nie bedzie kogo bic a expic tez nie bardzo bo padna wiec zaczna sie nam wyplacac :cup: :cup: A tak na serio to hwl wiecej w dp siedza niz my, tylko knighci ida expic jak nas malo bo im trudno glowe oderwac. |
no rzeczywiscie tylko knighci expia a roffu to nie przypadkiem sork? wbil lv pod waszymi oczami :)
Pozdro |
faktycznie , Roffu wbil level , expil jak opetany
14 Oct 2006 +61,293 194 79 7,624,537 61k xp to ile dla sorca ? 30 minut? daj spokoj , ja z Dravem skilowalem 8-10 h dziennie , chodzilem afk zapalic itd. nic sie nie stalo , w mintwallin moze nie duzo expilem ale spory loot zebralem.. Jesli przykladem na to ile kto siedzi w pz ma byc Roffu , to my zdecyydowanie mniej campiny.. ale jak by nie bylo , dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia. |
Cytuj:
ta, Ledrick roxor :D |
"mighty skopo" zniszczony przez demony jak w panice przed nami uciekal. gratz! nie ma to jak doswiadczony player ktory wszedl an 5 demonow mimo iz jak twierdzi wiedzial ze tam sa :)
gz, keep exping guys :) |
Cytuj:
A mówił ze nigdy go nie ujebiemy :D |
Cytuj:
|
5 demonków...
Tyle, że jakby udało mu się przebiec dalej to spadły by one Wam na głowę i dopiero byłby hardcore. :p
|
; ( nieciekawie
|
Chciał dobrze, jeśli by mu się udało pewnie uciekłby wam. Jeśli ktoś z was zdecydowałby sie pojść za nim musiał się liczyć też ze śmiercią. No i loot, który z niego wyleciał nie trafił (chyba) do was, to też sukces.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nice...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Prosze Cię wybacz mi ;( Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie ;( Jesteście zajebiści. P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms :D Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga :P |
za pewne uciekałby
|
Cytuj:
Starałem sie przelecieć przez demony bo mialbym "jakieś" szanse ucieczki lub wylogowania się.:evul: |
Cytuj:
A. ucieczka z hero cave B. wylogowac sie C. wejscie do Anni / DH ques room (jesli agresorzy nie maja takiej mozliwosci) D. zrobienie z siebie idioty i zabicie sie samemu (ta opcje ty wybrales) Jesli myslisz ze "nie dopuszczenie przeciwnej gildi do sfragowania sie bylo leprzym wyborem od walki o zycie (pamietaj o tym ZE ZAWSZE JEST SZNASA NA PRZERZYCIE DOPOKI NIE WIDAC NAPISU "YOU ARE DEAD") to sie gleboko mylisz , pamietaj o tym ze my dopielismy swego , chcielismy ciebie ujebac, padles , co stracilismy ? nic , zaoszczedziles nam run i unjust'ów , w swoje obronie pewnie poraz kolejny zaczniesz krzyczec ze nie "zdobylismy fraga" , ale odpowiec sobie sam , kogo to tak wlasciwie obchodzi ? |
Ajron... kiedy masz zamiar skończyć podstawówkę? Albo w słownik zainwestować? Bo już nawet Rumcio popełnia mniej błędów od ciebie.. Żal.
|
Ludzie... Starajcie się być bardziej tolerancyjni bo znowu zamkną nam temat ;s. To, że ktoś jest dyslektykiem/dysortografem nie oznacza, iż jest gorszy... Wiem - to denerwuje i są słowniki, ale czy Wam chiałoby się tak cały czas szukać danego słowa? :/
|
Cytuj:
p.s. z tego co wiem zdań nie zaczyna się od "albo" , proponóje więc wrócic do podstawówki . |
Cytuj:
tak sie skalda ze jak padlem na rozpoczeciu poprzedniej wojny to ponad 12 membersom HWL zabralo 25 min zabicie mnie mimo iz mialem 15 min pz locka, wez od nich filmik jak maja i naucz sie jak to sie robi. nie probuj teraz cwaniakowac bo dales dupy masakrycznie, padles bo narobiles w gatki i taka jest prawda :) jestes tylko mocny w gebie i tyle, jak przyszlo do akcji to pokazales "klase" gratuluje, frag na tobie kosztowal nas 1 soulfire :) strasznie duzo jak na 100+ rp ;D skopo milych snow mam nadzieje ze sie nie rozplaczesz :) |
Biedny skopo.. soul fire za 50k na nowe blessy.. zgadnij kto z nas wyszedl na tym lepiej??
Coz byles asslickerem.. teraz padles (nie dajac fraga) mimo iz all wiemy ze i tak bys padl.. Co to zmienia.. Nic! powodzenia na przyszlosc.. ty maly kawalku miesa armatniego;] |
Zemus fragged
hmm, zna ktos szczegoly? |
Cytuj:
Po 2: Przeżyłbym gdyby nie to, że 3 sqm od schodów wyłapałem freez'a, dostałem combo i się poskładałem. Po 3: Mam w dupie co myślicie :] |
Rattzora klepalo hwl a ten poszedl mu pomoc.Uratował go ale sam padl.
:( :( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |