Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Celmir 13-10-2006 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1029332)
Patrz Celmir najpierw się mnie czepiałeś i sam zacząłeś ładnie pisać : ) Widzisz to nie jest wcale takie trudne ^ ^ Btw. jak ktoś chce kupować chary i kase na allegro to co nie może, bo jest gorszy? Po to ludzie sprzedają "gp" za real kase, żeby zarobić. Ktoś musi to kupować : P

Masz racje, ale ja się smieje z takich ludzi którzy wydają rl kase na tibie8o

Luka Wars 13-10-2006 16:35

Mam dylemat czy nie wrócić na ten wspaniały serwer. Czy jest w miarę spokojnie jak rok temu? Czy Konda jeszcze szaleje?

PS. Stare konto ktoś mi ukradłX(

Doggie 13-10-2006 16:39

@Celmir

Tu się z Tobą zgodzę : P Ja tam mogę sprzedawać ×D ale nigdy kupować : P W końcu to jest Polska znaczy się "Kaczogród" może jak ktoś jest zarobasem : P Jak kto lubi ^ ^

Doggie

Adelao 13-10-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1029341)
Masz racje, ale ja się smieje z takich ludzi którzy wydają rl kase na tibie8o

Ja więcej kasy na tibi zarobiłem niż wydałem na tą postać;) A tak a propo przeciez ty kupywałeś kase na allegro :D

Celmir 13-10-2006 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka_Warss (Post 1029370)
Mam dylemat czy nie wrócić na ten wspaniały serwer. Czy jest w miarę spokojnie jak rok temu? Czy Konda jeszcze szaleje?

PS. Stare konto ktoś mi ukradłX(

Stary widze że z Lublina jesteś:] Może skoczymy na browarka??:)

Wapivos 13-10-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1028755)
A ja cos dodam.. nie ma sensu robic mass logow bo nie ma z kim..
Ogolnie gildia jest martwa.. Ja moge byc online przez 15h dziennie
ale co to da jak inni sa po 10 minut..
czesc czeka na ponowny pokoj i tyle!
licza ze my zrobim z anich wszystko bedziemy ryzykowac i tyle , wroca na gotowe.. ale tak nie bedzie...
ja tez wracam do bycia retired..
Szkoda czasu..
bye...

To po co takich w gildii trzymac? Kick i niech sie sami martwia...

Rumcio 13-10-2006 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krod (Post 1029179)
A ty Rumcio tak nie kozacz bo nie tylko Relictus chce cie uje....... Wiec lepiej sie przygotuj bo za tydzien lub dwa bedziesz mial nie mila niespodzianke jak ci wpadna na exp!!!!

To samo dotyczy tego "mistrza pvp" Skopa!!!
Pilnujcie sie!!!!!
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

hehe u rox dajesz dajesz ale widze ze masz stare informacje ...
Jagbys niewiedzial jest wojna? i Raczej nie expie na ale cuz...
Nie Strasz mnie tak bo nie będe mugł spac...

Adelao
Ta wiadomość została usunięta przez Nekromanta. Powód: Ponizej poziomu

hehe widzisz kto tu jest noob :)

Pozdroo

Doggie 13-10-2006 21:20

@Rumcio

Jak się przyznasz, że jesteś dyslektykiem to Ci wybacze : P

Doggie

Rumcio 13-10-2006 21:43

tak jestem :) heh juz od podstawowkiii xD

Pozdroo

Azenus 13-10-2006 22:04

Wlasnie zauwazylem ze pewien czlonek Relictus wymyslil nowy sposób na spędzanie wolnego czasu na wojnie, stanie pod depo z kumplem (40+ knight rs) który bije wszystko co sie rusza, oczywiscie czlonek Relictus nie zrobi sobie Pz Locka sam, tylko od*******a ch** wie co na 20 lvlach, protektujac wszelkie dzialania kolezki.

Dragon86 13-10-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1029530)
To po co takich w gildii trzymac? Kick i niech sie sami martwia...

hahaha teraz pojechales :p jak 3/4 gildi dostanie kicka to jaka sila maja dac rade hwl (moze padna ze smiechu?) ;)

Wapivos 13-10-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86 (Post 1029948)
hahaha teraz pojechales :p jak 3/4 gildi dostanie kicka to jaka sila maja dac rade hwl (moze padna ze smiechu?) ;)

Siedzeniem w dp nie zalapiesz fraga tak samo jak logowaniem sie po 10-15 minut dziennie. Zastanowcie sie jak mozecie zmotywowac ludzi do logowania sie bo jak tak dalej pojdzie to wojna potrwa jeszcze kupe czasu.
Deviladon poza free... Na kim teraz fragi bedziecie klepac? ;)

Colorion 14-10-2006 11:42

im wiecej siedzimy w dp tym mniej padamy => wojna jest dluzsza i bardziej nudna.
Hwl sie wkoncu znudzi bo nie bedzie kogo bic a expic tez nie bardzo bo padna wiec zaczna sie nam wyplacac :cup: :cup:

A tak na serio to hwl wiecej w dp siedza niz my, tylko knighci ida expic jak nas malo bo im trudno glowe oderwac.

Rumcio 14-10-2006 11:51

no rzeczywiscie tylko knighci expia a roffu to nie przypadkiem sork? wbil lv pod waszymi oczami :)

Pozdro

Ajron 88 14-10-2006 12:26

faktycznie , Roffu wbil level , expil jak opetany

14 Oct 2006 +61,293 194 79 7,624,537

61k xp to ile dla sorca ? 30 minut? daj spokoj , ja z Dravem skilowalem 8-10 h dziennie , chodzilem afk zapalic itd. nic sie nie stalo , w mintwallin moze nie duzo expilem ale spory loot zebralem..

Jesli przykladem na to ile kto siedzi w pz ma byc Roffu , to my zdecyydowanie mniej campiny..

ale jak by nie bylo , dla mnie nie ma to najmniejszego znaczenia.

sliver 14-10-2006 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1029928)
Wlasnie zauwazylem ze pewien czlonek Relictus wymyslil nowy sposób na spędzanie wolnego czasu na wojnie, stanie pod depo z kumplem (40+ knight rs) który bije wszystko co sie rusza, oczywiscie czlonek Relictus nie zrobi sobie Pz Locka sam, tylko od*******a ch** wie co na 20 lvlach, protektujac wszelkie dzialania kolezki.

ta, Ledrick roxor :D

pawlon 14-10-2006 15:13

"mighty skopo" zniszczony przez demony jak w panice przed nami uciekal. gratz! nie ma to jak doswiadczony player ktory wszedl an 5 demonow mimo iz jak twierdzi wiedzial ze tam sa :)

gz, keep exping guys :)

Adelao 14-10-2006 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1030773)
"mighty skopo" zniszczony przez demony jak w panice przed nami uciekal. gratz! nie ma to jak doswiadczony player ktory wszedl an 5 demonow mimo iz jak twierdzi wiedzial ze tam sa :)

gz, keep exping guys :)

A mówił ze nigdy go nie ujebiemy :D

pawlon 14-10-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1030782)
A mówił ze nigdy go nie ujebiemy :D

no bo my go nie ubilismy, demony byly szybsze;)

Harry Xin 14-10-2006 16:48

5 demonków...

Tyle, że jakby udało mu się przebiec dalej to spadły by one Wam na głowę i dopiero byłby hardcore. :p

Azenus 14-10-2006 17:18

; ( nieciekawie

Fabolous 14-10-2006 18:18

Chciał dobrze, jeśli by mu się udało pewnie uciekłby wam. Jeśli ktoś z was zdecydowałby sie pojść za nim musiał się liczyć też ze śmiercią. No i loot, który z niego wyleciał nie trafił (chyba) do was, to też sukces.

pawlon 14-10-2006 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous (Post 1031096)
Chciał dobrze, jeśli by mu się udało pewnie uciekłby wam. Jeśli ktoś z was zdecydowałby sie pojść za nim musiał się liczyć też ze śmiercią. No i loot, który z niego wyleciał nie trafił (chyba) do was, to też sukces.

wierz mi jestescie w bledzie, wszsytko bylo zaplanowane, on by padl :)

Fabolous 14-10-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1031226)

Przynajmniej wy na tym nic nie zyskaliście.

Azenus 14-10-2006 19:57

Cytuj:

wszsytko bylo zaplanowane

aż trudno uwierzyć.

Harry Xin 14-10-2006 20:06

Nice...

Cytuj:

Czyli mam rozumieć, że go tam zwabiliście czy czekaliście aż uda się w tamtą stronę i śledziliście go na exivie?

Yuge 14-10-2006 22:19

Cytuj:

jakos trudno w to uwierzyc

Celmir 14-10-2006 22:36

Cytuj:

Ochh królu nie masz fraga:( Mistrzu wybacz mi że nie dałem się wam zabić;(
Prosze Cię wybacz mi ;( Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie ;( Jesteście zajebiści.

P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms :D
Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga :P

PolishDrinker 14-10-2006 22:42

za pewne uciekałby

Celmir 14-10-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PolishDrinker (Post 1031691)
za pewne uciekałby

Zapewne stałby w miejscu bo nagły napływ adrenaliny, sprawiłby, że Tharrin dostałby padaki i nie byłby w stanie nic zrobić8o
Starałem sie przelecieć przez demony bo mialbym "jakieś" szanse ucieczki lub wylogowania się.:evul:

Ajron 88 14-10-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1031680)
Ochh królu nie masz fraga:( Mistrzu wybacz mi że nie dałem się wam zabić;(
Prosze Cię wybacz mi ;( Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie ;( Jesteście zajebiści.

P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms :D
Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga :P

Niewiem czy wiesz "mistrzu" ale wlarzenie do parchementa ma tyle samo sensu co rzócenie fire bomby i skakanie po niej ,wieksze szanse przezycia imalbys robiac X loga , jedyna sluszna sytacja w kotrej nalerzy pojsc do parchement room to ta keidy goni cie banda niedorozwoji ktora zwarta gropa podarzy za toba do pomieszenicza.. prosty i oczywistym jest, ze napewno NIE WSZYSCY WLZELI BY TAM ZA TOBA, co znacyz ze jakbys wylazl z tamtad zywy i potem udal sie do "kratki wentylacyjnej" i tak na dole czekalo by na ciebie "pare" osob gotowych zatrzymac cie na czas arz resta dolaczy , kiedy ktos cie zlapie w hero cave na edron , jedynymi opcjami jest :

A. ucieczka z hero cave
B. wylogowac sie
C. wejscie do Anni / DH ques room (jesli agresorzy nie maja takiej mozliwosci)
D. zrobienie z siebie idioty i zabicie sie samemu (ta opcje ty wybrales)

Jesli myslisz ze "nie dopuszczenie przeciwnej gildi do sfragowania sie bylo leprzym wyborem od walki o zycie (pamietaj o tym ZE ZAWSZE JEST SZNASA NA PRZERZYCIE DOPOKI NIE WIDAC NAPISU "YOU ARE DEAD") to sie gleboko mylisz , pamietaj o tym ze my dopielismy swego , chcielismy ciebie ujebac, padles , co stracilismy ? nic , zaoszczedziles nam run i unjust'ów , w swoje obronie pewnie poraz kolejny zaczniesz krzyczec ze nie "zdobylismy fraga" , ale odpowiec sobie sam , kogo to tak wlasciwie obchodzi ?

Bru666 15-10-2006 00:10

Ajron... kiedy masz zamiar skończyć podstawówkę? Albo w słownik zainwestować? Bo już nawet Rumcio popełnia mniej błędów od ciebie.. Żal.

ŻaQ 15-10-2006 00:21

Ludzie... Starajcie się być bardziej tolerancyjni bo znowu zamkną nam temat ;s. To, że ktoś jest dyslektykiem/dysortografem nie oznacza, iż jest gorszy... Wiem - to denerwuje i są słowniki, ale czy Wam chiałoby się tak cały czas szukać danego słowa? :/

Ajron 88 15-10-2006 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bru666 (Post 1031828)
Ajron... kiedy masz zamiar skończyć podstawówkę? Albo w słownik zainwestować?

nigdy , masz z tym jakiś problem ? napisz do Przyjaciółki.

p.s. z tego co wiem zdań nie zaczyna się od "albo" , proponóje więc wrócic do podstawówki .

pawlon 15-10-2006 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1031696)
Zapewne stałby w miejscu bo nagły napływ adrenaliny, sprawiłby, że Tharrin dostałby padaki i nie byłby w stanie nic zrobić8o
Starałem sie przelecieć przez demony bo mialbym "jakieś" szanse ucieczki lub wylogowania się.:evul:

tak sie skalda ze jak padlem na rozpoczeciu poprzedniej wojny to ponad 12 membersom HWL zabralo 25 min zabicie mnie mimo iz mialem 15 min pz locka, wez od nich filmik jak maja i naucz sie jak to sie robi.

nie probuj teraz cwaniakowac bo dales dupy masakrycznie, padles bo narobiles w gatki i taka jest prawda :) jestes tylko mocny w gebie i tyle, jak przyszlo do akcji to pokazales "klase" gratuluje, frag na tobie kosztowal nas 1 soulfire :) strasznie duzo jak na 100+ rp ;D

skopo milych snow mam nadzieje ze sie nie rozplaczesz :)

Kurier 15-10-2006 02:28

Biedny skopo.. soul fire za 50k na nowe blessy.. zgadnij kto z nas wyszedl na tym lepiej??
Coz byles asslickerem.. teraz padles (nie dajac fraga) mimo iz all wiemy ze i tak bys padl..
Co to zmienia..
Nic!
powodzenia na przyszlosc.. ty maly kawalku miesa armatniego;]

Colorion 15-10-2006 10:31

Zemus fragged

hmm, zna ktos szczegoly?

Celmir 15-10-2006 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1031861)
tak sie skalda ze jak padlem na rozpoczeciu poprzedniej wojny to ponad 12 membersom HWL zabralo 25 min zabicie mnie mimo iz mialem 15 min pz locka, wez od nich filmik jak maja i naucz sie jak to sie robi.

nie probuj teraz cwaniakowac bo dales dupy masakrycznie, padles bo narobiles w gatki i taka jest prawda :) jestes tylko mocny w gebie i tyle, jak przyszlo do akcji to pokazales "klase" gratuluje, frag na tobie kosztowal nas 1 soulfire :) strasznie duzo jak na 100+ rp ;D

skopo milych snow mam nadzieje ze sie nie rozplaczesz :)

Po 1: Fraga nie macie.
Po 2: Przeżyłbym gdyby nie to, że 3 sqm od schodów wyłapałem freez'a, dostałem combo i się poskładałem.
Po 3: Mam w dupie co myślicie :]

Krod 15-10-2006 12:04

Rattzora klepalo hwl a ten poszedl mu pomoc.Uratował go ale sam padl.

:( :(

Adelao 15-10-2006 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krod (Post 1032329)
Rattzora klepalo hwl a ten poszedl mu pomoc.Uratował go ale sam padl.

:( :(

Skąd wiesz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36.