![]() |
Cytuj:
Slide: hehe. No sporo ;) Fifi rządzi;) Ciekawe kiedy delete będzie. Może kiedyś do tego dojdą... |
Cytuj:
Owszem przyjaciół to on ma na pewno nie watpie w to, ale z tym pierwszym to już troche inaczej jest. |
Też jestem zdania że te padanie vesza to za fast exp....
no trudno molt chce trzymać władze i trudno mu sie dziwić, bo długo musiał nma nią czekać... |
@Kidler i Doneq
Pamietam jeszcze jak któryś z was mówił (chyba ty Kidler) ze jak Doneq jest moim wrogiem to i ty jesteś. Gdzie się wasza przyjaźń podziała? /GOVI |
Cytuj:
ogar ziom i tyle a tak btw molta i vesz'a. Z tego co wiem to ci dwaj panowie nie lubią się jeszcze z dawnych czasów gdy vesz wbijal lvl'e od 1 do 104 na Zevsie. no dobra to teraz zabieram swoja dupe na polibude po wpisy z informatyki :) |
Chciałem się oficjalnie z wami pożegnać!
Kończy się moja gra na tym świecie, przenoszę się na inny, tym razem na inny voc ;p Knight mi się znudził ;] Jeśli by was interesowało wystawiłem go na allegro ;p Jest pare świetnych osób, z którymi ciężko mi jest się rozstać, dlatego będę tu zaglądał, napewno oglądał Wasze ssy :) Miło mi się z Wami grało! Powodzonka :* |
Szkoda ze zmieniasz swiat...:(
A mozna wiedziec na jaki? |
kurwa mac wracaj tu
no i jak takiego nie zabic?:> powiedz chociaz gdzie lecisz i dlaczego? |
Dziala tibia.com forum!!!
|
ano ano... Najwyższy czas!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
a co jescze mi powiesz o ROM? Moze najpierw zoabcz to http://web.archive.org/web/200310221...cter&name=Emod |
Cytuj:
@EDIT Wlasnie skonczylem Eleonore Questa :* |
Cytuj:
I tak btw: Free itams plx! :D @iron Gratz ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
buahahah zgadzam sie w 100% zostałem odbanowany :evul: to lecimy dalej :evul: |
Cytuj:
No dzięki za zwrócenie uwagi... Pozdrawiam i btw. witaj z powrotem ;) |
Cytuj:
Mozemy zrobic quiz sobie i zobaczymy kto wie wiecej ^^ Cytuj:
|
@up
Emod(nova)=Liam(aurea) Czaisz?:D |
Cytuj:
Ale co to ma do rzeczy i narodowosci RoMu i FaGu (MI)? |
Jan 18 2007, 16:21:15 CET Died at Level 68 by a giant spider
_/ i 360k expa w plecy |
A moze pora kupic blessy??
Ludzie czemu macie do mnie takie problemy ;/ Wczoraj padlem od pk 35 ms zlozylem sie na combo 2 FE + sd I spadlky ze mnie p-legi.... czy warto bylo poswiecac 35 lvl?? .... Ja jestem kulturalnym i nikomu nie zawadzajacym graczem ^.^ " Oddaj cześć wodzowi.... Niech żyje Kononowicz ^.^ " 18:12 You advanced from Level 30 to Level 31. |
@lachociaga(ten ktos wie o kogo chodzi)
SPADAJ NA PALME BAMBUSIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajnie bylo na aurea! Hail the soul of RoM_./! |
Cytuj:
|
@Up
Ktos tutaj nie lubi RoMu?:( _./ROM! |
Cytuj:
Zmieniłeś się, na gorsze, na głupiego papugę. Więc ssij i wsadź sobie w dupe te teksty o RoMie. Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam @Piąty Gratz! |
@up 2
Znowu cie kablem bija i zelazkiem przypalaja?:< @up pff jak wszyscy jak ja nie xD @down Zeby cie wydymali i ubili:D! |
Cytuj:
Brawo Kidlex Hail PoD :] |
Hail _/ PoD xD :cup: :cup: :cup:
Zaczyna sie robic nerwowo na forum :P loozik chlopacy:P (Włatcy Móch jak coś :D ) ... haushaushaushausahsuahsuahsa - Piaty nareszcie mam tego hot keya xD (smiech h-lvli):baby: :baby: :baby: |
@up
Pod F1 to każdy h lvl ma vitkę, a nie to to ;p (except knights ofc) @Kidler i Doneq Załatwcie to na PW, bo się znów modki przyczepią do Naszego tematu o spam... A tak na marginesie to 111 lvl wszedł ^^ |
GyZy :D:D:D
|
Cytuj:
|
Nawet mnie Wiesiu Jałomużny nie uratował ze swoimi przekaźnikami kombinowanymi... ech prąd znikł na sekunde... ale komp sie włączał godzine :(
|
U mnie prąd pada co 5 minut... Ogólnie tornado u mnie w mieście.
|
Cytuj:
lewa łapka na numerkach prawa na myszce i jazda :) |
a ja pod F1 mam Exura sio "Greg'Ant i rządze ^^
|
Cytuj:
ja pod F1 mam exure, F2 manas, F3 uh a reszta to nie ważna takie tam exety res kasa, lopata, lina, nożyk, lewitate itp.,, a pod shift F1-F12 exive na ważniejszych graczy romu, ale chwilowo to już nie potrzebne:/ PS. Może niech każdy napisze co ma pod każdym hotkeyem, przyjdzie mod i nam temat zamknie za offtop |
Mnie tez brakuje romu i Liama x(((
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |