![]() |
|
Nie jest ważne jak kto wygląda panowie tylko kim jest i jak sie zachowuje to jest temat poświęcony screeną na neranie a nie kłótniami kto ile waży i ile ma wzrostu A to, że na wzajem siebie obrażacie i poniżacie świadczy o tym, że jesteście oboje żałośni i w koncu KURWA MORDA DEBILE BO JA TU WCHODZE ZOBACZYC SCREENY A NIE WASZE KURWA POJEBANE TEKSTY POZIOMU SZKOŁY PODSTAWOWEJ.
To na Tyle. |
Hansu
Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 02 2007 Lokacja: Legnica Wiek: 18 Stan: Aktywny Gracz Imię: Marcus Flan wieczek_osg Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2007 Lokacja: Daleko... xD Stan: Zbanowany Imię: Marcus Flan Hansu.. za ile kupiłeś chara?? :D |
Teraz speedy został ponizony więc próbuje uleczyc jeden z wielu kompleksów i sie smieje z kogoś na forum... ;< Biedny
@down Zauwazmy, ze Ty w ogole nie masz po co tego "jeść" jak nie ćwiczysz ... |
Cytuj:
Tez niejadam takich rzeczy ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. Wogóle niewiem kurwa kim jestes a sie dojebałeś wiesz? Morski c oś napisał i domnie sapiesz oto? Czy ja napisałem na ciebie jakąś złą rzecz przed tym jak na mnie najechałeś ? Nie. :D Wiec s*******aj ćwiczyc garba ;d |
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Przeczytaj all up ;> Zauwaz ze Ty zaczales do mnie sapac. Ja tylko skomentowalem post Morskiego i w nim nie padlo Twoje imie, nick z Tibii....
Cytuj:
|
@ Parę postów up /\
Podsumuję to może tak... Inteligentna rozmowa inteligentnych ludzi... @Baruteq Popieram, czemu sie masz siebie wstydzić, ten co z Ciebie się śmieje to tylko dlatego, że ma sam takie kompleksy... Pozdro dla wybranych (Old good Nerana) |
@Zielenczanin
Dobrze małpko ty moja :* :D banan Plx Nastwaiam Radary.. 3..2...1...!!! |
Cytuj:
az sie łeska w oku kreci :ppierwsze 4 miesiace serva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a i Speedy nic nie chce mowic ale sam kupiles hara....wiec czemu sie czepiasz innych.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam non stop kontakt ze starym speedym wiec nie masz co sie wykrecac.... |
|
Cytuj:
allegro 60 lvl sie kupilo wbilo 80 i sie szpanuje ;p @morski i tak jestes ciota |
Cytuj:
Baruteq Nie przejmuj się tym bezmózgowcem, z tego co widzę wyglądasz normalnie, zdjęcia spee'diego ocenić nie mogę bo go nie widziałem. |
Cytuj:
Sugerujesz ze kreatyna jest zła ? Yeye to kox mastah pako !! :D |
Jezu ludzie chcecie sie kłócić kto jest większym koksem i gadać o "koxach"
idźcie sobie na jakieś forum sportowe i tam sobie pogadajcie. Pozdro i poćwicz. |
Ostatnio z demow..
|
Speedy jak na kogos najedzie to juz Banan na ryju wyskakuje z radosci taki kozak jestes pokaz swaja fotek bauhauhuha ja sie troche posmieje:D:D
|
Up.
Idz już na tą swoją Candię. Starczy już spamerów w tym temacie. |
Cytuj:
Myslicie, ze ja sie tym debilem przejmuje?;> Naprawde, zażenował mnie gdy wstawił moją fotke na forum. Mam swoją ekipę na rl i tylko z ich zdaniem sie licze, a taki speedy w dodatku przez neta to sobie może... Ale zemsta jest słodka :D Jak będę miał jego fotke tez wstawie ;> Jakies ode mnie: http://img208.imageshack.us/img208/7356/70jl2.jpg I questy: http://img518.imageshack.us/img518/9678/wrlkw2.jpg http://img518.imageshack.us/img518/1...crodonemi4.jpg Pozdrawiam, Baruteq |
Cytuj:
A czemu nie zapytasz jego za ile on kupil chara dzieciaczku ? zreszta kto jak kto, ale ty nie masz prawa wypominac takich rzeczy dziaciaku. A ogolnie jestes rzadki grubasie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |
|