Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

AnonimowyPowrot 27-06-2009 10:58

Ależ ja się cieszę z odejścia Króliczka, szkoda, że do Portugalii. Mam nadzieję, że odrodzi się i pokaże się w Europie, a na końcu zagra pierwszoplanową postać w średniaku z Włoch, albo załata dziurę po kimś w klubie pokroju Valencii.

Saviole uwielbiam :D Szkoda, że Crespo też nic nie gra ;[

Brazylia wygra, ale moim zdaniem nie mają co liczyć na strzały z dystansu, niech pokażą swój styl i rozpykają ich technicznie, tego oczekuję.

Straznik Monopolowego 27-06-2009 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2580171)
ja tez nie wyobrazam se USA jako potegi pilkarskiej , oni powinni grac jak San Marino czy inne takie , to nie ich sport

Skoro oni powinni grac ja San Marino to my powinnismy grac na poziomie dzieci z 3 klas podstawowki grajacych na WF

Down: Popatrz na ranking FIFA na ostatni nasz mecz i np. na ostatnie MS zreszta tam jest 5x wiecej ludzi niz w Polsce

Exodus 27-06-2009 14:28

Nie, my powinnismy grac nawet lepiej niz teraz. Dla nas to sport narodowy i jestesmy sporym krajem, z pilkarskimi tradycjami. Natomiast dla kolonistow FOOTball to noszenie pilki na rekach. Oni chyba nawet nie wiedza w co graja, wiec glupio by bylo gdyby cos znaczacego wygrali;/

AnonimowyPowrot 27-06-2009 14:57

Anglia zmierzy się z Niemcami w finale ME U-21. Liczyłem na Włochów.

Arka_Sath_Wielki 27-06-2009 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2580505)
Skoro oni powinni grac ja San Marino to my powinnismy grac na poziomie dzieci z 3 klas podstawowki grajacych na WF

Sęk w tym, że my tak gramy ...

Gimlos 27-06-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2580626)
Sęk w tym, że my tak gramy ...

Ośmieszasz się.

Faytah 27-06-2009 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2580532)
Anglia zmierzy się z Niemcami w finale ME U-21. Liczyłem na Włochów.

Nie sledze tych rozgrywek,ale ciekawi mnie ilu Niemcow z dziada,pradziadza gra w tej ich reprezentacji;p

AnonimowyPowrot 27-06-2009 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2580676)
Nie sledze tych rozgrywek,ale ciekawi mnie ilu Niemcow z dziada,pradziadza gra w tej ich reprezentacji;p

Gdzieś czytałem, że nawet tam mało rodowitych Niemców...

Liczę na to, że Anglia pokaże klasę w finale, ale oby przez cały mecz (ze Szwecją 3:0 do przerwy, a musieli wygrać rzuty karne aby awansować do finału).

Hart to wariat xD

Arka_Sath_Wielki 27-06-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2580642)
Ośmieszasz się.

Wyrażam swoje zdanie, bo w 4 klasie podstawówki potrafi się już podać do nogi i przyjąć piłkę ...

Articuno 27-06-2009 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2580725)
Wyrażam swoje zdanie, bo w 4 klasie podstawówki potrafi się już podać do nogi i przyjąć piłkę ...

A ja byłem przekonany, ze nie bedzie ciagnal tematu, bo uzyles lekkiej ironi. A tu patrze... nie masz mózgu?

AnonimowyPowrot 27-06-2009 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2580734)
A tu patrze... nie masz mózgu?

Przysięgam, jak mało kiedy, ale śmieję się na głos przed kompem, tak fajnie to zabrzmiało :D

Info o sporcie jest, luz, nie ma ostrzeżenia, odwalić się!

Ronaldo podpisał kontrakt z Realem, nie ma wała stulecia :<

Arka_Sath_Wielki 27-06-2009 20:29

"Nie masz mózgu" ? riiiiposta....

------------------------------------------------------------
Keirrison piłkarzem Barcelony - no, 1 transfer i 1 mądry, oby tak dalej :)

@down
Keirrison zostanie włączony do transferu Davida Villi :)

Xendriel 27-06-2009 22:23

Nie wiem czy Keirrison był aż tak bardzo potrzebny. Barcelona ma przecież Bojana, a w przypadku odejścia E2 nie wyobrażam sobie by ten młody Brazylijczyk miał być podstawowym napastnikiem (podobnie zresztą jak Bojan). Statystyki w lidze Brazylijskiej ma świetne, ale nie jestem co do niego przekonany. A z młodych talentów to Barca powinna sprowadzić Hazarda, nim wykupi go jakiś inny europejski potentat.

K.Jay 27-06-2009 23:13

Powinni ściągnąć jakichś obrońców, bo Abidal nie co starzy, Puyol też. Thiago Heleno byłby dobrym rozwiązaniem. ;)

K.Jay

Paciuch 27-06-2009 23:26

AC Milan rozważy możliwość ściągnięcia napastnika Arsenalu Emmanuela Adebayora, jeżeli nie uda się pozyskać snajpera Wolfsburga, Edina Dzeko.
:]

Xevez 28-06-2009 04:18

Co do obrony - Barca jest bardzo blisko ściągnięcia Luisa Felipe z Deportivo za ~10mln.

AnonimowyPowrot 28-06-2009 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paciuch (Post 2580942)
AC Milan rozważy możliwość ściągnięcia napastnika Arsenalu Emmanuela Adebayora, jeżeli nie uda się pozyskać snajpera Wolfsburga, Edina Dzeko.
:]

Bardzo możliwe, bo oni w ataku mają jak go zastąpić, a do Milanu by się przydał... Do tego to nie pierwszy raz o tym słychać.

@Xevez

Jeszcze kilka dni temu miał iść do Realu xD

Hart, Agbonlahor i Campbell nie zagrają w finale... Raczej w ataku zagra Walcott, a on powinien sam nadrobić zaległości :D Oby nie stracili głupio bramki...

Arka_Sath_Wielki 28-06-2009 11:42

Był też ploty o Bruno Alvesie ale on już tez najmłodszy nie jest...

K.Jay 28-06-2009 13:05

Wydaję mi się, że Barca powinna zastanowić się nad pozyskaniem bramkarza. Mógłby być to Segio Asenjo, którym jest zainteresowane ManU.

K.Jay

Xendriel 28-06-2009 13:14

Valdes będzie pierwszym bramkarzem pewnie jeszcze przez kilka sezonów. Według mnie najlepszym wyjściem byłoby kupienie Asenjo i wypożyczenie do jakiegoś klubu La Liga, bo szkoda by grzał ławę mając taki talent.

PS. Mam nadzieję że Eto'o odejdzie do City za grubą kasę. Lubie go, dlatego myślę że powinien odejść właśnie teraz, w chwale, kiedy tyle osiągnął. Barcelonie przyda się natomiast świeża krew, ktoś głodny sukcesów, ktoś kto rozumie filozofię gry Barcy i jest gwarancją strzelania bramek - David Villa! ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47.