![]() |
|
39 ED,39 Magic lvl. Może być lekki waste,byle by szybko wpadl 45 lvl :P
|
v-hell, necro hell, tarpit za tp, thalas za tp, asy (tutaj musisz jako tako grać(.
|
Cytuj:
|
gdzie mam expic z 31 lvl skile 71/56 najlepiej jakos z malym lub wcale waste oprócz Kopalnie kazoo, mt sternum i dark c ( na facu )
|
Cytuj:
jak odrzucasz najlepsze dla siebie expowiska to ja juz nie wiem czego Ty chcesz.. sprobuj Elf Fortress, Ghostland @down gdybys biegal powoli i ostroznie to tak |
za duzo ludzi tam jest dał bym rade na of ?
|
Mi bardzo Podoba się BiG Expowisko z Trolami Pod AB. Musimy mieć jedynie 50 gp by móc kupić klucz :) (jest on do Kupienia u Npc obok wejścia), następne polecane przezemnie Expowisko to Dwarfy w Kazo. ale najlepsze do Ghost Land. Tylko trzeba uważać bo N00BY Rolują DS'y i troszke glupio się Expi więc radziłbym wyposażyć się w Steal Ring :). Jeśli go posiadasz i masz minimum 10 lvl (Knight lub Paladnin) i skile minimum 40/40 mozesz juz tam iść i sfobodnie Expic na DS'ach, Skeletonach, Ghulach i Scorpionach :)
|
Witam Mam Knighta 12 lv skile 38/37 gdzie mam expić?Help!
|
Hehe małe skile troszke ale do rzeczy. Exp na Dwarfach w Kazo, a jak dobiejsz skile 40/40 i załatwisz se Steal Ringa idz na Ghostland.
|
Cytuj:
|
Mam 14 lvl palem skill 44/31 i gdzie mam expic w carlin? na amazonki czy na inne potwory a moze poskillowac zeby miec wiekszy skill zeby isc na inne potwory (grozniejsze) prosze o porade
|
@witulek27
Hmm...ja bym Ci radził doskiloowac 55 dista,a potem udac sie na amazon camp lub cyclopy..do 20 lvla,od 20 lvla tomba pod mount sternum. @down Sekundy. |
Cytuj:
|
dzekuje za porade
|
43 RP 76/64 eq b robe k legi bohy crown helmet medusa + RSy
Możecie polecić jakąś miejscówkę z naprawdę dobrym expem ;) nie koniecznie muszę wychodzić na + może być małe waste ;) Na barbach mi wychodzi ~30k expa/h i w sporo kasy ;) Ale nudzi mi się już tam ;p Tylko nie piszcie np. tomby, lizardy itd. Chodzi mi o jakąś konkretną miejscówke ;) i najlepiej link z tibia earth jakby mógł być ;)) Myślałem żeby zrobić questa i expić na helheim -2/-3 .. Co o tym sądzicie ? ;) Z góry dzięki ;) |
@Emceem
Mm,co do Hellheim'u to nie wiem,nigdy tam nie bylem. Ale co do Expowiska no to : Dragi Ankh,DL'e z blokerem (ankh),Edron Dragon Lair(dragi),Tomby za tp (ten w miescie bedzie nawet dobry) do tego stone,mozesz pokusic sie na zobaczenie czy dobry exp bedzie za tp w TAR TOMB.. tylko nie idz za daleko bo tam sa GSy i behemothy xd.Czasami moze byc niezly hardcore ale exp bedzie niezly,do tego moze jeszcze male frosty(?) i cyclopolis -2,-3,-4(?).. Tyle;) |
Cytuj:
Co do DL'i to poszkuma blokera, ale ciężko będzie ; ) i na DLe Crossbow + bolty/royal spears ? Bo z power boltami to chyba się mi nie będzie opłacać ;) A co do tombów to jest jedna dziwna rzecz Chodząc sobie po pustyni, miastach i różnych expowiskach nie mam lagów, a gdy wejdę do tomb to mam lagi, tzn. kratka, lag, kratka, lag wygląda to tak mniej więcej że idę kratkę chwilę stoje i zaś idę ; ) nie wiem czemu tak się dzieje ; ) kompa mam dobrego .. xd tylko w tombach coś takiego mam xd A możesz rzucić linkiem z tibia earth na te małe frosty ? ;) Bo szukałem, ale jakoś nie znalazłem ich ;) Ewentualnie jakiś screen jak byś miał chęci ;) Spróbuję jeszcze dziś wieczorem w cyclopolis ;) Tylko na tym 3/4 piętrze FE sieje strach xD Pozdrawiam ;) I czekam na inne propozycje/sugestie. |
Gdzie expic 21 Paladyn, skille: 60/45, EQ: Plate set, steel helmet, bootki, dwarven shield, speary?. Może być małe waste, ważne żeby lvl leciał;]
Mam Pacca |
Cytuj:
Exp 30k/h wieczorem i dużo kasy ; ) |
Sry, bo dopiero kupiłem sobie pacca, sprecyzujesz gdzie są barby?
A wogóle postman to jest pełno roboty, bez niego bym miał waste ta? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |
|