![]() |
|
Pochwalcie jak was zjechali na otsie xDDD
|
@up
hm co nam zrobili ? ja to dzisaj ognisko miałem May 2008, 16:32 Killed at Level 63 by Urohides. 8 May 2008, 16:28 Killed at Level 64 by a dragon lord. 8 May 2008, 16:22 Killed at Level 65 by a dragon lord. 8 May 2008, 15:59 Killed at Level 65 by a dragon lord. uauha ale ots spox tylko że nie wiedziałem co się dzieje jak grałem i tak wyszło ;] |
Fathit nick?
|
mitina pojechali mnie wchuj az tak bardzo ze z geo 2 vs 8 wylecielismy padlo od nich 3 i padalo by wiecej gdyby nie tajemniczy JS ktory wbil mi pod mort hura i bana wylapalem za zbyt wiele fragow i dopiero wtedy geo dojechali w 5(chyba ze ktorys po dedzie dolecial do nich:) ) ale jada nas niema to tamto(jak na reklamie crunchipsow czy jakostak)
geo nick na gg ci dam:) |
21:31 Georgesso [102]: do 90+ kazdy
21:32 Georgesso [102]: i im pokazemy danera show 21:32 Georgesso [102]: :) kurwa powtarzam sobie to tak w koło ale słowa:D:D złote hahahah ;] noo roro nice akcje mejkneliscie z tego co słyszałem i tak przegrywają więc spoko najgorsze to że mnie ściga już pół serva a dopiero 73 wbiłem ;] |
Bardziej roro mowilem o wczorajszej wieczornej akcji ;P
Gandzia(czy jakos tak) 2x dead Paul Van Dyk 2x dead Georgesso dead Sawionara dead i chyba jeszcze ktos ale niewiem ;p... i tak wiem ze ich dojedziecie :p |
Dawno nic nie wrzucałem =P Czas najwyższy ;P
10,000,000 Exp =P http://img180.imageshack.us/img180/8...0000expfu0.jpg |
roro
nic nie boj, odrobie :D |
hah sola rlx sorko za pojazd ale wiesz jak to nerwy jak takie lamy bysmy w 2 rozjebali jak piczki a tu jeszcze geo przezemnie ded;/
na nich 2 dobrych ms i leza i kwicza;p p.s. mitina dostali w dupe bo ganja i paul znoobili z tego co slyszalem no i mnie niebylo ofc <hahaha> nieno joke pewnie nic bym niepomogl jak tamci taka kaszane podobno odjebywali |
Zycie pokazuje ze przejechac sie mozna nawet na najblizszych... Jesli ta osoba to czyta to wiedz ze stracilas szacunek u wszystkich -.-.
"Im Fighting, Fighting With Truth On My Side" Jesli teraz sprobujesz wrocic to poznasz nas od innej strony. Tej gorszej. "Kiedyś byłaś dla mnie ważna dziś się pal we własnym ogniu..." Pozdro Tylko Dla Prawdziwych. |
ogólnie roro,sola i ci co grają na ots wezcie za zalozcie forum inne jakies bo tu pizgacie jakeis smuty o jebanym ots i nikt nie wiem ocb.
Gracie se tam to grajcie ale czytam wasze posty i w*****enie chwyta bo nie wiem ocb :) pozdro chłopaki wracajcie na syf Danery |
@Sekatorek
Leży ci coś niedobrego na mózgu ? :baby::baby::baby: |
Juz usuneli post tego glaba... :>
|
|
Od kiedy na forum.tibia.pl można gadać o ots'ach ? :F
|
ktos tam zaczal(mitin bodajze) to odpislem:) anyway sry we will change the topic
na stare smieci mozliwe ze wroce w next miechu jak time bedzie pozdro dla prawdziwych |
@dudek
wiem o kim mówisz, ale nie rozumiem tego co napisaleś...o ile mi dobrze wiadomo to ty mialeś ją gdzieś juz od dawna...i na 2 fronty pojechaleś...:baby: a tak po za tym to ty zachowaleś sie jak świnia a nie ona...takie moje zdanie...najpierw sie do niej pchałeś...caly czas zarywaleś a potem olewka...to teraz Ci sie pytam...po chuj to wszystko jak ją na końcu olałeś...?? psssdro all :D |
Prosze o uwage.
Hej, chciałbym przeprośić wszsytkich Polakow, a w szczególności Anielski Orszak, za moje błędy i inne.
W szczególności: -Emef Buhh Wydaje mi się, ze mnie nienawidzicie i wiekszość z was mna gardzi mniej lub wiecej, ale chcialbym zmienic nasza stosunki. Jestem mlody mam czas by sie zmienic:) Moze to za malo w porownaniu z tym co wam zrobilem, ale mimo wszsytko licze na odrobine wyrozumialosci, jak sami widzicie wiem ze popelnilem bledy, ktorych niestety nie da sie odkrecic, ale "nie liczy sie ile bledow popelnie, tylko ile z nich zauwaze i ile z nich nie popelnie ponownie". prosze o rozpatrzenie moich przeprosin i wybaczenie w razie co prosze pisac na Rider the knight ~Oskar |
38 Jeszcze
|
Widac kazdy zna inna wersje ale dla mnie to juz nie wazne.
Pozdro Dla Prawdziwych... ;]. Tych ktorzy zawsze pomogą gdy pomocy potrzebuje ;] See Yaaaa xD |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |
|