![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
z tego co widzę to emerik uspokoił swoje emocje i pisze przemyślane posty tak więc niestety ale jesteście w błędzie i nikt go stąd nie wygoni hahaha ^^ |
29.03.09 Frags made by bongo :cup:
-MASTER DRAQ, -KAMO BRAN, -FENCI, -SEHER SAND -FRADEL -XDEAN -DARDIUZ -VREE~ -NEZTAS BANNED i jakies psy ;/ |
Cytuj:
i ja dedziq na burstesie ;\ zeby nie bylo ze sie nie przyznajemy, padlem jak dziwka z miliardami paralizy(chyba 5 dostalem) i sdkami na pysk + assassiny ;\ |
Cytuj:
zobaczycie rze podziala wiem bo on jest taki moj soulbrother bo ja sie staralem udawac na poczontku takiego palanta jakim on naprawde jest heheheheheheheheB) wASZ sZCZERZE, sHANE ~ |
Cytuj:
a poreda dopiero tu -> <-:cup::cup: |
Cytuj:
ej no wiadomka Ty of pl wienc napoleon byl gorshy od ciebie, i w ogole jakby rozpentac 3 wojne swiatowom to mysle rze liczylibysmy na ciebie ej ;\ lick lick lick @pimol lofciam |
Character Information
Name: Burstes Master De'Pal Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 111 World: Iridia Residence: Carlin Guild membership: Karlin of the Pionki Last login: Mar 29 2009, 23:00:30 CEST Comment: Playing in memory of Shanox Aman the best pvp I've ever meet !!! Protected by Dadriuz. Account Status: Premium Account Character Deaths Mar 29 2009, 23:00:28 CEST Killed at Level 112 by Neztas and by Dardiuz ;;;;ppp |
Cytuj:
|
Cytuj:
stary owner chyba miau pro u niego ;\ to juz nie ma ^^8o8o:cup::cup: |
<adi> słuchaj,dzisiaj byłem w mediamarkcie no i ogladam mp3 i podlatuje jakas emo-panna, oglada oglada, i nagle pyta mnie ktora godzina, no to mowie jej ze 12, no a ze ladna byla no to mowie: siema Adrian jestem, a ona do mnie: no siemanko, Jarek...
<darianna> buahahahahahahhahahaha xDD <adi> w życiu takiej zmazy nie zaliczyłem HIHIHI HEHEHE XDEEQ;Q;Q; SPECJALNIE DLA WINCENTA;;;PPPPDD;;;;; |
Cytuj:
ps kurfa wydalo sie rze mam na imie jarek afffffffffX(X(X( Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
vincent,ale ty masz przejarany mozg,skad ci sie to bierze?
|
Cytuj:
Everanor;; |
Cytuj:
evek spokojny nie wadził nikomu feav najdziksze wyczyniał swawole w koncu evek muwi ja pierdole i tak sie obaj rozbratali ;(;(;( witam i pozdrawiam Ubekk oraz prosze o zniszczenie mojej teczki w kturej pisze ze 2 lata temu wspulpracowalem z chealinio w roznoszeniu kebabuw po chisnkiej dzielnicy karlin hehehehehehe rzarcik pachnoncy retardem ide spac dobranoc pozdrawiam kielek i blefaw, olorion oraz bananq:cup::cup::cup::cup::cup:8o Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
own3d . . . . . |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
19:26 You see an open door. It belongs to house "Pimol's Avenue 88". Vincento Vampire owns this house.
heheheh 358 kratquw |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|