Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

poreda 29-03-2009 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2509165)
dzieki temu przypomina mu sie dzieciństwo :D teraz to sie udało i nie pierdol ze nie

Nie udalo ci sie, a histori swojego prywatnego zycia nie musisz wypisywac na forum :(

Adedin 29-03-2009 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2509211)
Nie udalo ci sie, a histori swojego prywatnego zycia nie musisz wypisywac na forum :(

w sumie to żadnemu z was się nie udało.
z tego co widzę to emerik uspokoił swoje emocje i pisze przemyślane posty tak więc niestety ale jesteście w błędzie i nikt go stąd nie wygoni hahaha ^^

ZwirekM 29-03-2009 23:56

29.03.09 Frags made by bongo :cup:

-MASTER DRAQ,
-KAMO BRAN,
-FENCI,
-SEHER SAND
-FRADEL
-XDEAN
-DARDIUZ
-VREE~
-NEZTAS BANNED

i jakies psy ;/

Adedin 30-03-2009 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZwirekM (Post 2509396)
29.03.09 Frags made by bongo :cup:

-MASTER DRAQ,
-KAMO BRAN,
-FENCI,
-SEHER SAND
-FRADEL
-XDEAN
-DARDIUZ
-VREE~
-NEZTAS BANNED

i jakies psy ;/

i ja dedziq na burstesie ;\ zeby nie bylo ze sie nie przyznajemy, padlem jak dziwka z miliardami paralizy(chyba 5 dostalem) i sdkami na pysk + assassiny ;\

Vincento_Vampire 30-03-2009 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2509241)
w sumie to żadnemu z was się nie udało.
z tego co widzę to emerik uspokoił swoje emocje i pisze przemyślane posty tak więc niestety ale jesteście w błędzie i nikt go stąd nie wygoni hahaha ^^

a ja witam i mam pomysl urodzony strateg w koncu hehe wienc UWAGA WSZYSCY PL ZBIURKA W KARLIN JEBAC SWE I IGNORE DLA POREDA OD TERAZ NIEWARZNE CO PISZE NIKT NIE ODPOWIADA JAKBY GO NIE BYLO WOGULE I PAMIENTAJCIE PL RZONDZOM :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o

zobaczycie rze podziala wiem bo on jest taki moj soulbrother bo ja sie staralem udawac na poczontku takiego palanta jakim on naprawde jest heheheheheheheheB)

wASZ sZCZERZE,
sHANE

~

Pajmol 30-03-2009 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2509453)
a ja witam i mam pomysl urodzony strateg w koncu hehe wienc UWAGA WSZYSCY PL ZBIURKA W KARLIN JEBAC SWE I IGNORE DLA POREDA OD TERAZ NIEWARZNE CO PISZE NIKT NIE ODPOWIADA JAKBY GO NIE BYLO WOGULE I PAMIENTAJCIE PL RZONDZOM :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o

zobaczycie rze podziala wiem bo on jest taki moj soulbrother bo ja sie staralem udawac na poczontku takiego palanta jakim on naprawde jest heheheheheheheheB)

wASZ sZCZERZE,
sHANE

~

SAJGNEDUJE wszyscy PL GUROM JES !

a poreda dopiero tu -> <-:cup::cup:

Adedin 30-03-2009 11:24

Cytuj:

wASZ sZCZERZE,
sHANE

~

ej no wiadomka Ty of pl wienc napoleon byl gorshy od ciebie, i w ogole jakby rozpentac 3 wojne swiatowom to mysle rze liczylibysmy na ciebie ej ;\ lick lick lick

@pimol
lofciam

Kiełek 30-03-2009 14:35

Character Information
Name: Burstes Master De'Pal
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 111
World: Iridia
Residence: Carlin
Guild membership: Karlin of the Pionki
Last login: Mar 29 2009, 23:00:30 CEST
Comment: Playing in memory of Shanox Aman the best pvp I've ever meet !!!

Protected by Dadriuz.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Mar 29 2009, 23:00:28 CEST Killed at Level 112 by Neztas
and by Dardiuz

;;;;ppp

Tristan_da_Sworder 30-03-2009 15:56

Cytuj:

wASZ sZCZERZE,
sHANE

~

SINGED LALALALAL

Adedin 30-03-2009 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2509596)
Protected by Dadriuz.
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Mar 29 2009, 23:00:28 CEST Killed at Level 112 by Neztas
and by Dardiuz

;;;;ppp

stary owner chyba miau pro u niego ;\ to juz nie ma ^^8o8o:cup::cup:

Kiełek 30-03-2009 20:56

<adi> słuchaj,dzisiaj byłem w mediamarkcie no i ogladam mp3 i podlatuje jakas emo-panna, oglada oglada, i nagle pyta mnie ktora godzina, no to mowie jej ze 12, no a ze ladna byla no to mowie: siema Adrian jestem, a ona do mnie: no siemanko, Jarek...
<darianna> buahahahahahahhahahaha xDD
<adi> w życiu takiej zmazy nie zaliczyłem

HIHIHI HEHEHE XDEEQ;Q;Q; SPECJALNIE DLA WINCENTA;;;PPPPDD;;;;;

Vincento_Vampire 30-03-2009 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2510033)
<adi> słuchaj,dzisiaj byłem w mediamarkcie no i ogladam mp3 i podlatuje jakas emo-panna, oglada oglada, i nagle pyta mnie ktora godzina, no to mowie jej ze 12, no a ze ladna byla no to mowie: siema Adrian jestem, a ona do mnie: no siemanko, Jarek...
<darianna> buahahahahahahhahahaha xDD
<adi> w życiu takiej zmazy nie zaliczyłem

HIHIHI HEHEHE XDEEQ;Q;Q; SPECJALNIE DLA WINCENTA;;;PPPPDD;;;;;

hehehehehe witam i dzienkuje wrucilem wlasnie nie w chumorze do domu bo okres sie zaczyna wiadomo a tu proshe rzarcik do podushki hehehe pOzdrUfffKi dLa fShyStKiCh FanUf eMo :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
ps kurfa wydalo sie rze mam na imie jarek afffffffffX(X(X(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2509514)
ej no wiadomka Ty of pl wienc napoleon byl gorshy od ciebie, i w ogole jakby rozpentac 3 wojne swiatowom to mysle rze liczylibysmy na ciebie ej ;\ lick lick lick

@pimol
lofciam

nom jade do iraku wiadomo do rozpentywania wojen ja pierfshy ale potem siedze w pzcie znaczy schoewam sie pod piaskiem rze niby jestem pustynia na ank i bende kampil :]

Wasz szczerze,
Shane

~

Ubekk 30-03-2009 23:10

vincent,ale ty masz przejarany mozg,skad ci sie to bierze?

-Phoenix- 30-03-2009 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2510136)
ps kurfa wydalo sie rze mam na imie jarek afffffffffX(X(X(

~

Paweł*
Everanor;;

Vincento_Vampire 31-03-2009 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2510167)
Paweł*
Everanor;;

evek i feav w jednym domku stali
evek spokojny nie wadził nikomu
feav najdziksze wyczyniał swawole
w koncu evek muwi ja pierdole
i tak sie obaj rozbratali
;(;(;(

witam i pozdrawiam Ubekk oraz prosze o zniszczenie mojej teczki w kturej pisze ze 2 lata temu wspulpracowalem z chealinio w roznoszeniu kebabuw po chisnkiej dzielnicy karlin hehehehehehe rzarcik pachnoncy retardem ide spac dobranoc pozdrawiam kielek i blefaw, olorion oraz bananq:cup::cup::cup::cup::cup:8o

Wasz szczerze,
Shane

~

Pajmol 31-03-2009 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2510235)
evek i feav w jednym domku stali
evek spokojny nie wadził nikomu
feav najdziksze wyczyniał swawole
w koncu evek muwi ja pierdole
i tak sie obaj rozbratali
;(;(;(

witam i pozdrawiam Ubekk oraz prosze o zniszczenie mojej teczki w kturej pisze ze 2 lata temu wspulpracowalem z chealinio w roznoszeniu kebabuw po chisnkiej dzielnicy karlin hehehehehehe rzarcik pachnoncy retardem ide spac dobranoc pozdrawiam kielek i blefaw, olorion oraz bananq:cup::cup::cup::cup::cup:8o

Wasz szczerze,
Shane

~

w Carlin nie ma chinskiej dzielnicy ,my tu dbamy o czystosc rasowa to miejsce tylko dla białych

Adedin 31-03-2009 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajmol (Post 2510314)
w Carlin nie ma chinskiej dzielnicy ,my tu dbamy o czystosc rasowa to miejsce tylko dla białych

own3d

.
.
.
.
.

Vincento_Vampire 31-03-2009 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajmol (Post 2510314)

przeniosla sie do podziemia razem z muRATAMI i feRATAMI :cup::cup::cup::confused:

Wasz szczerze,
Shane

~

Kiełek 31-03-2009 17:35

19:26 You see an open door. It belongs to house "Pimol's Avenue 88". Vincento Vampire owns this house.
heheheh 358 kratquw

Vincento_Vampire 31-03-2009 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 2510591)
19:26 You see an open door. It belongs to house "Pimol's Avenue 88". Vincento Vampire owns this house.
heheheh 358 kratquw

ja jestem seksi emo wienc mieszkam w domu pod numerem 69:evul:

Wasz szczerze,
Shane

~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50.