![]() |
|
Cytuj:
Są one na Svargrond, NPC zabierze Cię w odpowiednie miejsce po wykonaniu questa ;) Bez postmana nie ma waste, ale z postmanem jest kasa x2 ;) Ja wyciągałem tam z 25RS od 3,5 do 5,5k w kasie samej ;) + Lootbag z 2,5k oz ~= 3,5k + |
otóż od dzisiaj mam pacca (hurra :D) i nie wiem gdzie expić mam 41lvl druidzik :)
|
Elo
Wbiłem już wiekszy lv w kaz gdzie teraz expić bo już mi się nie chce w kopalniach? |
42 pal, 73/57, eq: crown helm, belted cape, blue legs, medusa shield, bohy.
Gdzie expić? |
47 ek 72/71 skille eq:
DSM RH K Legi BoH Demon Shield, BS/Dragon Slayer P ammy gdzie expić żeby się zwracało? i co wziąść? Shielda + bs czy ds? |
Do skasowania
|
20 Druid 21 mlvl, mam Premium, może być waste byle nie za duże.
ps. Nie roty na darashii, dlaczego? A bo: 1.Dużo ludu 2.Nie można zrobić dosłownie minutowego afka czekając na manę. @edit eq:Necrotic rod, spirit cloack, guardian shield, bez legów, ewentualnie mogę dokupić p legi. @down A czytać umiesz? Mam necrotica, śmierć, brawo, pójdę na skele+ghoule+ghosty z necrotic :cup: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
35 rp 68 dyst
eq b robe vampirka b legs set boh crus Jakies miejsce gdzie bedzie w miare syzbki exp wiem ze mam OF tomby barbariany itp ale nie iwem co bedzie najlepsze prosze o porade :) |
22 pallek, 7mlvl, 62/45 Eq: p secik, steel helmet, bootki, dwarven shield, speary
Gdzie expic? Penisula Tomb -2 mi sie znudzil, a na barbach jakis Jeb&^y 124ek siedzi i wygania z skullem;/ |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam |
Ok dzieki, ale przydała by sie jakaś mapka gdzie mam iśc na tej banucie na małpy,
Edit: Jak doplynać na te Banute? |
ponawiam pytanie 41 druid pacc(od nie dawna i niewiem gdzie :P) prosze o odpowiedz.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
17 Kinght Skile 43/42 Eq Brass Armor Plate Legi Soldier Helmet Dwarven Shield orcish axe and Leather Boots :]
Gdzie Expić? |
Cytuj:
|
Witam mam 35 druta mlvl prawie 35 eq:optymalne
Mam na spozytkowanie 70+ k jak i czym szybko przyexpic?? |
Gdzie moge expic pallem??
19lvl skille 50/35 Eq.: Crown Helmet Mamuth fur cape, Plate Legs, Guardian Shield , Speary albo bolty. Czy dam rade na poh?? |
Cytuj:
Cytuj:
P.S. Voniek, gdzie Ty jestes? Mi się nie chce tak ciągle doradzać :P |
ten 60 skil by Ci sie przydal ;s, tak to dwarfy, dwarfy soldiery, minotaury[polecam mino tower obok kazz], amazon camp kolo veno
a jak bym nabil to 60 to gdzie mogl bym expic?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |
|