![]() |
|
Uff ciesze sie twierdza prawdziwej pilki nie ulegla pod amerykanskim oblezeniem.
|
Cytuj:
Semak i Rebrov to dziadki, a reszta to zadne wielkie gwiazdy. |
Cytuj:
bo te wyjatki to w 99,9999 % bramkarze ;D ten 0,000001 % to Zbigniew Boniek co byl gwiazda we wloszech |
Cytuj:
|
Imho nie sprawdzi się chłopak w Rosji. Z tym napastnikiem polskim, Janczykiem też ostro nadzieje były wiązane i się rosjanie przejechali.
|
Cytuj:
a powiedz mi ile pilkarzy przez poprzednie 5/6 lat sie zmarnowala za granica? nawet Dawid Janczyk ktory byl swietny u nas a wyjechal i sluch o nim zagina. Frankowski w Wisle pykal swietnie wyjechal i tez nic , dopiero jak wrócił teraz to znowu gra. Duzo mozna ich wymieniac |
Ale np. Wasilewski,Błaszczykowski,Załuska,Boruc,Jeleń,Wich niarek,Żurawski,Jańczyk[po zmianie klubu w przerwie zimowej] - im wychodzi :) choć ''Borubarowi'' ostatnio jednak coś nie szło(np. Słynny mecz Irlandia Płn - Polska X( ). Ja życzę Murawskiemu i każdemu innemu polskiemu piłkarzowi który wyjedzie/wyjechał grać w piłke zagranice 3 rzeczy: miejsca w składzie,formy i zdrowia.
Warto też zauważyć że Jelenia i Błaszczykowskiego nie omijały kontuzje... |
Krzysztof Warzycha - 245 bramek, najlepszy strzelec w historii Panathinaikosu.
|
Cytuj:
|
Valencia w United. Ciekawe czy udźwignie presję.
|
|
Benzema chyba w Realu, jakoś mnie to nie martwi, chociaż chciałbym go w Manchesterze.
@Down Też widziałbym Villę w Realu, bo jakoś tak... Nie pasuje mi w ogóle do Barcelony (nie chodzi o styl gry) ;s |
Ajć Anonimowy wyprzedziłeś mnie :D Osobiście wolałbym Villę...
EDIT: Benzema już oficjalnie w Realu! Zgadzam się co do Villi ^^ |
Benzema w Realu! Oj będzie ciekawy sezon, oj będzie :)
|
szkoda tylko, ze do tych wielkich nazwisk na boisku nie ma wielkiego nazwiska na lawce trenerskiej... Van Gaal przez pewien czas byl do wziecia, przy takiej rozrzutnosci jak w tym roku Mourinho na pewno tez by sie dal wyciagnac, podejrzewam ze Blanc tez by nie mial twardego orzechu do zgryzienia gdyby dostal propozycje zmiany Bordeaux na Madryt... Dechamps tez byl do wziecia... tym bardziej ze dwoch ostatnich to kumple Zidane'a jeszcze z czasow reprezentacyjnych... w Pellegriniego nie wierze.
|
Ktoś wie kiedy pierwszy mecz Primiera Division i Premiership ?
|
|
|
Real ma mocna ekipe na papierze,ciekawe czy trener stworzy z tych pojedynczych gwiazdek konstelacje na miare druzyny.
|
Gran Derbi w tym sezonie to będzie masakra:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |
|