![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem nobem aiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaia
fenci <3 XD |
macie kurwa zmartwienia pierdolce
|
Kolejny MassBan ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
nie lubię boterów aaaa feeeee8o |
Kogo z Iridii zbanowali?:p
|
Cytuj:
|
auehuahuaehaeuahuaeheuahaeuae
gitówka batel XD |
Pimol : ,,... Choć miałbym tam stać do rana do wypcham tego Anasa i padnie szmata..." hahhahaa cytat słow pimola ;d
nom podkoniec super Kebab dał loga a ten 200 ek~ x loga X(X(X(X(X(X( wogole habiniak fajnie ma w domu: Banished: permanently because of invalid payment ile grales synu tym chaREM ? 2 tygodnie ? Anum (5-03-2009 17:57) czesiek lepiej wyjeb zdjecia rippera z podpisu z forum Anum (5-03-2009 17:57) radze Ci;p Wogole to colalvero byl przez mojego allegro kupione ;//// i glupi habiniak jebnal backstaba to sobie stary Cola odzyskal chara :o:o:o:o:o Anum (5-03-2009 16:49) kto hakna colalvero? http://www.youtube.com/watch?v=nfKdNdN47Sk |
Cytuj:
|
nasi rodacy i ich tureccy przyjaciele znow pokazali skila _/
|
pokazali skila, jak mnie ujebali 2x paralyze na 54 msa OK :D:D:D:D
|
@/\ karefejs
Men Czil Im Noob skill !! Dobra napi**dalamy sie !! rozpusta !! Bibka bibka bawimy sie !!! |
Cytuj:
|
ejjj hansiu ukradlem ci podpis mogeee?>
|
Cytuj:
ogólnie to nolajf wstaje o 3 rano, nap*erdalam w tibie bo w dzień mi nie wolno, potem wchodzę o 6 na forum.tibia.pl i napieprzam posty aiii!:cup::cup: niezły filmik, ale nie poszło coś polaczkom ;\ znowu :< a teraz mój stosunek do tego: mam wyjebane wyjebane mam @ Lykontorna Orxosa wyjebiemy was z karlinsu i ogólnie rozpusta jajajajaja a widzisz jednak się mylisz ;) ale dzięki za ss'a aii <3 XD |
Olol Czesiu Dostales Paraliz Na Ryja? Nie Mozliweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Boski Jestes ;*;*:*
|
umieeram help;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
^
umyj nogi, pomoze [mi pomoglo :confused:] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |
|