![]() |
|
ty ratilt idz lepiej porzycz binokle jeleniowi , moze dojrzy w lustrze ze jest synem mŁynarza
piona nalesnik o/ CISNIEMY ZYDOSTWO @Karas widze ze krutka masz pamiec Edit: bronisz ludzi ktorzy potraktowali cie jak szmate , to mam na mysli. A co do u o ó to jestem alanafabeta i wyjebane mam jak pisze wazne ze skumales. |
Zbanowali mi konto Grzeeesiu więc w ramach zemsty zmieniliem troche pierwszy post.
POZDRO I CZEKAM NA BANA :D |
Cytuj:
btw - ó kreskowane :] |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
[CHAR]Katrila[/CHAR]
Aug 04 2008, 11:19:08 CEST Died at Level 251 by a fire elemental |
http://pl.youtube.com/watch?v=S0R-ch...eature=related
E karaś i tak jestes ode mnie silniejszy xD |
lol zakochałem się w YOUENIE AKA MURZYNIE !! !! ! <3
|
Cytuj:
Ogólnie. Poprawianie sobie samooceny poprzez forum nie jest dobrym rozwiązaniem, gdyż przy kolejnym pogorszeniu problem się pogłębia. Wszystko jest fajnie, tylko przestań wjeżdżać na ludzi których nie znasz, a oceniasz przez fotki i pogłoski, które w większości sam tworzysz. To jest forum nt. Furory i wydarzeń z tego świata. --------- Czytał ktoś na forum tibia.com jak Namsto próbuje je opanować :) ? Ciągłe docinki i mówienie o ogromnym pa jakie robi koalicja :D |
A także o Leo Nitu'sho i jego banie, o tym że nie warto zaczynać gry na furo i... i... nie chce mi się dalej szukać, ale trochę tego jest :)
W każdym razie coś robisz :D |
Zabiliśmy Youena tymi postami bo sie nie odzywa :// JOŁEN POWIEDZ COŚ
btw słyszałem, że youen ma uczulenie na słońce ;ooo oo o o o o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ten w czapeczce krasnoludka to stary neanon aka klimek, nie pytac skad to wiem, poprostu ja 1 wy 0.
Barca - Wisla 3:1 Wisla - Barca 4:1 YES KURWA YES? Inne typy ;) ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do reszty trolli, którzy myśla, że to ja jestem na photobuckecie, to tak jestem rudy, łysy, czarno-zółto-biało-czerwony, opalam się przed czerwoną lampką od reseta na kompie, a moi starzy robią wlot bezdomnemu na chate... @Voyphox Właśnie znalazłem fotki na mojej nokii, ale nie wiem gdzie mam kabel;/ Cytuj:
To na pewno nie jest Klimek na zdjęciu z mojego pb. Może Klimek jest sobowtórem mojego qmpla z klasy? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |
|