![]() |
|
jeszcze ribery jakis obronca i bedzie git, z 2giej strony takim skladem glupio bedzie cos przegrac ;/
|
Owen już prawie w Manchesterze!
Coś mi się zdaje, że niewielu będzie zadowolonych, ale ja na pewno. Chciałem go od chwili, gdy spadek Newcastle był przesądzony. |
http://www.kanonierzy.com/shownews_i...Usmanowa.shtml
Banda kretynow >.< Potem sezonowycy beda plakac aby zwolnic Wengera ktoremu trudno jest wygrac walke o pilkarza z Fulham itp. z powodu finansow |
Co do sezonowców, to jestem ciekawy ilu obecnie "kibiców" ma Real...
Hah, ale w klasie będę mógł się naśmiewać z tych co są za Man Utd :p Chociaż pewnie teraz będą za Realem, bo CR tam przeszedł... EDIT: Zapomniałem napisać, że Real powinien kupić LO, bo Marcelo jest pomocnikiem... |
A ja wcale się z Owena nie cieszę. Przyjdzie, zagra kilka spotkań, złapie kontuzje i ot, taka mała powtórzeczka z Saha'y bądź Hargreaves'a.
Hmmm...Widzę, że zaczynają się tru k!bi!ce. Jak nie Chelsea, Barca, Manchester, to teraz "Ja kibicuje Realowi od zawshe!!! Ah, sezonowy urok footballu :) |
Cytuj:
Czemu masz sie smiac z fanow mantd? Dlatego ze ich najwieksza gwiazda bedzie w Realu?? |
Owen zero poszanowania dla swojego byłego macierzystego klubu <.<
|
Exodus nie powiedziałbym, Realowi kibicuję od mojego pierwszego obejrzanego w całości meczu(finał LM w 2002 roku). Muszę przyznać, że do RM przyciągnęli mnie wielcy piłkarze(Zizou, po mundialu Ronaldo), wcześniej jednak innemu klubowi nie kibicowałem
Nie chodzi mi o kibiców, tylko o "kibiców" których mam w klasie. W zeszłym roku kibicowali Man Utd, a wcześniej Barcie czy Liverpoolowi, chyba że wydorośleli... Man Utd podejmuje niezłe ryzyko, a Owen... Wychowanek Liverpoolu w MU... EDIT: Sturridge w Chelsea, mam nadzieję że się nie zmarnuje ;] |
Aaaa ja czekam na transfer Davida do Barcyyyy :(
|
Polska - Wenezuela 3:0
Władze Realu Madryt poinformowały na specjalnej konferencji prasowej, że poprosiły firmę Adidas o podwojenie kwoty 60 milionów euro, jaką otrzymują w ramach umowy sponsorskiej. Real Madryt za wszelką cenę chce sprzedać Wesleya Sneijdera. Takie coś se znalazłem, może kogoś to zainteresuje. |
Imo powiekszanie zadluzenia i branie kredytow na pilkarzy w dobie kryzysu jest porabane,chcialbym aby sprawiedliwosci stalo sie zadosc i zeby sie na tym przejechali.
|
Oby United kupili prawdziwego napastnika w tym okienku. Valencia i Owen za Teveza i CR7- to brzmi conajmniej śmiesznie. Potrzeba jakieś gwiazdy pokroju Ibry (który i tak będzie wolał pewnie Barcę), czy Aguero, który jest perspektywiczny i zarazem już bardzo dobry.
|
Brożek prawie w Fulham szczerze mówiąc wolałbym aby poszedł do ligi hiszpańskiej, francuskiej, ew. niemieckiej. Francuska i niemiecka są słabsze w nich miałby większą szanse się wybić... A do Hiszpanii po prostu pasuje stylem gry ;]
|
Cytuj:
Valencia może okazać się jakimś prze-ch..., a i tak sądzę, że kupimy jeszcze dwóch zawodników (lewa strona i środek). Chciałbym Rafaela van der Vaarta... :cup: @Brożek Moim zdaniem w Fulham będzie mu dobrze, ale zobaczymy. @Arsenal (no, jeszcze nie) http://www.youtube.com/watch?v=EdDfft1-xHg Był już poruszany temat tego młodego piłkarza na forum, ale wie ktoś może o nim coś więcej? Zaczarował mnie o_o @Edit Co znalazłem na tej stronie od Strażnika... http://www.kanonierzy.com/shownews_i...bery-ego.shtml @Down W poprzednim sezonie nie było Berbatowa, a Saha nie grał prawie w ogóle. |
Cytuj:
|
Imo wydaję mi się, że ManU powinno poszukać młodych i dobrych napastników, jak np. Agüero czy Dos Santos. W sumie z wypożyczenia wraca chyba Frazier Campbell, więc jednego już mają. Jeśli chodzi o linię pomocy, to ja na miejscu włodarzy ManU kupiłbym Jesúsa Navasa z Sevilli. Bardzo dobry prawy pomocnik, z pewnością by dobrze zastąpił Cristiano.
K.Jay |
Cytuj:
Petrucci - jest chyba najmłodszy, więc jego nie trzeba brać jeszcze pod uwagę. Welbeck i Macheda - oni już błyszczą, także młodzi. Brandy - młody, ale za słaby, out. Campbell i Manucho - blokowaliby tylko Danny'ego i Federico. Owen - doskonały zmiennik. Roo i Berba - :cup: Siła ognia jest, po co jakiś Aguero? :| Navasa nie chcę, już chyba bym wolał Downinga :/ Nie chodzi tu o umiejętności. @Down Caddie nubku, a w trakcie sezonu wydawało się, że jesteś za Manchesterem, sezonowcu xDDD |
20 lipca przed sezonowy mecz Realu z Shamrock Rovers :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |
|