![]() |
|
Cytuj:
2. Lider jest zazwyczaj 1-2 w zaleznosci ile tamten ustoi (nie, nie 50). 3. Nie pamietam kiedy wyszlismy w 100 osob, owszem na vt tyle czasem było, ale chyba nigdy nie biegalismy w 100 osob. 4. NSi tez maja bany, uwierz. oro, ladnie to napisalem az sie starac musialem ZWALTA SE! |
ale ns wroca w niedziele :)B)B)B)
|
hahahaha w niedziele ? hahahahahahahahahahah ale zamulacie az mi sie was zal robi ........... takie nooby z was ze naprawde zal mi was
|
Cytuj:
|
Gowno wiecie, dempah juz niedlugo na aurea zawita =)
|
Dempah i bsp and ADDE[KUNGEN] i przydupasy :D:D:evul:
HAHA:]:] |
dempah and bsp juz dawno zawitali na aurea po stronie alliance wiec w dupie byles gowno widziales
|
Cytuj:
|
Beznickos od jakiego lvl bierzecie do gildi ?
Żeby Kulować Elder Ele Itd..:evul: Jak Coś To Odp. Na PW. PozdroB) |
@up
hahahahahhahah u make my day B)... najpierw idź na ots poćwicz pvp,właśnie przez takie dzieci fag przegrywa większość ob. |
Na Ots już się dość nagrałem około 3/4 lat ... ;d nie moja wina ze takie coś jak Piaty~ pada od 10 lvl "Buahahahaha" ;s
|
Cytuj:
Hahahahahahahahahahhahhhhhhhhhhhh!!! |
powiem wam ze ten tydzień sie kończy bardzo fajnie ... pierw Folari potem Ryin van~ jakies 5kk do przodu :D pzdro . chłopaki i tak dalej i tak dalej 'D
|
Wow jestes hakierem? Woww xD!
|
za pewna opłata moge wam odsprzedac pare listow :P na te chary i takze na inne :)
|
Za pewna oplata sam moge zrookowac te chary? :D
|
Ehuheheh ty kidler nie lepszy hahah
jak tam pro eviul hacker z Siedlec/elbląga który haknął w taki sposób tuli jenga twojego kuzynka??i co zrobiles mu wjazd na chate? hahaahahha |
Cytuj:
|
Pozdro B) B) B)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |
|