![]() |
|
naprafte umieralem a ty sie smiejsez :baby::baby:;(
|
ligan giwnelo up?
|
^
przecie to bylo proste i logiczne chocby wygryfali 1241243 :0 to i tak by przegrali :baby::baby::baby::baby: |
@/\ Ta ale pokazali klase i skilla ..
No nic trzeba czekac na nastepna wojne ;] |
no nie zaprzecze ze pokazali ;p
|
btf kiedy muj nick bendzie czarny? :baby::baby:
|
jak wedźmiesz flaumaster do renki i narysujeż :cup:
Wasz Nie Szczerze Pooh~ |
przepowiednia diego sie sprawdza powoli.teraz pytanie ferhaty pojda za cihatem czy prolackami (patrz strona 459,post diego)
|
xD
Wg. mnie to jeszcze nie pojdą bo to za wcześnie trochę. Jakby ci od durima przenieśli się całkiem to juz wtedy można Teraz to bym się nie zdziwił jakby Tommy do ligan dołączył. I po tygodniu Kebab walnie posta na forum że mają przestać albo, że polacy go zawiedli i musi walczyć z Pa i wyjdzie z triadu -.- |
no tommy ze swoimi dogami dolaczy do ligan,i wtedy od prolackow znowu wszystko bedzie zalezec:baby: bo moze durim ich znowu przyjmie z otwartymi ramionami i znowu powtorka z rozrywki.Ale watpie w to.Pewnie zostana z ferhatem,ligan przegra juz do konca,ferhat przylize sie prolackom,wykopia calkowicie hbg i duriima z iridii,i wteyd byle jaki pretekst i jebudub polacy leca i znowu wszytko tak jak bylo pare mieisiecy temu.sry ze bvez ladu skladu rozumiecie sami :baby::baby:
|
zecz w tym ze nie kazdy pojdzie wtedy za kebabem. czyt. ja sie nigdzie nie ruszam, nie zamierzam juz tolerowac zachowania wielkiego tommy vee ;) bossa pvp itp :D
|
ty mnie chyba nie zrozumiales karolku.Ja mowie ze cihat dolaczy do ligan,kebab z wami dalej bedzie a prolacy pojda wtedy albo do ligan,albo zostana z wami.Ty tutaj nie musisz sie nigdzie ruszac bo raczej nie masz wyboru.No chyba ze backstabb i pojdziesz z prolackami do ligan.Albo jeszcze inna werjsa.Cihat dolacza do ligan,kebab z ludzmi robi new guild,prolacy robia swoja gildie + ci z triadu co chca z nimi i jedna wielka wojna.(durim + cihat(ligan) vs. prolacy + ci z triadu co chca vs kebaby
|
@ up . plus twoja stara vs twoj stary .:cup:
|
no i po co niepotrzebna ofensywa w stosunku do mnie ? ;(;(;( wyrazilem tylko swoja opinie,chyba od tego jest forum
|
po co rozkminiacie, co ma byc to bedzie;p
|
nowy awek specjalnie dla wincenta ^^ :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
|
nie kochaj ich...
to pedaly sa :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: