![]() |
|
mam problem co robic jak wyjde knightem z rooka gdzie isc na czym expic co se kupic?
|
@up: tu masz wszystko, jedynie olej progi skillów bo są przesadzone z grubej rury.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=169498 |
@Exhado
co? jakie waste? na Mino Tower 45 kightem waste? daj ip tego otsa.. @Kombossik dasz rade.. aczkolwiek tam nie szukaj szczescia w expie, bo na tym lvlu to juz nie dla Ciebie ;s |
gdzie expic 25 sorcem z p setem oraz red skullem ?? :confused: tak zeby mnie nie ubili najlepiej blisko dp w thais albo zeby ludzi nie bylo X(
|
@Kamil_The_Orc_Berserker
Mmm,orci pod thais?(exp slaby ale nikt cie nie uleje),tomb pod dtd. @Asunul Niestety,musze Cie rozczarowac,nie grywam.A co do waste,przejdz sie 40 najtem z skillami po 60 na mino tower,kozaku:confused: |
Cytuj:
|
@Miserious
Nie dasz rady na piratach,a jak dasz to z waste,nie polecam. Lataj tam dopiero od 35 lvla,jezeli chcesz fajnie poexpic bez waste. Co do expa na tombach - nie na kazdej tombie sa ghosty,a jak sa to poprostu wez gfb i po sprawie :confused: Polecam na twoim lvl peinsuala tomb -2,nie ma tam ZADNEGO ghosta,sa mumie i crypty. Do tego : -Cyclopolis -1 (tylko nie po calym respie,na poczatek pochodz po 1 kratce zeby sie zapoznac z terenem,bo jak 2 zerki i leader cie dorwa moze byc nie mila sytuacja z tymi panami) -Peinsuala tomb -2 jak juz mowilem up. -Scaraby -3(poziom przed ancientami) -Dragi z blokerem(exori con i royal speary) -Liberty bay culty (?) czasami moze byc cieplo i : POLECAM! Dokup sobie vampirke,doskilluj 65 dista i lec na tomb w miescie,straszna masakra,musialbys tam latac z utamo + gfb + exori con + royal spearki,na samo wejscie masz vampa okolo 4 mumii i 2-3 crypty,do tego po calym tombie lataja vampy,mumie i inne dziwne stworzenia =d. Ale exp bajka! ----edit----- Lol,przed lewa brama miasta idziesz jakies 10sqm przed siebie i jestes przed wejsciem >_> |
A jakaś mapka jak dojsc na scaraby? bo tak to niewiem gdzie sa;/
|
20 Druid, Po desercie, Necrotic Rod, B Robe, Plate Legi, Krimhorn Helmet, Tusk Shield, Laether Boots Ale kasa na eq jest i to się wyrówna eq jakoś, mam 18mlvl bo chce szybko zrobić 25lv i nabijać mlev na HMM. FACC. Proszę bez waste, najlepiej z zyskiem xD
|
Cytuj:
Moje pytanie: Pall 15 lvl, 63/53, 9 mlvl, plate set, dark helmet, dwarven shield, speary. Eq niczego sobie łatwo paść nie potrzebuje lepszego. Gdzie expić? :> Wieczny problem ze spearami na expie :/ |
Cytuj:
|
@septimusek: w takim razie Amazon Camp albo ta wieża z walkiriami na płn. zach od Carlin.
|
Cytuj:
Więcej mi nie przychodzi na myśl |
20 Druid, Po desercie, Necrotic Rod, B Robe, Plate Legi, Krimhorn Helmet, Tusk Shield, Laether Boots Ale kasa na eq jest i to się wyrówna eq jakoś, mam 18mlvl bo chce szybko zrobić 25lv i nabijać mlev na HMM. FACC. Proszę bez waste, najlepiej z zyskiem xD
|
Cytuj:
Hmmmm bez waste to mozesz probowac Mount Sterum tylko nie schodz za gleboko :p lub kopalnie w Kazz. |
ja mam 13 palka i mam skile 65/55 i dalej mi sie wydaje że są słabe a co dla knighta 45/45
|
Cytuj:
|
32 palek skille 75/64
Eq: crown helmet, blue robe, blue legs, vamp shield, bohy, p ammy i zapas rs'ów. Do tej pore expilem na ef, camp na of(hardcore) ghostland.... Chcialem sprobowac swoich sil na pohu, ale nie wiem czy dam rade z gs'em(znaczy sie, czy mnie dogoni) Co Wy na to ? I gdzie dalej expic ? Moze byc waste A, i od ktorego lvla spokojnie moge chodzic na poh ? PS: Slyszalem ze GS ma teraz haste ... >.> |
@up
Dwarf Guard / Ghostland (dsy) / poh cyce / tomba w thais / wyverny-drag kolo kazo / Na pohu gsa zabijesz ale nie oplacalne by bylo tam expic przy takim lvlu . Gs mial zawsze haste . Gsy fajne 45+ pacc wtedy cie bankowo nie dogoni. A jak chcesz tak bardzo bic gsy to idz moze na crus helmet questa jak 35 wbijesz ale tam rady raczej nie dasz >.< |
Cytuj:
Btw. Pacca nie zamierzam kupować, teraz Tibie traktuje 4fun, i nie zamierzam za nią płacić :) Zresztą zbliża sie rok szkolny, za bardzo bym go wastował... A od jakiego lvl'a mozna chodzic na GS'y ? Tak, żebym chodził tak samo, jak one z haste. Pzdr |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |
|