Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Upiorny 05-07-2009 10:21

Tak czy siak potrzebny jest jeszcze ktoś nowy. I nie przegadacie mi, że Owen z Valencią = Ronaldo z Tevezem.

K.Jay 05-07-2009 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Upiorny (Post 2589174)
Tak czy siak potrzebny jest jeszcze ktoś nowy. I nie przegadacie mi, że Owen z Valencią = Ronaldo z Tevezem.

A czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Owen został sprowadzony po to, aby grać jako zmiennik. A pro po nowego zawodnika, to wyczytałem że ManU jest zainteresowane pozyskaniem Schweinsteigera z Bayernu.

K.Jay

Upiorny 05-07-2009 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2589178)
A pro po nowego zawodnika, to wyczytałem że ManU jest zainteresowane pozyskaniem Schweinsteigera z Bayernu.

Tak samo jak są zainteresowani Eto, Aguero, Villa, Benzemą, Riberym, Ibrą, Fabregasem, Vucinicem, Rossim, Yaya Ture i całą resztą- takie spekulacje to na codzień czytam.

A co do czytania ze zrozumieniem to zachowujecie się wobec tej sprawy jakby właśnie te transfery były wystarczające jak na United. O to mi chodzi.

AnonimowyPowrot 05-07-2009 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Upiorny (Post 2589372)
Tak samo jak są zainteresowani Eto, Aguero, Villa, Benzemą, Riberym, Ibrą, Fabregasem, Vucinicem, Rossim, Yaya Ture i całą resztą- takie spekulacje to na codzień czytam.

A co do czytania ze zrozumieniem to zachowujecie się wobec tej sprawy jakby właśnie te transfery były wystarczające jak na United. O to mi chodzi.

Dobra, nie panikuj, co takiego się dzieje? Tevez w tym sezonie był wręcz beznadziejny, Owen go spokojnie zastąpi, a moim zdaniem nawet pokaże się z lepszej strony.

Skrzydłowy pewnie będzie jeszcze kupiony, nie bój żaby. Po stracie jednego zawodnika świat się nie kończy, tymbardziej, że na jego miejsce przybył nowy gracz, który jest pewnie solidniejszy niż nasza druga flanka...

Upiorny 05-07-2009 16:52

A czy ja mówię, że świat się kończy?

jakosiara 05-07-2009 21:06

Nóż mi się otwiera w kieszeni jak czytam o hakerze...

Hah, Unibax nie potrafił wygrać biegu ^^

K.Jay 05-07-2009 22:54

Carlos Tevez jest przekonany, że najwierniejsi fani Manchesteru United nie uznają go za zdrajcę, jeśli wkrótce przejdzie do lokalnego rywala - Manchesteru City.
Alberto Massacci z włoskiego Empoli uzgodnił warunki kontraktu z Manchesterem United. 16-letni talent zrobił spore wrażenie na szkoleniowcu "Czerwonych Diabłów" - Alexie Fergusonie.

K.Jay

Upiorny 06-07-2009 07:20

Uwielbiam Teveza, darzę go olbrzymią sympatią oraz zaufaniem. Rozumiem, że chce odejść. Ma takie prawo, ale kurcze już zaczyna mnie trochę wkurzać tymi wypowiedziami ciągłymi o tym jak źle został tu potraktowany i jak go wszyscy okłamali, jaki on biedny. Takie zachowania to bym już prędzej mógł CR7 (tzn. teraz już prawdopodobnie "CR9") przypisać. Dziwię się, oj dziwię.

EndikPall 06-07-2009 08:26

Tylko Juventus Turyn :* 4eva

AnonimowyPowrot 06-07-2009 09:21

Ja na Tevezie bardzo się zawiodłem... :< Po co w ogóle te wszystkie komentarze, jaki to Ferguson jest zły i niedobry, nie rozumiem. Gdyby odszedł w ciszy to wszyscy by za nim tęsknili, a tak może czuć się źle na derbach.

@Down

Beckham jeszcze niedawno mówił, że Manchester zawsze będzie w jego sercu. Ba! Nawet Ronaldo tak powiedział i dodał, że Ferguson był dla niego jak ojciec. Tevez za to zachowuje się conajmniej nieodpowiednio.

K.Jay 06-07-2009 09:40

Tylko zauważcie że to zawsze Alex jest tym złym. Tak samo było w przypadku McGratha, Beckhama, van Nistelrooya czy Keane'a. A jeśli chodzi o Teveza to go bardzo lubię, bo to walczak jakich mało.

K.Jay

K.Jay 06-07-2009 09:47

Do usunięcia.

AnonimowyPowrot 06-07-2009 11:48

Gabriel Obertan.

Maggic 06-07-2009 13:04

Żirkov w Chelsea/18mln. ;xxx

Upiorny 06-07-2009 13:41

Ferguson zaczyna brać przykład z Wengera. Teraz z tego co widzę pojawił się nowy boss w lidze angielskiej z pedofilskimi zapędami. Wenger może czuć się zagrożony. Kolejnego młodziana kupili. Już chyba z 4rech w tym okienku (albo ciągle się na nich łaszą).

AnonimowyPowrot 06-07-2009 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Upiorny (Post 2590119)
Ferguson zaczyna brać przykład z Wengera. Teraz z tego co widzę pojawił się nowy boss w lidze angielskiej z pedofilskimi zapędami. Wenger może czuć się zagrożony. Kolejnego młodziana kupili. Już chyba z 4rech w tym okienku (albo ciągle się na nich łaszą).

1. Gabriel Obertan
2. ten 15-latek z Charltonu
3. ???
4. ???

@Down

Racja, o Massaccim słyszałem, kolejny Włoch, ale o Thompsonie pierwsze słyszę :D Zresztą, oni i tak wędrują to akademii/rezerw, tylko Obertan oferuje coś więcej (a i tak ma już 20 lat).

Upiorny 06-07-2009 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2590154)
1. Gabriel Obertan
2. ten 15-latek z Charltonu
3. ???
4. ???

1. Alberto Massacci
2. Gabriel Obertan
3. Sean McGinty (z Charltonu)
4. Josh Thompson (Jeszcze nie kupiony, ale na celowniku).

Dark Sven 06-07-2009 15:54

Cholera... Gdzie nie zajrzysz, tam Real albo Man Utd... Nawet nikt nie wspomniał, że Aeroplanino zakończył karierę ; s...

K.Jay 06-07-2009 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2590259)
Cholera... Gdzie nie zajrzysz, tam Real albo Man Utd... Nawet nikt nie wspomniał, że Aeroplanino zakończył karierę ; s...

Montella... Kiedyś tworzył dobry duet z Il Capitano. Dobrze że teraz będzie pracował jako trener młodzieży. ;)

K.Jay

AnonimowyPowrot 06-07-2009 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2590259)

To już kilka dni temu, albo wczoraj, nie pamiętam, ale tu nie ma nad czym dyskutować, nie to co transfery :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17.