![]() |
|
Tak czy siak potrzebny jest jeszcze ktoś nowy. I nie przegadacie mi, że Owen z Valencią = Ronaldo z Tevezem.
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
A co do czytania ze zrozumieniem to zachowujecie się wobec tej sprawy jakby właśnie te transfery były wystarczające jak na United. O to mi chodzi. |
Cytuj:
Skrzydłowy pewnie będzie jeszcze kupiony, nie bój żaby. Po stracie jednego zawodnika świat się nie kończy, tymbardziej, że na jego miejsce przybył nowy gracz, który jest pewnie solidniejszy niż nasza druga flanka... |
A czy ja mówię, że świat się kończy?
|
Nóż mi się otwiera w kieszeni jak czytam o hakerze...
Hah, Unibax nie potrafił wygrać biegu ^^ |
Carlos Tevez jest przekonany, że najwierniejsi fani Manchesteru United nie uznają go za zdrajcę, jeśli wkrótce przejdzie do lokalnego rywala - Manchesteru City.
Alberto Massacci z włoskiego Empoli uzgodnił warunki kontraktu z Manchesterem United. 16-letni talent zrobił spore wrażenie na szkoleniowcu "Czerwonych Diabłów" - Alexie Fergusonie. K.Jay |
Uwielbiam Teveza, darzę go olbrzymią sympatią oraz zaufaniem. Rozumiem, że chce odejść. Ma takie prawo, ale kurcze już zaczyna mnie trochę wkurzać tymi wypowiedziami ciągłymi o tym jak źle został tu potraktowany i jak go wszyscy okłamali, jaki on biedny. Takie zachowania to bym już prędzej mógł CR7 (tzn. teraz już prawdopodobnie "CR9") przypisać. Dziwię się, oj dziwię.
|
Tylko Juventus Turyn :* 4eva
|
Ja na Tevezie bardzo się zawiodłem... :< Po co w ogóle te wszystkie komentarze, jaki to Ferguson jest zły i niedobry, nie rozumiem. Gdyby odszedł w ciszy to wszyscy by za nim tęsknili, a tak może czuć się źle na derbach.
@Down Beckham jeszcze niedawno mówił, że Manchester zawsze będzie w jego sercu. Ba! Nawet Ronaldo tak powiedział i dodał, że Ferguson był dla niego jak ojciec. Tevez za to zachowuje się conajmniej nieodpowiednio. |
Tylko zauważcie że to zawsze Alex jest tym złym. Tak samo było w przypadku McGratha, Beckhama, van Nistelrooya czy Keane'a. A jeśli chodzi o Teveza to go bardzo lubię, bo to walczak jakich mało.
K.Jay |
Do usunięcia.
|
Gabriel Obertan.
|
Żirkov w Chelsea/18mln. ;xxx
|
Ferguson zaczyna brać przykład z Wengera. Teraz z tego co widzę pojawił się nowy boss w lidze angielskiej z pedofilskimi zapędami. Wenger może czuć się zagrożony. Kolejnego młodziana kupili. Już chyba z 4rech w tym okienku (albo ciągle się na nich łaszą).
|
Cytuj:
2. ten 15-latek z Charltonu 3. ??? 4. ??? @Down Racja, o Massaccim słyszałem, kolejny Włoch, ale o Thompsonie pierwsze słyszę :D Zresztą, oni i tak wędrują to akademii/rezerw, tylko Obertan oferuje coś więcej (a i tak ma już 20 lat). |
Cytuj:
2. Gabriel Obertan 3. Sean McGinty (z Charltonu) 4. Josh Thompson (Jeszcze nie kupiony, ale na celowniku). |
Cholera... Gdzie nie zajrzysz, tam Real albo Man Utd... Nawet nikt nie wspomniał, że Aeroplanino zakończył karierę ; s...
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |
|