![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Vincent<3:p:p:p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
ale sie porobilo ;///////\\\\\\\\\\\\\\\\\//////////
meeeeeezoooooookraaaaaaacjaaaaaaaa ja tu twoze ustruj jeee joooooouuuuu i oczywiscie musi byc "JPPPPPPPPPPPP NA 1000000000000%%%%%%%%%%" |
jotpe na stopro
|
Cytuj:
tfwa giepe musisz wplacic do banku w karlinie! ale tylko w karlinie i mi powieciec potem i ja wyplace to i bendziemy kwit |
widze ze prolacki rodzinnie spedzaja swieta ;*;*;*;*;*;
anasek 3 2 1 TODAY Iridia Anas Kiro Triad EK 205 71h 30m 57h 15m 3h 0m 5h 15m 5h 15m 5h 15m 8h 0m 16h 15m 14h 15m 2h 30m |
Cytuj:
|
Ja nie narzekam na zycie rodzinne uwierzcie mi mam na to duzo czasu i na rozne inne rzeczy :)
|
Cytuj:
|
hejka =*
hans to nub zrobil mi deleta i nie mam chara zeby grac :<<< |
Cytuj:
a dwa nie chcę wam nic złego życzyć ale uważajcie na antywisłe8o8o:cup::cup::cup::cup: i huj Narwhals, Narwhals Swimming in the ocean Causing a commotion Coz they are so awesome Narwhals, Narwhals Swimming in the ocean Pretty big and pretty white They beat a polar bear in a fight Like an underwater unicorn They've got a kick-ass facial horn They're the Jedi of the sea They stop Cthulu eating ye Narwhals, They are narwhals, Narwhals Just don't let em touch your balls Narwhals, They are Narwhals, Narwhals Inventors of the Shish Kebab |
aew.. karol to hlvl w porownaniu do nas ;/ a i tak nab
|
hehe mamy tutaj ducha i to niespokojnego który nie da wam spokoju hehe
i ogólnie co tam na tibijskim świecie iridia słychac żeby nie było |
Uwaga, uwaga!
W związku z ponadprzeciętną aktywnością modów prosimy zachować szczególną ostrożność. Niezalecane jest retardowanie, offtopowanie, wypisywanie wulgaryzmów, postowanie linków do ******* oraz wszystkie inne zachowania łamiące regulamin. Zalecamy przestanie pisania jakichkolwiek postów w celu uniknięcia warnów. :x:Czyżby mod zrobił tylko jednorazową akcję?? |
No i jak żyć na tym forum bez retardowania?
To jak ryba bez wody:| |
No niestety, ewentualnie można się złożyć na flaszkę dla moda, zrobimy zbiórkę kasy w Carlin sprzedamy na ebayu i bedzie gites
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |
|