![]() |
|
Staszek Ty nie jesteś święty, pro elo 15 latek który się upija w takim wieku do nieprzytomności ; s
Jak zaprzeczysz to opowiedz co robiłeś na sylwestra. :> Gz all adv. |
up
a to zle? xD ho ho co ja robilem jak mialem 15 lat xD |
Cytuj:
w w w . s p e e d y s h a r e . c o m /367338218.html P.S. Złączyć literki dla niekumatych. P.S.2 Pic widoczny 2 strony wcześniej w moim poście. |
xD!
|
Cytuj:
To chyba normalne że w sylwka się pije, no chyba ze ty abscynent |
Cytuj:
@down nieprzytomny razem:P |
No rozumiem wypić coś symbolicznie, lub chociaż jak chcesz spróbować(mówie jak moja Mama XD) a nie że 23 w sylwestra a Ty śpisz nie przytomny ; s
|
Najpierw boty, teraz picie.
Ludzie czy wy w końcu przestaniecie się kłócić !! Zróbcie sobie jakiś nowy temat gdzieś indziej(np. kłótnie graczy z Refugi:)) Tu się SS-ki wkleja!!!!!!! |
@Gratz all
sory za off topa ale nie moge się powstrzymać http://www.youtube.com/watch?v=KjWQcT4qGUU co o tym sądzicie Real/Fake ? |
Wy sie kłócicie ja niemam co wklejać to dam to: :p
Jakoś poszperałem , posprzedawałem , pohandlowałem no i sie udało xD http://img155.imageshack.us/img155/5...uueqqqqxy5.jpg Fajny set co nie? B) |
Cytuj:
Nie jesteś pro :) Myślisz, że żartuje? Hmm... mylisz sie :p |
@up
żal po co napisałes tego posta chciałeś być zabawny może chciałeś się pokazać ze jesteś fajny ?;) wystarczyło słowo nie. |
Up@
Na moje oko, to on poprostu odpowiedzial na proste pytanie :) a ty spamujesz jak h** :> |
Odwalcie się ode mnie, lepiej zróbcie coś pożytecznego i przestanńcie bocić. Koniec X(
|
Cytuj:
LoL,ogladalem do konca,starsnzie to dziwne,nie wiem co mam myslec na ten temat |
Cytuj:
Ale to jest na 100% prawdziwe. Oglądajcie od początku do końca i szczególnie zwróćcie uwagę na ten obrazek wyżej :) |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
down@ ta, postaraj sie jebac mniej bykow |
Cytuj:
A jeśli o mnie chodzi to bociłem 24+ h i dziś zrobiłem coś porzytecznego... zajarałem z ziomalem odemnie i jest porzytecznie :) Wonty !? XD |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |
|