![]() |
|
Cato masz prawo mieć swoje zdanie, ogólnie fajnie było mi z emefem cię dobić.
Pozdro Rafał |
;)
Dla ziomków szacunek dla frajerów pogarda trzym się Szafa ;) mam małe kwasy do Ciebie kiedyś to załatwimy ;) przyjdzie taki dzień i taka chwila to jest tylko gra i mam mało do stracenia a będe kiedyś mógł ci napisać 1:1 ;) podoba mi się to że wyraziłem swoją opinie i ty też a kłótni nie widać ;P ~Cato |
Nie ma kłótni bo każdy z nas mówi co mu leży, a nie ma zamiaru drugiego obrazić proste. Jak masz do mnie jakieś problemy to być może kiedyś się rozliczymy pozostaje mi tylko czekać :)
Pozdro Rafał |
Advance
|
Roro 8o
z Tarnowa powiadasz?? :P Chyszow family rox!! zajebis*e byly old times :) @Rafal n/c tym bardziej ze slyszalem ze niezle chucherko z Ciebie :P jak mozna mieszac rl do gry w ktorej kazdemu odbija xD (no moze prawie kazdemu :D) |
:p
trochę hujowo wyszłem na tej fotce ale olać to
jak na zakupy to się polecam :P http://i274.photobucket.com/albums/j...O/DSC00004.jpg |
@up
Oczko Wielki Chiński Sklep powahh :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Polecam się tam ubierać bo sexi ciuszki są prawda mytic??;););) CYA |
lol oko to Biustonosz Triona?ahsuahsuh
|
Cos tibia sie zjebala? :>
|
|
|
Tak na zakończenie kilka słów prawdy:
Grałem tu 3 lata i troche nie pamietam ile dokladnie. Miałem mnóstwo harów.Każdego z was widzialem jak sie rozwija co robi i powiem tak wyrosło duzo fajnych dobrych graczy jak i kilka buraczków: Astu - pozdro w rl ogolnie wyjebane mam co tu robisz / robiłes / bedziesz robić , jesteś chłopak ze wsi sam to wiesz nie mam nic do wsi ale moze pomóz rodzicom oprzątać swinie albo krowy a nie w tibie neta przez radiówke pykasz. Moge sie założyć ze w rl jestes najwiekszym leszczem na całej gminie czy powiecie huj wie jak to tam jest. 3maj sie słoneczko . Roro - Robercik pizgaj i rób to co robisz . Roro wg mnie to jest najbardziej w tibi na rl nie znam wartościowy gracz pamietajcie to. Pakula/Kogut - spotkamy sie w rl z Pakulą zajaramy a z toba Patryk wypije jeszcze sporo Perełek czy nie wiem jak napisac haha.pozdro boysy. Szafa - mimo all grzej lvl tlyko nie od*******aj more ziomus wiecej wiesz o czym mowie gogo 200. Mihał -stały kontakt ziomus pizgaj tez ostro haha pokaz ze nick nie ma znaczenia ;o wazne umiejetnosci All orszak bo za duzo zeby tu wymieniac - moi best friendsi kazdemu tam moglbym dac pass i wiem ze never haka by nie blyo i wogole to ise nazywa szacunek. Orszak do boju kurwa rozjebac cale zajebane SWAT ( HWDP) im potworom w niebieskich stanikach ;p To by było chyba na tyle all co pominąłem sorki szacuneczek w tibi . Czuwam jak coś msg na harach wiecie jakich :D sheah Pozdro Sapr jeszcze :D haha bestboterman in Danera :D |
Amen.
emef zgadamy sie w rl juz rozkmine mam gdzie i jak ale dograc to trzeba:) pozdro dla prawdziwych |
Emef Good Luck In rl
Amen. |
Buszku gl in rl jak
zawsze zajebisty ziom byles w tibi trzymaj sie zawsze zmoesz z nami na otsie pocinac :D elo Amen |
3maj się Emef ;)
Wporzo ziomek z Ciebie ;]' Respect =* |
Emef
mam nadzieje ze czasem logniesz na tibie albo gg;(
zawsze można było na Ciebie liczyc:) pozdro. |
Ciesz sie życiem brat ;)
napisz gg why tak nie inaczej. pozdro buhh http://i99.photobucket.com/albums/l2...eztytuu-18.jpg |
Sentymentalnie, to może mi też ktoś max objebie kutasa?. Rudolf/Ron/Śmieć może ty?
Buahaha pozdro dla prawdziwych ziomkuf TYLKO BUK MORZE NAS SONDZIĆ !!! A teee, będziecie mi jechać ?:( http://img390.imageshack.us/img390/9341/dsc01802fh3.jpg |
Emef,moze twoja stara mieszka na wiosce,ale napewno nie ja ;]
pzdr cipy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |
|