![]() |
|
Luis Figo prawdopodobnie podpisze kontrakt z Tottenhamem. Real oferuję Arjena Robbena, Wesley'a Sneijdera i 17,5 miliona euro za Ribery'ego. A Luis Fabiano jest na celowniku AC Milanu.
K.Jay |
To będzie najciekawsze lato od kilku lat B)
EDIT: A na Ukrainie jeszcze większy bajzel niż u nas... |
http://www.youtube.com/watch?v=TIahQ...eature=related
pomiażdżył, na miejscu tego bramkarza skończyłbym karierę :D zechciałby mi ktoś streścić najważniejsze transfery tego lata, bo czuję się lekko zacofany a niechce mi sie czytac ostatnich kilkudziesieciu stron? ;d |
Cytuj:
Karim Benzema - Lyon -> Real Madryt Kaka - AC Milan -> Real Madryt Raul Albiol - Valencia -> Real Madryt Fernando Belluschi - Olympiakos -> FC Porto Javier Saviola - Real Madryt -> Benfica Lizbona Oguchi Onyewu - Standard Liege -> AC Milan Edu - Valencia -> Corinthians Lisandro Lopez - FC Porto -> Lyon Marco Marchionni - Juventus -> Fiorentina Yuri Zhirkov - CSKA Moskwa -> Chelsea Michael Owen - Newcastle United -> ManU Daniel Sturridge - Manchester City -> Chelsea Ze Roberto - Bayern -> HSV Antonio Valencia - Wigan -> ManU Diego Milito - Genoa -> Inter K.Jay |
"Przychodzi facet do księgarni i mówi:
-poproszę książkę "Real Madryt 1/4 Ligi Mistrzów" -fantastyka piętro wyżej historia piętro niżej" LMAO xD Sorry, ale nie mogłem :D |
Arka, a ile razy Real wygrał LM? A ile Barca? :D
To już jest stare: Wiecie co robi kibic Arsenalu po wygraniu czegokolwiek? Wyłącza Fifę i idzie spać :p EDIT: A co do transferów: to tu są najciekawsze MC kupiło Snata Cruza i Barry'ego(którego chciał Liverpool), a sprzedało tylko Sturridge'a chyba że mnie coś ominęło ;] |
@K.Jay
thx ;] widze że sporo mnie omineło w ciągu 2 tygodni ;s real szaleje, mam nadzieje że nie odbije im sie to czkawką i nie skończy się jak z lazio... stopniowe kupowanie gwiazd co pół roku- ok, wydanie setki milionów w ciągu lata i hurtowe sprowadzanie gwiazd- no way Barca dość pasywnie no ale przecież zwycięskiego składu się nie zmienia ;]] ManU- hmm nie śledze zbyt uważnie ligi angielskiej, ale obawiam sie że wiecznie kontuzjowany Owen i Valencia mogą nie wystarczyć do zapełnienia dziury po cr7 i co sie dzieje z szejkami z MC, kogo to oni mieli nie kupić, a póki co sprzedają... |
Cytuj:
Właśnie, jesteście już w drugim koszyku? XDDDDDDDDDDDDDDD Dowcip o Arsenalu już był. |
a jakie jest wasze zdanie o degradacji LKS Łódź??? nie jestem jego kibicem ale denerwuje mnie to ze liga jest uzgadniana przy zielonym stoliku...
|
O ku ale żem zamulil ^.^Już niestety tak :/ Real jest obecnie 13. w rankingu UEFA(Werder jest wyżej :D)
|
Cytuj:
|
Arka, to było piękne :D
|
Tbh? Real wiecej pozytku by mial z Ribery'ego... jak sie rozpedzi to bez faulu nikt go nie zatrzyma, jak uderzy z wolnego, to omujborze, i nie zwija sie na murawie z placzem za kazdym razem, jak ktos go dotknie. No i Bayern wola za niego "tylko" 80 mln euraskow. Jako kibic Bayernu zyczylbym sobie, zeby Franck zostal w Monachium jeszcze przez rok, ale z tego co ostatnio czytam, to Ribery jakies istne cyrki odstawia, zeby tylko doszlo do tego transferu, wiec nie wiem czy Robben + Sneijder + prawie 20 mln € to nie jest oferta, nad ktora warto by sie zastanowic. Fakt, ze ani Robbena, ani Sneijdera w Monachium nie chce, ale za sellniecie ich do jakiegos ManCity czy innego Tottenhamu troche kasiorki by wpadlo, a przypadlby sie jakis porzadny stoper, biorac pod uwage ze Lucio na 80% odejdzie, a Demichelisa i Van Buytena lekce sobie waze. No i poza tym sorry, ale mamy powtorke z Van Gaalowej Barcelony - kolonia holenderska sie szykuje. Jezeli juz kogos z Madrytu w zamian za Ribery'ego mialbym brac, to ja poprosze Van Nistelrooya.
No i jak czytam newsy pokroju: Cytuj:
Z innej beczki: Cytuj:
|
Sneijder i Robben by wam się przydali, bo jeśli odejdzie Ribery, to Arjen genialnie zastąpi go na flance, a Wesley zapcha dziurę po Ze Roberto i van Bommelu, którego tak wyganiasz. Za nim grałby jakiś rezerwowy, może nowy zakup - Tymoshchuk? Jest jeszcze Ottl i Borowski.
Tak w ogóle to Bayern ma bardzo ciekawy skład, szkoda, że w LM jakoś im nie idzie. Rensing Lell Lucio Demichelis Lahm Ribery van Bommel Tymshchuk Schweinsteiger Gomez Klose Butt van Buyten Breno Sosa Pranjic Borowski Ottl Altintop Toni Olic +ci, których tak serio nie znam :D Kraft (no, o tym słyszałem), Braafheid, Badstuber, Baumjohann |
Jak podaje Sky Sport Italia, Juventus kupił z Fiorentiny Brazylijczyka Felipe Melo za 20 mln euro plus Marco Marchionniego.
Podbeskidzie i Lech Poznań porozumiały się we wtorek w sprawie transferu Krzysztofa Chrapka. 24-letni napastnik, który w minionym sezonie był jednym z najlepszych strzelców I ligi, ma w środę rano przejść testy medyczne. - Porozumieliśmy się z Lechem. Jeśli testy medyczne wypadną pozytywnie, podpiszemy porozumienie - mówi Jerzy Wolas, szef Podbeskidzia. - Dostaliśmy nieco mniejsze pieniądze niż się spodziewaliśmy, ale w zamian będziemy mieli udział w ewentualnym dalszym transferze Krzyśka - zdradza kulisy kontraktu prezes bielskiego ligowca. Przypomnijmy, że cena wyjściowa za zawodnika, którą zaproponowało Podbeskidzie wynosiła 1,5 miliona złotych. Końcowa suma jest mniejsza od miliona złotych. Jeśli sprzedaż Chrapka dojdzie do skutku Podbeskidzie będzie szukać nowego napastnika. |
sensacja!!! Drużyna UE Sant Julia awansowała do II rundy eliminacji piłkarskiej Ligi Mistrzów. Mistrzowie Andory wyeliminowali po rzutach karnych ekipę Tre Fiori z San Marino. W obydwu meczach padł remis 1:1. |
@up
Niesamowite 8o XDDDDDDDD |
No to mamy faworyta :P chociaz szczerze mowiac jakby nasza druzyna jakas na nich wpadla i odpadla to bym sie nie zdziwil,bo wiekszosc rodzimych druzyn w europie gra jakis panika gaming a potem sie dostaje z Dynamo Tibilisi.
|
Wisla! Co? Dinamo!
Wisla! Co? Valarenga Oslo! ;]] |
Hoomik! Co? Ty... :D
Quaresma do Turcji, jak pieniążki pozwolą, haha xD Pewnie i tak nie byłby tam jakąś gwiazdą... Jo jeszcze rok w Evertonie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |
|