![]() |
|
http://i249.photobucket.com/albums/g...so/300fake.gif
Charrrrrr... CHarrrr......... Charrrrrrrrrrrrrrrrrr..................... |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHA OWN3D xD Jaką odznake się dostaje za tego questa? Czy na tym forum można wrzucać spoilery questów xD? |
Dzisiaj Wra & Inshon powrocilo na server!!!!!
Z tej okazji oglaszam ponowny konkurs na pomoc dla naszego przyjaciela! http://img186.imageshack.us/img186/227/ahahahks8nr8.jpg |
Kerston naostrzyl noz i wraca porzucac
|
Witajcie ! :)
Wracam po dłuższej przerwie, i co widzę? Imargam i Jołen marnujący życie grając w tą głupią gierkę. Ciekawe ile kont tych pokemonów należy do każdego z nich. Chociaz Jołen jest za głupi na to, nieprawdaż ? pozdrawiam, Slovik |
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s nigdy nie miałem ed na furorze |
Pochwale Sie a Co:D, Masakrator na Ciebie też przyjdzie Czas ;] za bana Spoleczniaku;]
Moje Fragi na Vision Academy: Aug 03 2008, 20:30:06 CEST Killed at Level 37 by Fear Boy Jul 22 2008, 13:30:40 CEST Killed at Level 48 by Agno Arcus Aug 13 2008, 16:21:15 CEST Killed at Level 59 by Dolar'Sorx and by Adubi Na Dusk: Jul 25 2008, 10:16:10 CEST Killed at Level 183 by Felis Alyn (Sr kolego:(, zaluje Shelbo) Still Scisnij Smieciu!-.- Jul 27 2008, 17:22:08 CEST Died at Level 91 by Hazzi ;] Misie Zwidka: jeszcze nie za**balem nikogo :P Vision: Aug 03 2008, 12:14:37 CEST Died at Level 91 by a dragon lord (hahah niby fraga nie zbilem Ale JANUSZ kozaku pamietaj jak botujesz, bo trapnac nooba to nie sztuka:P, a nie ukrywaj że noobem nie jestes:)!:D) To takie moje najnowsze osiągnięcia:P, acha żeby nie było że jestem 100%-towym pekerem kozak elo knajtem(h*j ze kmpel siedzial ale nie mam nic na swoje usprawiedliwenie, zwalil z lootem nie??Andi?;> Aug 06 2008, 19:23:10 CEST Killed at Level 82 by Katrila (Gz):P :( Policzcie Kto jest lepszy;p, zaznaczam ze te fragi losowo se wybralem z pamieci a bylo ich troszke wiecej:P (tak tak, wiem ja nic nie moge zara napiszecie;p;p, hah:D, zal.org.republika.pl) Ps. Drodzy Visionisci, Duszkinsi, pamietajcie że to tylko gra wiec prosze, bez napinki :(. ZAPROSICIE MNIE NA KOLEJNY MITING JAK BEDZIECIE ROBIC?;) (pytam powaznie:D) JP Pozdrawiam, Hazzi:) |
Inshon chciało zrobić akcje, logało sie gdzieś niestety jeden wojownik nie zdarzył.
Sempion Aug 19 2008, 23:01:12 CEST Killed at Level 106 by Aras Alan and by Crilor Rokandas |
Cytuj:
|
Nie wiem czy to prawda ale ponoc Sempion wczoraj dal passy dla ekipy z Novy i ci go ojebali i przy okazji padli...
|
@Up
Właśnie tak było... |
http://img374.imageshack.us/img374/3643/lolqt5.jpg
SPI :D?! JEGO WLASNY ZIOM SPRZEDAL! AZ MNIE GLOWA BOLI :/! |
$eetho a Ja mam nadzieje, że Ci mama Neta odłączy...
|
Cytuj:
|
Hazzi, co ty klamiesz!!! Ja padlem na tym 90 lvlu gdy siokalem bozara na dl poi i padlem na combo, nie wiem jaki ty miales tam udzial lol, myslisz rze ci ktos tu wiezy?
|
Aha, i jak chcecie mnie wyzywac to prosze bardzo, ja juz dawno nie pszejmuje sie takimi leszczami jak wy ;)!
|
|
@up
Gz, to ile % brakowalo : > |
Daniel zmien sobie nazwe konta na old czers albo cos.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |
|