Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Czegochcesz 28-04-2009 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2532403)
@grocix
dajcie mu bana za spoila. Juz nie musze ogladac odcinka
thx ;*

ZBANOWANY !

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2532486)
@milano
UWAGA SPOIL!
Ukryty tekst:
Wypi*rdalaj... ;>

Kurcze, tak sie jaralem na ten odcinek, moglem nie czytac ; ///

@FMAcostamcostam
+ za op. reszta ssie, jak narazie.

@EdenOfTheEast

Imo hicior.

Grocix 28-04-2009 17:31

@Up
Sorry! :<

Nari 28-04-2009 19:47

@shippuuden movie 2
IMHO kompletna beznadzieja.

kołbaś 28-04-2009 23:54

Gimlos jak juz wszytskim warny rozdajesz, to i mnie poprosze bo chyba glownie na mnie sie usadzasz co ? A moze ty jednak chcesz zeby jedyny normalny temat na tym forum jednak zlazl na psy ? to lepiej juz daj tak perm bana dla wszystkich, ulzy ci i my w spokoju przeniesiemy sie na inne forum.
Btw ma ktos jakis pozadny link do filmow ghost in da shella bo torenty tak slabo ciagnal a online nie chce mi sie ogladac.

jeycam 29-04-2009 00:04

Konbanwa i sayonara w jednym.
Sytuacje zapewnie wszyscy juz znacie. Tak wiec, miarka sie przebrala. Ide w slady Rayzy, jest to moj ostatni post na tym "forum". Kontakt ze mna chyba wszyscy macie, a jak nie macie to piszcie do Rayzy, Corgara, Nariego i calej reszty - ktos na pewno da wam namiar na mnie :) Nie bedzie jakiegos mega-Illya-style pozegnania, bo przeciez tak naprawde poza jednym krasnalem to nikogo w tyle nie zostawiam.
Jak juz pisalem, jakby co to walcie na GG.

Bye bye~!

kołbaś 29-04-2009 00:12

Dokładnie, Gimlos dla mnie tez daj bana, bo w sumie wchodziłem tutaj tylko dla tego tematu, ci co jednak zechcą tutaj dalej pisać nie nie mają takiego dzieciaka rządnego warnów, bo i tak o mnie ci chodzi. A jeżeli nie masz jakiś powodów czy coś to może dam ci jakiś, a co.
Gimlos, oficjalnie zostałeś uznany w tym temacie za kogoś kto zachowuje się jak gówniarz, sycący się swoją władzą, wg mnie powinieneś albo przemyśleć swoje zachowania, albo zrezygnować z funkcji moderatora.
Mam nadzieje ze starczy podpiąć to pod paragraf o obrazie moderatora i dostane jakiegoś bana.
tylko neich i tak ktos mi pusci jakeigos linka tutaj do filmow GitS !!

Gimlos 29-04-2009 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2533203)
Gimlos jak juz wszytskim warny rozdajesz, to i mnie poprosze bo chyba glownie na mnie sie usadzasz co ? A moze ty jednak chcesz zeby jedyny normalny temat na tym forum jednak zlazl na psy ? to lepiej juz daj tak perm bana dla wszystkich, ulzy ci i my w spokoju przeniesiemy sie na inne forum.

Warny są rozdawane za łamanie regulaminu forum tibia.pl. Co ciekawe, od marca większość użytkowników tego tematu nie ma z tym żadnego problemu. Wyjątkami były osoby, które nie potrafiły utrzymać na wodzy swoich nerwów - za łamanie podstawowych zasad kultury bez kar się obyć nie może.
W razie wszelkich wątpliwości nt. moich decyzji proszę kontaktować się na PW - zaśmiecanie tego tematu będzie karane ostrzeżeniami. Pozdrawiam, Gimlos.

i386 29-04-2009 00:26

Wlasnie skonczylem Nogizaka Haruka no Himitsu i powiem, ze jestem bardzo milo zaskoczony ; ) fajna seria, troche humoru, romansu, nawet ~10 minut znalazlo sie na mini-dramat : D ecchi mistrzowsko mozna powiedziec wywazone... nie za duzo, nie za malo - w sam raz ; ) tylko, ze w scenach romantycznych troche za bardzo przewidywalne, ale reszcie nie moge nic zarzucic : ) polecam!
9/10

no i nie wiem za co sie teraz wziac, chyba ugryze Serial Experiments Lain...

milano8 29-04-2009 00:28

@grocix, jeycam czy jak tam inaczej
ja zartowalem z tym banem, ehh znow wpadl jakis kocur i pozalatwial foroom... Zal mi cie kolo, ten temat byl jedynym na ktory wchodzilem na .t.pl , ateraz jak wszyscy odchodza to nie bedzie sensu... Nie odchodzcie, pls

@edit
hehe szypuden sew obejrze kiedys ten film hehe

Quezacoatl 29-04-2009 02:00

Cytuj:

to lepiej juz daj tak perm bana dla wszystkich
Jam siem wypisujem z tych "wszystkich"...

Cytuj:

ja zartowalem z tym banem
A my wiemy ze to spisek z twojej strony byl, o! Blacklisted! :p

@Wybielacz
Moze mi ktos krotko powiedziec gdzie teraz mniej wiecej jest anime, ze wzieli i zrobili przerwe na 2 tyg? Bo sciagac nie bede bo i tak nie zrozumiem fillerow a online za duzo zabawy.
Mnie sie zdawalo ze mial byc caly arc fillerow tak zeby mieli troche luzu jak wroca do historii, ale jak jeszcze ogladalem te kilka ostatnich epow to wychodzilo na to ze ciagna jakas poboczna akcje zeby odcinki rozciagnac gdzie trzeba.
Mimo wszystko beznadzieja i[*] dla wszystkich co sie z anime mecza... XD

Gangrel 29-04-2009 02:04

http://www.demotywatory.pl/demot/1319.jpg

Tyle komentarza do spraw warnów i dalszych postów

@topic

Lucky star w toku. I can name every pokemon!

Czegochcesz 29-04-2009 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 2533216)
Warny są rozdawane za łamanie regulaminu forum tibia.pl. Co ciekawe, od marca większość użytkowników tego tematu nie ma z tym żadnego problemu. Wyjątkami były osoby, które nie potrafiły utrzymać na wodzy swoich nerwów - za łamanie podstawowych zasad kultury bez kar się obyć nie może.
W razie wszelkich wątpliwości nt. moich decyzji proszę kontaktować się na PW - zaśmiecanie tego tematu będzie karane ostrzeżeniami. Pozdrawiam, Gimlos.

http://img159.imageshack.us/img159/1957/facepalm.jpg

@topic
Queen's Blade - Genialne animu! Ataki z cyckow tez!

Night Head Genesis - y/n ??????????????????

Argen 29-04-2009 16:19

; / Myslę, że troche przesadzacie. Ja rozumiem, że ten temat rządził się 'swoimi' prawami, ale regulamin to regulamin, każdy z was go akceptował.
Może zamiast strzelać fochy, lepiej spróbować "nawrócić" samych siebie? : p
Nie odchodzcie, bo bez tego tematu to forum stanie się dla mnie inne...

P.S.: Mi też nie podoba się to co się tu dzieje.

@topic

Wie tu ktoś, gdzie obejrze S&W on-line?

JapkoLata 29-04-2009 16:20

a ja oglondam bleach na hyperze!

Rayza 29-04-2009 16:23

facet tu nie chodzi o zasady bo one były zawsze a modzi przymykali na to oko bo był dzięki temu wielki fun,przyszedł sztywny Gimlos nie chciał sie odwalić warnuje i niema już zabawy wiec niema sensu tu być
popatrz przez G. każdy z elity powinien miec juz bana na ip za posty etc. i co? nic ,nikt nie miał warna nawet...

Koszyk 29-04-2009 17:48

Wg mnie już nie tylko chodzi oto że temat lekko odbiegał od regulaminu.
Gimlos chyba nie ma nic wspólnego z Anime&Manga i nie bardzo chyba pojmuje niektóre nawiązania, ale nie mam zamiaru się spinać o to. To jest moderator, a "moderator ma zawsze racje" nie? ; )

@bleach217

rotfl rotfl rotfl, tylko tyle mogę powiedzieć :D

milano8 29-04-2009 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2533736)
Co myślicie o anime pod tytułem 07-Goust? Słyszałem że dobre to to.

07-ghost dokladniej mowiac, i polecam ci bo znajdziesz cos z geassa i fma...
To anime moze sie zapowiadac do tych z high półka

@oftopujac
GLORY GLORY MANUTD GLORY GLORY !!!!!!!!!!!!!1

Koszyk 29-04-2009 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2533739)
Zeby nie było offtopa, nie uważacie że w ostanich chapach Bleach zaczyna suxowac?

E tam, wg mnie śmieszna była walka dwóch pięknisiów :D

I te nazwy ataków, hahahaha :D

Tompior 30-04-2009 00:24

Ludzie, przystopujcie z tym flame'owaniem.
Zaczelo sie od tego, ze dostaliscie po 1 punkcie za spam od Gimlosa i juz cos sie w was przelaczylo. Nagle zaczeliscie sie zachowywac jak jacys 12 letni gowniarze - buntownicy. Wrzuccie na luz, wypijcie jakies ziola, obejrzyjcie smieszne anime i przestancie spamowac.
A jak komus sie dostanie warna - niech nie pisze tutaj nowego posta i niech nie chwali sie jego trescia, przy okazji wysmiewajac moderatora, jaki to on nie jest zly.

Quezacoatl 30-04-2009 02:45

Cytuj:

A jak komus sie dostanie warna - niech nie pisze tutaj nowego posta i niech nie chwali sie jego trescia, przy okazji wysmiewajac moderatora, jaki to on nie jest zly.
Ale przeciez Flamewar jest ciekawszy niz spam :<

A na moje pytanie nikt nie odpowiedzial... >.>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30.