![]() |
|
@3 up
Prowokacja Plx ?:baby: |
wkoncu ktos zakumal jak bardzo tepy jest ten uzytkownik ;d
|
[CHAR]Arherox[/CHAR]
Aug 24 2008, 21:56:33 CEST Killed at Level 160 by Imargam Co się stało ? :( @down Nie bij pliska :( |
Wy*******ac z naszego serva razem z szwedzkiem gownem
|
Zapomniałem pass do poprzedniego Acc (Tomkoo) .....
http://img177.imageshack.us/img177/3...0302lo0.th.jpg Huh ? A i czy ktoś podliczył ile było ? |
Szkoda ze nie udalo sie wam zrobic tego co chcieliscie nastepnym razem bedzie lepiej o/
|
Cytuj:
|
Z furory nigdy za to ty spierdoliles
|
Cytuj:
Jezeli nie, to chyba nie trzeba zbyt duzo liczyc |
|
Koalicja Inshon i innych pedalow zrobila massloga, zabila Gumiliona, po czym wylogowali sie i zostawili swojego, upadl Arherox.
Oby tak dalej, zostawic swojego, nie spodziewalem sie tego po nich 8o8o! |
Aug 25 2008, 21:03:15 CEST Killed at Level 159 by Kiyancz ^^
|
Siemash = )
Doszły mnie słuchy że dzisiaj Azora siostra kończy 8 lat , gratulację ! Ps. Ale to za 15 min ! :cup: |
Jułen
Aug 26 2008, 10:26:17 CEST Died at Level 176 by a dragon bocik nawalił? :( |
Cytuj:
|
|
@up
haha lol xD @snorlaax aff haha, ale filmiki 8o ten pierwsze pompa |
Cały ja :)
siema niechetnie mowie o botowaniu ale wam zdradze tajemnice stara mi dala skrypt na frosty mowie wam taki exp 24/h siedze w sumie jest fajnie czasami mama przypilmuje chara jak ide do kolegi (nie pytajcie po co). Sluchajcie moze komus dac skrypt na frosty tobysmy razem pohuncili frosty bo tak samemu smutno mi ale zastrzegam to musi byc chłopak :) moim przydupasem był rayl dopuki nie wbilem na nim fraga i powiedzial ze chec pekowania przewyzszyla uczucie jakie do niego skrywałem. Pozatym musze ciagle siedziec w domu bo musze bota pilnowac bo po co mam na zewwnatrz wychodzic jak oprocz mojego chlopaka nikt nie chce sie zemna zadawac :/ ? ale za to mam wiele przyjaciol w tibi z którymi mozemy razem popuszczacz chmurki :D bardzo to lubie poniewaz wezwala to wemnie pozytywne uczucie spelnienia jeszce raz was prosze zebyscie rozwazyli moja popozycje wspolnego expienia na frostach :)
|
Inshon zrobilo akcje na Dusk i VIsion! Zabili Digeffa.
Vision i DUsk odpowiedzialo oto lista fragow: Poul the Pall Arherox Dreamaxor Noilleth Jitvey Urlish |
O tak daski i wisiony som fajne ale nie majom noszof jak mighty kerston
wienc nie ma co sieł cieszyc z takiego pszebiegu sytóacij |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |
|