![]() |
|
1. Gdzie expić
2. Gdzie kasę najlepiej zbierać EQ: Crusauser helmet, Crown armor, knight legs, dragon shield, necrotic rod, scarf, leather boots. DRUID na 25 lvlu 21 mlvl Nie mam pacca;( |
Cytuj:
2. Roty veno/fibula, soldki, tomb pod dtd, minoski obok kazz. *swiatakov Do zobaczenia :> |
A mogłbyś powiedzieć co to jest te DTD?
|
FACC
Jestem knightem, lvl 77 skille 84/84 eq: dsm, g legs,mms,sb,d helmet, justice seeker FACC Gdzie mógłbym w miare szybko expic? A gdzie zarabiać? FACC * Prosiłbym o napisanie mi na PW ponieważ nie będzie mnie jakiś czas, a nie chce mi sie później przegladac tych wszystkich tematów. Jeszcze raz przypominam ze nie mam pacc :P Z góry dziękuje ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Sorc: To samo co kina, jednak najlepiej expi się i zarabia pod DTD z Wand of Draconia; Knight: Lepiej bij z dragon hammera, jak padniesz mniej stracisz a i bić możesz ciut więcej, w końcu SS od 30. |
gdzie dobrze zarobić ::
27 knightem 25 sorcem knight :: 60/60 skille eq: plate set ( cienkie ale narazie na lepsze mnie nie stać sorc : p set też gdzie dobrze zarobić i żeby exp też był dobry i jeszcze 1 czy na 27 lvlu z skull stafa bede walil mocniejsze hity niz z dragon hammera? EDIT: odpowie ktoś ??? |
Cytuj:
Góra minosów obok Kazz robiąc lootbagi, EF takze lootbagi :p Sorc: Mount Sterum, Kopalnie Kazz Hity będą lepsze z dragon hammer bo jak wiesz skull staff jest od 30 lvla dlatgo zmniejsza to hity o kilka % Pozdrawiam |
Witam
Gdzie moge przyexpic, jednoczesnie troche zarobic 13 pallem, skille 55/44 5mlvl eq:belted cape, soldier helmet, ranger legs ;p, dwarven shield, speary. Dzieki za wszystkie propozycje :) |
37 Pall
Witam wszystkich , mam duzy klopot poniewaz gram na przepelnionym serverze na ktorym wszedzie sa botterzy (Non - Pvp)
Moje skille :72\60 Eq :Blue Robe,Blue Legs,Griffin Shield,Boh,Demon Helm,aol\platinum amulet, moge przeznaczyc 3-5k na uhy\manasy Potrzebuje dobrej miejsca na szybkie expienie i na zdobywanie kasy! M lvl :11 EDIT : Zamierzam kupic Pacc,a gdzie expic na tych dragach ? D lair w veno? |
40 knight, 63/64. Eq: Noble axe, dragon shield, bohy, golden armor, knight legs, crusader helmet. I tu moje pytanie:
Gdzie najlepiej expić? Gdzie najłatwiej zdobywać kasę? Proszę o szybką odpowiedź. @down Wybacz. Dobrze zgadłeś - FACC. ; ) |
Cytuj:
Osobiście na twoim miejscu chodził bym na dragi (z minimum 3bp potów) w razie ataku dl lub pk (na światach pvp i pvp-enfo). Tam dostaniesz sporo expa, ale jednak dragi to dragi więc przeważnie będzie waste. Dlatego powinneś od czasu do czasu iść po exp i kase na cyce lub miejsce koło thais pod jaskinią cyców (jakąś to nazwe ma, ale niepamiętam xD) gdzie są Mumie, Ghule, Beho, Ghosty(to złe) i exp też leci :) Zawsze jeśli masz ochote mozesz przejść się na PoH :) Cytuj:
Z takim skillem to najlepiej na dragi w twoim przypadku niepowinno być to waste i spokojnie możesz tam expić, ale najpierw (zmień schield polecam vamp tania i lekka) Żeby zarobić kase - to samo co wyżej :) Możesz też expić na Fibuli :) ale tam raczej mało se zarobisz :) Zawsze masz też ghostland na lewo od carlin :) Tam kasa leci :) Co do tego że grają boterzy :) Od czasu do czasu powinneś sprubować sprowadzić coś co je może zgnoić lub zbloczyć :) Cytuj:
|
24 pall skill 54/34 eq plate set i royalki. Odpada tomb pod DTD ponieważ byłem tam 3 razy i 3 razy padłem za dużo pk oraz na ghostlandze też dużo pk. Chodzi mi o dobry zysk exp moze być mniejszy ale nie bardzo mały. Może być lootbag. Proszę o szybką pomoc. Facc
|
Cytuj:
Minotaury na senji, bardzo duży zysk |
12 lvl sork, Pacc, nigdy nie miałem konta premium więc nie wiem gdzie expić ... :o
|
@up:
roty darashia/edron , larvy darashia |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
hehe..to zmien ;p kurwa znowu zapomnialem ale chyba jestes kina(albo i pall xD) :D jak kina to te ghoule, soldki, ghostland ogolnie..potem dalsze tomby .. a jesli pallek to kazzoo, amazon camp, cyce :P Cytuj:
|
Gdzie expić 13 lvl sorcem ? Jaki mlvl miec najlepiej na tym lvlu ? mam kase, i nie wiem czy kupic plate set czy dragonbreath wand ? aktualnie mam scale armor, brass legi, legion helmet i copper shield.
|
Cytuj:
2. mlvl - jaki chcesz, im większy tym lepiej; 3. Wand ofc; P.S. Widzę, że coraz więcej wyprzedza moje odpowiedzi :P |
Palek 18lvl 56/44
Gdzie skilowac bo dwarfy po chwili sa juz na red hp |
UP
Minotaury :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |
|