![]() |
|
@Ymy
Gratulacje lootniecia Mandrake o/ |
Cytuj:
U think that's is cool(post)? ... Ur Mistake |
widze, że tu wyzsza szkola angielskiego jest prezentowana
|
I am will more exped me knigt now
|
xD
Troche nudno się w Hyde Parku zrobilo, wiec trzeba z tym skonczyć. xD
Już ani nie ma nic o wojnie (bo jej nie ma praktycznie), ani sie nikt nie wyzywa, ani zadnych SSków :/ no lipa. Wiec tak, najpierw chcial bym zapodac linka dla tych co gostują w temacie weed (forever). Prosto z h-h.pl: http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1220098542 Tam jest filmik z Ytuba jak to sie robi, no kozak :> i w gratisie dożucam fajna nute: http://pl.youtube.com/watch?v=uQU34NhB9Ec Teraz zostaje czekać na Decksa vol.4 Ema o/ |
Aug 30 2008, 16:40:26 CEST Died at Level 195 by an orc leader zgaduj zgadula (:
|
Foxy Deroł pwned;/
@down byłem pierwszy !!!1 |
Niech Zgadne Foxy Darow na faccu ?
@Up nie zauważyłem że już next strona jest |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Joan Maxis
Aug 31 2008, 21:40:27 CEST Died at Level 121 by a dragon Aug 31 2008, 15:52:19 CEST Died at Level 124 by a dragon Aug 31 2008, 11:24:05 CEST Died at Level 127 by a dragon Aug 31 2008, 11:13:48 CEST Died at Level 130 by a dragon hatchling Aug 30 2008, 17:22:59 CEST Died at Level 133 by a dragon Plotka glosi ze kupil ta postac Janusz.... |
El[o] Polako ROXORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!! :P
|
Cytuj:
Jeszcze fajne płytki wydali Sheler i Słoń (Wyższa Szkoła Robienia Hałasu), no i oczywiście Żurom aka. Zurkom <joke> :D @Bartholomew Ale mjuzika zapodałeś o/ :D [*] Joan Maxis :/ (Coś dużo ostatnio tych spadków levelowych na Furorze :/ Shaemuu, Blokers, teraz Maxis) |
Cytuj:
|
FAJNA PŁYTKA to będzie na przelomie września/października ;]
Styl zycia G.N.O.J.A |
Czekamy teraz na 'nówkę' Molesty ^^
|
temat na forum.tibia.com:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja jeszcze czekam aż wyjdzie dAb z Ostatnim poziomek kontroli. (bity od Ostr'a i IGS a goscie Gutek, Grubson i jeszcze kilku... a Joka? znikł :p) Bedzie dobra, luźna płytka. Jak mi styknie kasy to kupie jak nie to zassam :> bo mi miesieczny z 96 na 108 zl podniesli ;( |
Cytuj:
@Wilku woli jebać kase na hemp shopach |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |
|