Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wannabe Kamikaze VS Tengu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129548)

Mefisto of Deth 29-07-2007 13:56

Znowu kłótnia Polacy nie są źli tylko gówniarze którzy grają kupuje chary na allegro chcą zakozaczyć idą padną raz zdenerwują sie i pkuja albo rookuja chara taka jest moja opinia. Nie kłócić sie!

Viedzminek 29-07-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez strausss (Post 1574521)
Ja sam na kilkanaście dedów przez pk miałem tylko 3 od tengu(hunt :) ) , pozostałe to random pk pojebanych polaczków

Szkoda mi tych niedorozwoji, naszczekają ryjem, później się potulnie spłacą, a jeszcze dalej walczą w pseudo wojnie o "lepszą Xerenę". Robicie PA na swoich, a szwedów aż się roi na expach. Nie pierdolcie, że Szwedzi są gorsi, bo tylko tym umiecie się wytłumaczyć. Zacznij od siebie pierd**lony rodaczku...

Hail Tengu _/ Hail Octal _/

Daldar 29-07-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viedzminek (Post 1575473)

Popieram B)

wrogonastawiony 29-07-2007 17:19

HEhe, ehhh wy moi nieudacznicy :* Jestescie jak chorągiewki, dzis jebiecie polaków bo to oni wam zawinili, a jutro jakis szwed zrobi na was PA i bedziecie jechac na nich =(

strausss 29-07-2007 18:17

Cytuj:

Szkoda mi tych niedorozwoji, naszczekają ryjem, później się potulnie spłacą, a jeszcze dalej walczą w pseudo wojnie o "lepszą Xerenę". Robicie PA na swoich, a szwedów aż się roi na expach. Nie pierdolcie, że Szwedzi są gorsi, bo tylko tym umiecie się wytłumaczyć. Zacznij od siebie pierd**lony rodaczku...

Po pierwsze pierdolony rodaczku NIGDY nikomu nie zrobiłem PA.
Po drugie hunt od Tengu był na skutek nieporozumienia i jak się okazało dało się to wyprostować - nic nie płaciłem, po prostu jak się normalnie rozmawia z normalnymi ludźmi to dużo spraw można załatwić pokojowo.
Po trzecie , nie biorę udziału w tej wojnie bo mam to w dupie - ktokolwiek wygra, ten będzie rządził i niech nikt mi nie pieprzy głupot że łatwiej dogadać się z rodakiem w razie hunta bo to gówno prawda.
Jak dotąd miałem do czynienia z normalnymi swe i z popierdolonymi polakami(oprócz kilku naprawdę spoko kolesi).Nie mówię że wszyscy są źli tylko że jest ich naprawdę wielu

Viltherius 29-07-2007 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1575705)
HEhe, ehhh wy moi nieudacznicy :* Jestescie jak chorągiewki, dzis jebiecie polaków bo to oni wam zawinili, a jutro jakis szwed zrobi na was PA i bedziecie jechac na nich =(

Wbił ktorys z nich50+?Watpie. Pograja zobacza jak sie na xerenie żyje.

VeB 29-07-2007 19:01

strauss jak ci tak bardzo przeszakadzają Polacy i ich tak bardzo nie lubisz i wstydzisz to wy*******aj za granice, do Rosji najlepiej tam też Polaków nie lubią, zmień obywatelstwo, naucz sie języka, obyczai, kultury i bedziesz miał święty spokój i wtedy sobie możesz gadać "pierdoleni polacy" albo cos w tym stylu.

Luksus 29-07-2007 19:58

Hmm mam juz dosc zabawy z dziećmi. Tengu choc ma 70-80 lvli nie potrafi nas pokonać w czystej walce, wiec musza miec szpiegów bo inaczej sobie nie poradza. Nomsiego i wiekszosc tych baranow to znam od jakis 4 lat jeszcze z czasow Danubii, Elysii i dostawali po d^&*$. Z Morgany tez polecieli z hukiem. Tutaj tez byli do pokonania i te 80 lvli przewagi nie wiele im dawalo. Niestety brak juz checi, malo osob, wakacje i tyle. Ja juz sobie odpuszczam Xerene, a w najblizszym czasie zobaczymy co z postacia jak wróce z wakacji.

Powodzenia & GL ;)

Ps.
Bede obserwowal ten server nadal, bo chce zobaczycyc jak szybko wezma sie znowu za sprzedawczykow i wykupionych 8o

Pavvulonik 30-07-2007 13:10

Cytuj:

Sie nie zesraj przypadkiem.

Rob'ek 30-07-2007 17:35

Ehh widze ze juz po walce ;p Wszyscy powoli sie splacaja takze zapraszam na thorie :] jak cos to gg :)
Pozdro!

strausss 30-07-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeB (Post 1575831)
strauss jak ci tak bardzo przeszakadzają Polacy i ich tak bardzo nie lubisz i wstydzisz to wy*******aj za granice, do Rosji najlepiej tam też Polaków nie lubią, zmień obywatelstwo, naucz sie języka, obyczai, kultury i bedziesz miał święty spokój i wtedy sobie możesz gadać "pierdoleni polacy" albo cos w tym stylu.

No i widać jaki z ciebie tuman.Akurat Rosjanie lubią Polaków( nie mówię o ich rządzie tylko zwykłych ludziach, a wiem co mówię bo byłem w Rosji).
A co do wy*******ania za granicę - dlatego że w Polsce jest bardzo wielu debili takich jak ty to mam emigrować zamiast próbować coś zmieniać?
Ty chyba też jesteś z tych co to morda pełna frazesów jacy Polacy są wspaniali, a ty już możesz być mendą bo nie widać cię w tłumie.Przypadkiem nie Młodzież Wszechpolska?
Reasumującm, twoja reakcja jest bardzo typowo polska niestety -nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów.A fakty są takie że zanim poznałem kilku spoko kolesi to spotkałem mnóstwo popaprańców - marna statystyka.:(

Viltherius 30-07-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez strausss (Post 1577693)
Reasumującm, twoja reakcja jest bardzo typowo polska niestety -nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów.(

Zrozumial ktos cos?:D

Golden'Fanatyk 30-07-2007 22:17

Była wojna, ni ma wojny :(

strausss 30-07-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1577711)
Zrozumial ktos cos?:D

Jak widać ty nie zrozumiałeś nic :)
Zapomniałem że poziom wypowiedzi powinno dostosowywać sie do poziomu odbiorców.

"nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów"

Translate - nieważne jak jest naprawdę ja mam rację i chuj

Czyli mogę być dupkiem, wszyscy moi kumple też i chociaż są Polakami to Polacy są the best.
Ta pieprzona polska megalomania - może zacząć od siebie, spróbować grac fair, bez thiefowania i random pk.Może czasem komuś pomóc, dać jakieś itemki na początek i podpowiedziec jak grac zamiast sypać "noob" i wjeżdżać na rodzinę.
Qrva mać,prawie każdy Polak to kozak, on rządzi servem i nikt mu nie podskoczy.Do czasu aż dostanie w pipke, wtedy ogon pod siebie i po kozaku.
A nie można po prostu mieć trochę szacunku do innych i normalnie sie do nich odzywac a skakańców olewać i nie dawać się wciągac w pyskówki?
Zreszta po co ja to piszę, i tak zaraz ktoś napisze żebym s*******ał na Madagaskar.Bo to Polska właśnie i tak się tu rozmawia.

Freddd 31-07-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez strausss (Post 1577883)
Jak widać ty nie zrozumiałeś nic :)
Zapomniałem że poziom wypowiedzi powinno dostosowywać sie do poziomu odbiorców.

"nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów"

Translate - nieważne jak jest naprawdę ja mam rację i chuj

Czyli mogę być dupkiem, wszyscy moi kumple też i chociaż są Polakami to Polacy są the best.
Ta pieprzona polska megalomania - może zacząć od siebie, spróbować grac fair, bez thiefowania i random pk.Może czasem komuś pomóc, dać jakieś itemki na początek i podpowiedziec jak grac zamiast sypać "noob" i wjeżdżać na rodzinę.
Qrva mać,prawie każdy Polak to kozak, on rządzi servem i nikt mu nie podskoczy.Do czasu aż dostanie w pipke, wtedy ogon pod siebie i po kozaku.
A nie można po prostu mieć trochę szacunku do innych i normalnie sie do nich odzywac a skakańców olewać i nie dawać się wciągac w pyskówki?
Zreszta po co ja to piszę, i tak zaraz ktoś napisze żebym s*******ał na Madagaskar.Bo to Polska właśnie i tak się tu rozmawia.

duzo racji w tym masz :) Wiekszosc polaków to kozacy a jak dostana w dupe to protekcja sie zaslaniaja :D

VeB 31-07-2007 00:07

strausss

a czy ja powiedziałem że wszyscy Polacy są wspaniali? ty w swoich wczesniejszych postach pisałeś cos w stylu "pierdoleni Polacy" "pojebani Polacy" to ci powiedziałem ze jak tak bardzo źle sie czujesz to mozesz wyjebać z Polski i tyle. No pewnie, jakbym powiedział wy*******aj na Jamajke to też być powiedział ze tam byłeś i akurat lubią Polakow? Ogarnij sie i nie pierdol kurwa na cały naród bo sam jesteś Polakiem wiec nie rozumiem twojego biadolenia...

Pavvulonik 31-07-2007 01:30

Dobra spokoj poco wy sie klucicie ? Dam wam cos na rozluznienie B)

http://www.youtube.com/watch?v=620y8CBjR8M

JA YETI I CHUJ Z TYM

Syphilis 31-07-2007 06:13

Strausss

Za same teksty typu <<pojebani Polacy>> Powininni cie w betonie lub asfalcie zakopac bo w polskiej ziemi szkoda takiego <Polaka> chowacX(

88

Vacek 31-07-2007 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syphilis (Post 1578238)
Strausss

Za same teksty typu <<pojebani Polacy>> Powininni cie w betonie lub asfalcie zakopac bo w polskiej ziemi szkoda takiego <Polaka> chowacX(

88

rotfl, ile masz lat?

@Zwis~~

zgadzam sie ;]

Syphilis 31-07-2007 15:42

rotfl, ile masz lat?

20 soon no i?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26.