![]() |
troche mi sie smiac chce jak slysze "hakneli mi 13 sorka eq: plate set, rozdzka, i 500 gp. prosze pomozcie co zrobic" przeciez 1,5k odrabia sie z lajtem w dzien a tutaj placza nad 8 levelami ;d
|
Hack
Siema all,
Mam problem hackli mi 61 Ek konto odzyskałem bez itemów ;/ , czy po wpisaniu r-keya ten ped** co mi hacknoł może mieć mojego r-keya. W przypadku keyloga oczywiście, już po formacie . Proszę o szybką odp. |
R-keya wpisałem przed formatem, chyba mi hack przez keyloga
|
#Up
Gratulacje!!! Gość może mieć twojego r-keya ;] Dziękuje |
Cytuj:
Topic@ Heh, pamiętam te czasy jak 'schakowali' mi mojego 1 chara, tego dnia miał on 15 lvl i był druidem :). Niestety ci 'superhiperhaxy!11' nie mieli zbytnio czego z tamtąd kraść bo najlepszą rzeczą w moim ekwipunku był bodajże carlin sword :D :D roda nie miałem bo ciągle padałem i traciłem i już nie miałem kasy żeby kupić :D A jak do tego wszystkiego doszło? Pewien pan w dp namówił mnie do przyłączenia się do "gildii".. A oczywiście logowanie odbywało się na jego prywatnej stronie :P .. |
Czyli chłop ma mojego r-keya ?
|
Cytuj:
|
2 lata temu grałem i mnie shackowali 9 sorc 13 sorc 10 palek X(X(X(X(X(X
Nie dawno zaczołem grac |
@up
ALE DUUŻE LVLE :baby: i o co tu sie wściekać, o takie noob chary? X( |
Cytuj:
|
136 Knight - |Full set + itemy| [~3,5kk] = 01 Luty 2009.
|
miałem hacka podczas robienia world trade
koleś chciał pogadać na ventrilo to kazał ściągnąć wersję 2.8.7 na internecie a najlepiej na google ściągłem a on powiedzial że poszedł na obiad parę minut później hack:( |
Hakli mnie, całe konto było puste w sumie to strata około ~60 k
zacząłem od nowa kase kupiłem na allegro i jadę dalej ;) |
Witam mam problem zostalem chakniety na tibi i chcialem odzyskac pasy wpisalem poprawny e-mail i numer i przyszedl mi e-mail z numerem do odzyskania hasla lecz go nie wpisalem a po 24h byl juz niewazny teraz jak wpisuje to samo to mi wyskakuje ze mam zly e-mail albo nomer a nie minelo 30 dni od hachaka a kto by chcial wyrabiac rec-key dla 27 knighta z slabym eq mi sie wydaje ze ma to zwiazek z tym nomerem zo przychodzi w e-mailu prosze o odpowiec
|
Przyszedł czas na mnie zostałem shakowany 53 knight, z tym wkurzeniem ze zamowilem tam pacca na 90 dni a tu hak, a e-maila nie znam niestety a reca nie ma, teraz pokladma nadzieje w tym ze mi wysla nowego rec keya bo wyslalem kase, jelsi nie to coz chyba tak zwane game over?
Popieram : Hakerzy zaróbcie sami, a nie okradacie komuś chara na który pracowlą ciezko. Ps : Nie psizcie komentarzy "Trzeba było nie sciagac blabla..." bo nic nie sciagalem, a nie wiem jak to sie stalo. Trzymajcie sie |
ja grałem na honerze i kupiłem nawet tam chara Alex Gonzales nick na forum Spidi1993 ale wszystko ładnie ale nie miałem czasu zmienić passow i każdy wie jak się historia skończyła tak że nie mam w końcu nie mam chara pisze tą wiadomość bo wydawał mi się w porządku i dosyć dorosły ten sprzedawca ale okazało się że to jest złodziej... ja wiem że to tez jest moja wina ale... dałem pieniążki i to nie małą kwotę więc jestem troche przygnębiony
|
Witam wszystkich!
Mam pytanie do osob, ktore sie znaja na rzeczy... 11.06.2009 sciagnalem Venta i mnie hackneli, mimo ze go skanowalem nic nie wykrylo... Zabral tylko wszystkie itemki, juz nie bede mowil co, ale ponad 500k. Wiec wyczyscilem kompa <nie zrobilem formata> zainstalowalem nowego antywira i gralem znowu... Chcialbym zauwazyc, ze to 70 Rp. Niestety 23.06.2009 znowu hack;/ Wtedy mialem tylko jakies eq srednie, ale zrobil rsa, nie wazne. Zrobilem format dysku, zainstalowalem tylko tibie, gg i Kaspera... 31.07.2009 znowu hack! Skanowalem kompa i nic nie znalazl;/ Jak to mozliwe?? Walic fakt, ze mialem full eq, ale to luzik mozna odrobic... Tylko, ze po co grac jak mimo formata znowu hack?? Prosze o wypowiedz osoby, ktore sie na tym znaja... Z gory dziekuje:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jesli to to to zamow nowego, jak nie to to nie mam pojecia. |
Niestety to jest niemozliwe, bo nigdy nie użzwalem rec-keya na tym charze... Poza tym jakby uzywal rec-keya, to bym mial za kazdym razem zmienione passy, a byly takie same ;| Qrde, nie mam pojecia jak on to robi... Nawet po formacie dysku, fakt, ze miesiac pozniej, ale hacknal mojego chara...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |