![]() |
hehehe :D:D zmieni sie zmieni jak zwykle wiekszosc sie zmieni :)
|
Cytuj:
|
Wie ktos kiedy UPDATE?
|
tego ikt nie wiem, pewnie na (tygo?) dniach
|
Cytuj:
Tego nikt nie wiem , i się nie dowie , dopóki nie zrobią updatu ; ) Więc nie napalajmy się tak :) |
Szukają i szukają tych bugów.Moim zdaniem powinni włączyć publiczny test serwer,tyle wiary wlazłoby wszędzie więc i każdy bug zostałby wykryty.
|
wiekszosc by sie wybijala ale co fakt to fakt, wszedzie bylo by ich pelno :D
|
Cytuj:
|
Ja mam takie przezucie ze Test server będzie do Piątku potem na weekend włączą publiczny test server a po niedzieli możemy spodziewać się update
|
powtorze to poraz kolejny jak wiele osob :)
pozyjemy zobaczymy :D zalezy ile bugow znajda i jak beda powazne , mam nadzieje ze zawiele tego nie bedzie :D:D |
Wie ktoś czy, ta "upgradowana" włócznia ma jakiś limit czasowy na działanie, jak Enchanted Staff??
|
Cytuj:
|
Starcza na dużo dluzej niz Enchanted Staff :.P Co najmniej 2 godziny
|
Ciekawi mnie najbardziej po co ludziom na filmach i zdjęciach nóż i łyżka :>
|
@Duch
do wykuwania mamuta z lodu xD (albo testują hity z nich) według mnie powinni cenzurować wszystko co związane z updatem, to nabijanie by się wkońcu skończyło |
tyle tych dodatkow d odomkow itp. ze zachwile to bedzie the sims :D:D
|
Dla tych ,którzy twierdzą ,że sorc i druid są udupienia ,że nie da się nimi grać.Cipsoft to cioty ,bo zjebał postacie magiczne ,a knighty i palkowie mają hity 2k+ to zapraszam do tego topicu.Na pewno jak to przeczytacie spojrzycie trochę inaczej na zbalansowanie profesji:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=134215 |
Starałem się przejrzeć wszystkie posty i mam takie pytanie apropo tej enchanted spear. Jaki ona ma dmg?
@Ain'aer Mea Culpa, nie pomyslalem ;) Ech tylko 38 atk, liczyłem na więcej ;] |
Cytuj:
Sam mam po egzemplarzu @up Co do statystyk kilku nowych broni (w tym enchanted spear) odsyłam do TibiaWiki |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:07. |