![]() |
@azarin
yoshi zawsze "byl" ze szwedami wiec po co mialby na nich polowac?? @omnadren sry ale prawda jest taka ze jak osiagniesz na saph taki szacunek jak arc to nie bedziesz musial nawet pisac do vilshiona hi, tylko on rozmowe zacznie z toba. |
@Azarin
Jest filmik na youtube jak yoshi bije tych twoich sfe ;; ...nawet ma SKULA!! |
@ Arc
to poznaj a sie przekonasz co to za typek! myslisz ze nie probowali? ale niestety za zadnym razem nie dali rady:)) @ Szuya Jak bym wiedzial jaki ma nick w grze to bym wiedzial co osiagnal a co nie... ale mysle ze vilshion rozmowy z nim nie zacznie:) |
|
Cytuj:
Poza tym on gra tu długo... mniej więcej tyle co ja czyli od początku tego serwa i jakoś nigdy nie spotkałem się z tym, żeby lizał komuś dupę. Znam go w miarę dobrze i wiem, że nie stać go na tak poniżające zachowanie... I nie ma nikomu czego zazdrościć. Cytuj:
|
@up
ASLIKER! @markos jestes kolejnym pe el ktory wstydzi sie tego gdzie sie urodzil??? (pozdro retip) |
@up
Kto ci to powiedzial, ze sie wstydze ? |
@ cindy
pewnie twoj podtekst "powiedzcie ze jestem asslickerem" byl kierowany do mnie:) ale ja tak nie powiem bo ty przy kazdym poscie jak ktos wkleja advance nei cisniesz mu ze ma 100 lev .... a co do tego kto sie wstydzi swojej narodowosci to nic nie powiem bo pol polakow na tym serwie tak robi .... |
Cytuj:
- siedzą w depo, - płacą 10k, nie raz mi ktos mowil zebym nie pisał po polsku na defaultcie bo znajomosci mu pogorsze... ;) |
nie wiem kto ci tak pisal, przeciez ty nie masz frendow ;]]]]]]]]]]
|
Cytuj:
(sry, musialem) |
Siemka Edmunt jak tam lajf?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ cindy
ja josziego nigdy nie wyzywalem poniewaz wydaje mi sie ze jest wporzadku gosciem :) wiem ze nie mowiles tego akurat do mnei ze ja mu cisne ale mowie jak jest :) a co do tego ze cisne mu od asslickerow to... fakt nie znam go nie wiem kim jest.... nie znam jeog nicku w grze ale chetnie bym poznal i dowiedzial sie kogo tak chwalicie i kto ma takie poszanowanie ; > |
@up
placiles znowu czy dales sie dednac jak wracales z hyder??? @co do yoshiego zaplacil mi 30k ale nob :cup: |
@ up
nikomu nie placilem....... poprostu dojechali mnie jak wlasnie bylem na hydrach.... raid sam nie mogl dac rady to poprosil o pomoc servante , wpadl i mnei razem dojechali.... a skad o tym wiesz? i skad pomysl ze placilem swe?? |
borze rzal i bul arad masz ded
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://img148.imageshack.us/img148/5849/freeiz5.jpg http://img148.imageshack.us/img148/7097/firstam8.jpg nie wydaje mnie sie |
nobz tylko sciaga pejmenty bo chcieli go wyjebac z pisful gildii ;
kazdy rizon jest dobry |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |