![]() |
a kto mowi ze jestesmy swiecie? ja tylko pokazuje twoj debilizm i hipokryzje
tak tak, osmelda to random pk noob, szkoda tylko ze sam leon luin sie przyznal ze nim pkuje. zal z ciebie typie |
Cytuj:
Nikt Was nie pamięta, bo najwyraźniej nie ma ku temu powodów. Jedynych Med'Kazel, których widziałem zazwyczaj pk robili albo w dp bawili się w "itanz plx!!11". Btw... Punishers, a nie Vision. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to się nie wypowiadaj. @Ciri... Kraw... Troszku pokory. ;) Wspomniałem o Waszym random pk, poprosiłeś o przykłady. Jak już dostałeś przykłady, to zaczynasz bronic się mówiąc, że Wanted też święte nie jest. Kto mówił, że jest? Tu nie chodzi o Wanted, mówimy o Punishers. Zarzekaliście się, że Wy nie postępujecie tak jak Wanted, a tymczasem jest zupełnie odwrotnie. Pozdrawiam! :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak wykminie twój nick na Pytherze masz pograne :D |
@Freddd - Ty grasz na Mico~?
wiec moje zdanie o Tobie i Tobie podobnym + dla gosci z Wanted krorzy sie o świetoszkowatość na forum bija - dla mnie - jesli ktos na lvlu 100+ daje sie zabic noob charom to albo jest niepelno-sprytny i na prawde pk team powinien dostac bure za znecanie sie nad retardem albo kupił chara i zasluguje na bana + kasacje konta. (powinien sie wiec cieszyc ze to tylko gracze ktorzy cos o tej grze wiedza go karaja a nie GM master) takie jest moje zdanie - nie wazne czy to nooby puni, czy nooby wanted zabijaja druga strone czy neutrali - pasc 100+ od 20 lvli to jest dla mnie po prostu nie halo i zal. @SPRAWA BOTÓW Zainteresowani wewnatrz Wanted wiedza jak wyglada sprawa Zainteresowani wewnatrz Puni i Dow wiedza jak wyglada sprawa Obserwatorzy z Puni, DoF i Wanted tez wiedza bo widza jak u strony przeciwnej wiec po co wiec licytowac sie na forum? (ja nie, ty tak, ja nie, ty tak, ty tak, ja nie) - ludzie dajcie temu pokoj i zacznijmy jakas konstruktywna debate. @WAR ano Puni jak zreszta widac co tajemnica nie jest - przezywa kryzys po ostatnich porazkach. kierowany jednak wielo-wojnowym doswiadczeniem nie sadzilbym ze to juz ich koniec - chwilowo trzeba troche odetchnac, zebrac nowe pomysly, nabrac znow checi, ogarnac pare spraw i wrocic w jakiejs fajnej akcji i znow jakies bitweki potworzyc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ojoj straszne - grywalem na nie jednym charze na azurce i generalnie troszke wiem co pisze
no tak Ty widziales 1 miesiac wojny w dof po ktorej sprzedales chara bo stwierdziles ze "to juz koniec" i odszedles z wielkmi niespelnionymi ambicjami i wielkim mniemaniem o sobie jestes zwyklym lizodupem - co jednego dnia do mnie czy do hega pisze jedna rzecz a drugie na forum czy noobem ingame odstawia druga. po co takie akcje odchodza poltora roku po tym jak skonczyles gre? ja dunno - niespelniona ambicja? |
Cytuj:
A jak nie wiesz jak to bylo to sobie filmiki obejrzyj:) Fakt zwalilem sprawe ze nie mialem bless ale niestety wtedy nie mialem kasy na blessy. |
Cytuj:
|
@Freddd - ile hitów potrzebujesz na zabicie summona? 1? ile hitow potrzebujesz na zabicie 20 lvla? 1 + exori? ile masz hp? 1700? a UHy masz? o ile szybciej biegasz od tych gosci? 5-6 razy?
nadal nie widze w opcji w jaki sposob mozna pasc rycem na 120 lvlu od noobów... @tegax moje ambicje leza poza tibia - a gram for war. dobra karaj mnie karaj - pewnie co 20 min przychodza ci na mail moje passy - tak samo jak przychodza urbexxa, ecrushera, wicana, marjoli i kto to tam jeszcze? bo sie pogubilem w tych bajeczkach tak do twojej wiadomosci wiekszosc Punishers to Niemcy i Austriacy, potem liczebnosciowo sa Polacy, a Szwedow jest akurat najmniej. A dowodzi Kanadyjczyk- wiec nie bardzo kumam komu i po co mialbym lizac |
Cytuj:
Pamiętam jak była wojna ze Szwedami padałeś przynajmniej raz na tydzień, więc twój boski command nadaje się jedynie na mięso armatnie. No, chyba że padaniem nazywasz łapanie doświadczenia na wojnach, haba haba haba. Ogólnie całe forum miało z Ciebie łacha do potęgi 3465345346, Panie wielce dumny i zasłużony wojowniku, rotfl&lmao! Wątpie żebyś miał teraz większe poważanie bo większość Azury kojarzy Cię tylko z tego wykrzywionego do obiektywu ryja, nabuahushuahusa shut up and die |
@Cors
Ty mówisz serio czy udajesz idiotę ? Jak może zabić summona który stoi od niego 5-6 kratek?! Exori hur którym walnie 80 ? Niewiem kogo Ty widziałeś na 120 lvlu. Kazu miał bodajże 106 jak padał. Po za tym mam wrażenie, że ty gadasz o kimś innym (czyt. Mico Lareu 119ek). Fakt on padł jak noob bo nawet nie uhnoł sie jak dostawał sd. Cytuj:
Użytkownik forum Data dołączenia: 07 07 2006 Lokacja: Iława Imię: Kazuru Profesja: Elite Knight Świat: Azura Poziom: 103 Gratz Cors kup sobie bryle bo ciężko z oczkami. Za dużo pixeli jak na 1 dzień. |
[quote=Cors Ent;1718042]@Freddd - ile hitów potrzebujesz na zabicie summona? 1? ile hitow potrzebujesz na zabicie 20 lvla? 1 + exori? ile masz hp? 1700? a UHy masz? o ile szybciej biegasz od tych gosci? 5-6 razy?
nadal nie widze w opcji w jaki sposob mozna pasc rycem na 120 lvlu od noobów... Cors, nie strugaj z siebie wojownika, bo nim nie jestes, tak samo jak ja, roznica jest taka ze Tobie chyba tego brakuje i musisz to sobie wmawiac na forum i nadrabiac mestwo w slowach i pixelach ktorego na rl za przeproszeniem Ci brakuje. Ahh.. Grales tyloma postaciami.. szkoda ze akurat wtedy nie mogles wbic na Kazuru, napewno Ty bys uszedl z zyciem z jak najmniejszym wastem i pozabijal te 20lvle.. Wybacz Cors, nigdy za Toba nie przepadalem. Ale nigdy nic nie komentowalem ale z tym co Ty tu piszesz, to sie w bani nie miesci.. jak Ty masz nasrane w bani.. Madroscia i skromnoscia to Ty nie grzeszysz.. Enough Yours Waszka |
Cytuj:
Moze i nie jestem najlepszym graczem w ta gre ale uwierz mi ze jak bys byl w takiej sytuacji to na 99% bys padl |
Cytuj:
Yours Waszka |
14:16 Vincente Valantine [113]: i cant fucking take retards like fea,falzer,hawek,miter and them
lubia sie jak nic |
[CHAR]Marchosias[/CHAR]
Oct 29 2007, 13:28:14 CET Killed at Level 119 by [CHAR]Ravle[/CHAR] and by [CHAR]Vincente Valantine[/CHAR] [GUILD]Sinful Infliction[/GUILD] hunted. :o Edit: [GUILD]Sinful Infliction[/GUILD] zostało rozwiązane. Czyżby [CHAR]Sparkx[/CHAR] miał nadzieję, na uratowanie kumpli ? Pozdrawiam ... |
Tak czy siak za jakiś czas koniec wojny falzer ,pata i inne maniaki będą sie chcieli spłacic.Ja na miejscu Urba odrazu dal bym ignora jak ktos z puni napisze "can i pay ?" za dużo narozrabiali żeby sie spłacic ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |