![]() |
Cytuj:
|
Mam przeczucię, że jak Inshon etc. wygrają wojne... to będzie tak samo
|
Widze ze chlopcy z pod dp Carlin nowa opowiesc wymyslili o kupnie Taifuna ^^
Ej wiecie slyszalem, ze Seromontisa kupil Cachero bo sie w*****l ze zjebali sorca...seriiioooooooooooooo :OOOOOOOO |
Cytuj:
Przyznam się że nie znam Pandorii ale na 1 filmiku gdzie Wulfgar wpadł w trapa przy miejsciu na bk to elegancko się bronił i prawie uciekł z trapa, po zatym to palek i jak na palka to długo się trzymał.To tylko moje i jednorazowe spostrzeżenie xD |
Ja Wam lepszego newsa powiem:
MDW kupił Narrowa! Bez kitu. I to za dolary. Amerykańskie! |
Cytuj:
joke bracie <peace> :* |
Cytuj:
A tak btw. ciekawe czy Taifun jest równie szybki co Opel Astra za 6 tyś. ;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Napinacz Fallathanu znow w akcji!
Co do serwera do vision zrobilo sobie polowanko na low levele. 22:20 xxxxxxxx [XXX]: teraz do veno You recognize Ghostfacce. He was killed by Zwidek. You recognize Wuwenko. She was killed by Katrila. You recognize Neon Genezis. He was killed by Sephriot. You recognize Zardzewiala Igla. He was killed by Neltharion. You recognize Pleniu Of Furora. He was killed by Neltharion. You recognize Gawain Shan. He was killed by Sephriot. |
Co za SPAM...
Jutro w Fakcie będzie na okładce pytanie "Czy Orzech kupił Taifuna?!" Jak tak dalej pójdzie to proponuje założyć sonde kiedy kupi Imargama i Katrile i będzie po wojnie :D |
Ehh, weźcie to na logike xd, kto by sprzedał 1st postac na serverze? Chyba tylko 10 latek, który nie widzial na oczy 500zł.
Chociaz dużo rzeczy wskazuje na to że to jednak Orzech gra Taifunem, czysty przykład, spell czarów. Na ugh Laenek mialem ""Explosion, no i taifun ma to samo :)) Zbieg okoliczności ? |
23:56 Masqe [90]: conan
23:56 Masqe [90]: juz ded Oct 18 2007, 23:54:49 CEST Killed at Level 97 by Czipsu |
Cytuj:
@Trevour różne lvle ludzie sprzedawali ; pp więc nie był bym zdziwiony zmiana ownera u Taifa ale... ; pp @Masmix Musieli sie dowartościowa na to wyglada ;p |
Cytuj:
|
Mistic Cap:
Oct 19 2007, 07:34:42 CEST Killed at Level 76 by Has Tauron and by Laen Loys |
Cytuj:
a co do lukasza on chodzi(ł) na slowackiego do LO. |
Cytuj:
Mi nie chodzi o Duskiness i Da Crew, chodzi mi o Inshon... Yobak etc. Im może też odpier3olić @Taifun Dobrze wam idzie rozpoznawanie po hotkeyach... może niedługo po outficie rozpoznacie ? |
Cytuj:
|
hehe
Zakładając że ta dziwna koalicja wygrywa wojnę, dochodzę do wniosku że i tak yenx&kerston polecą. To coś na styl Pasterza i Thellionna. Pomogą i dowidzenia z serva. Więc ogólnie gz dla typów.
HAIL VISION |
A orzech kupil zwidka i 5ton ponczkowwwwwwww i tez bedzie taki fajny :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |