![]() |
spróbuj dragi
|
48 knight na FACC
skile: 80/79 mlvl 5+ 15% do 6 eq: dsm,golden legs,boh,p ammy,crus helm,demon shield,butcher's axe(42atk) Chodzi mi o zarobek jak największy a exp może być w granicach 20k/h |
22 druid mlvl 18 pacc gdzie mógłbym expic żeby dużo kasy szło i nawet niezły expc ?
|
65 Ms
65 MS gdzie najwięcej zarobie przy minimalnym ryzyku, jak to mówia No Risk No Fun to mogą być też takie miejsca gdzie zarobie dobrze z ryzykiem :cup:
--- Rasstaa dodał 4 minut i 33 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
s
43 ED, 47 mlv (47 ze sprzentem)
Chodzi mi o dobry zarobek |
Cytuj:
Osobiscie polecam fortece elfow- słaby exp dobry loot |
16 Sorcerer.
Candia PACC EQ: Scale Armor,Leather Legs,Leather boots,Dwarven shield kupie,Magican Hat + Scarf Ewentualnie co mam zmienic :P mam 4k w banku Mlvl 13 Gdzie expic/zarabiac. oraz expic niemanualnie :D |
Fibula :) Rotwormy :):) ^ ^ ^ ^
Rotwormy Darashia :P 21:47 You see a medusa shield (Def:33). It weighs 58.00 oz. -------> Pierwsza Hydra tą postacią :) |
Witam
Sorcer FACC (narazie PACCa nie będzie i nie zależy mi) 53 lvl 45 mlvl, eq: HOTM, magma coat/focus coat, blue legs, demon shield, BOHy, wszystkie 3 najlepsze wandy. Gdzie mogę dobrze zarobić? Pozdrawiam i dzięki za pomoc. :) |
gdzie moge dobrze zarobić 16 lvl sorcer bez PACCa? Mlvl9.
|
56 Knight Na pacc promocji nie mam bo pacc za gp xD skile 72/71 eq zaoan armor fire axe crown shield boh steel helmet
|
do tego 56 Knighta-a to jeżeli masz Postmana, to polecam Ci Mintwallin :) albo Żółwie....a No i Barbariany :)
|
Cytuj:
UP nie mam postmana wiec najlepiej bez lootbagow by bylo ? na thombackach dam rade? |
uP
normalnie dasz rade na zolwiach na wszystkich poziomach pozdro |
Sorcerer lvl 22
PACC Mlvl 17 Eq: spirit cloak, dwarven shield, p legi, dark helmet Gdzie zarabiac?! :D |
PACC DRUID 36lvl dark helmet , spirit cloak, dvarven shield , plate legs , leather boots, HAilstorm rod
Gdzie zarabiac ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja mialem tam swoim msem na 2bp mf 3k+ siana i z 15 rybek ktore sprzedaje sie u npc za 50gp/ea |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |