Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1682)

Fanfi 11-05-2005 11:36

Zadan z profesji nie moze robic fluidow.

Vitihud 11-05-2005 14:36

Co to jest test server? Czy to jest dla facc? O co w tym chodzi?!

Fanfi 11-05-2005 15:11

re:up

Jak sama nazwa wskazuje jest to serwer, na ktorym sprawdza sie czy w grze nie ma zadnych bledow. Kazdy moze sie tam zalogowac. (jesli test serwer jest wlaczony ).

Vitihud 11-05-2005 15:37

A jak się podłączyć do test servera?

syntony 11-05-2005 20:54

Jestem w tym poczatkujacy. I mam bardzo poczatkujace pytania. Co musze zrobic zeby zaczac grac. Czy to jest platne? I wogole jak zaczac? :)

arczi 11-05-2005 23:10

Nowy NEt

Siemka mam nowego neta jest on podlacznony jako siec LAN. Nie moge sie wbic w tibie nie wiem czemu plz odpiszczie na e-mail [email protected]

Dwimenor 12-05-2005 18:35

@Vitihud
Options-->Network-->Test server login
Nie chce cię zalogować? Jaka szkoda. Bądź cierpliwy i nie zawracaj głowy pytając kiedy będzie włączony. Prawdopodobnie będzie o tym głośno na forum.

@syntony
Brawo! Wygrał pan nagrodę za najgłupszy post tego tematu.

@arczi
A skąd wiesz, że nie możesz grać? Prawdopodobnie grasz w tym momencie, ale o tym nie wiesz bo ci się zdaje, że nie grasz i nie dopuszczasz do siebie myśli, że jednak grasz.

Wiem że pełno tu jasnowidzów, ale mi brak tej zdolności. Jak chcesz uzyskać odpowiedź precyzuj swoje pytanie.

Specter 12-05-2005 22:32

co dzieje sie z turtorem kiedy skonczy mu sie pacc? czy dalej jest sie turtorem czy tez moze przechodzi sie na emeryture? z gory thx za odpowiedz

Matek 13-05-2005 09:46

Do bycia tutorem nie jest potrzebny pacc (chyba, ze cos sie ostatnio zmienilo? W kazdym razie nie doczytalem sie na stronie oficjalnej). Tak wiec jak konczy sie tutoorowi pacc to on dalej zostaje tutorem.

Babek 13-05-2005 21:41

Załóżmy, że gram na świecie non-pvp. Jeśli zaatakuje drugiego gracza fire field'em lub stworze takiego fielda przed nim i on w niego wejdzie to otrzyma obrażenia??

Fanfi 14-05-2005 10:11

Nie otrzyma obrazen.

Vitihud 14-05-2005 12:55

Ostatnio wybrałem się na foldę :) Wszedłem do podziemi i na mapce zobaczyłem jakiś trójkąt i pod tym są jakieś drzwi...co jest za tymi drzwami! Wiem, że minotaury ale ile ich jest?

Marek Tibioman 14-05-2005 14:32

Tam jest okolo 4-7 minosow i moze ze 2 roty

Matioh 14-05-2005 14:58

Plx nowy adres firmy płatnościowej żeby pacca kupić :P

Specter 14-05-2005 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Do bycia tutorem nie jest potrzebny pacc (chyba, ze cos sie ostatnio zmienilo? W kazdym razie nie doczytalem sie na stronie oficjalnej). Tak wiec jak konczy sie tutoorowi pacc to on dalej zostaje tutorem.

do bycia turtorem jest potrzebne spersonalizowane konto, a zeby to uczynic (tzn. spersonalizowac) trzeba miec pacc

tak wiec pytam sie jeszcze raz: czy jak jest sie turtorem i skonczy sie pacc to zostaje sie dalej turtorem czy przechodzi na emeryture?

Dwimenor 14-05-2005 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Specter
tak wiec pytam sie jeszcze raz: czy jak jest sie turtorem i skonczy sie pacc to zostaje sie dalej turtorem czy przechodzi na emeryture?

(przed)wczoraj bawiliśmy się z kumplem w rozwiązywanie tego testu.(Jedno pytanie źle....). Banankowi pacc się skończył miech temu, ale miał spersonalizowane konto. Wyciągnij z tego wniosek.

Sokochłap 15-05-2005 08:03

Jak przesuwac ludzi z jednej kratki na drugą ?

Gunir 15-05-2005 08:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sokochłap
Jak przesuwac ludzi z jednej kratki na drugą ?

Normalnie, tak jak ikonki na pulpicie iksde.

iwannesko 15-05-2005 13:56

Questy

Hmmm... Niedawno na tibia.pl zrobili dzial questy.W tym dziale mozna sie dowiedziec o niektorych questach dostepnych w grze. Ale ja mam pytanko np.niechce sobie psuc zabawy gry i robienie wszystkiego na gotowca. Wiec gdzie w grze moge dostac wskazowki jak zrobic poszczegolny quest i gdzie on sie mniewiecej znajduje nie zagladajac na strone. Nie wiem czy te informacje maja straznicy czy inne postacie stworzone przez Cipsoft,a moze wskazowki sa poukrywane gdzie niegdzie:P Prosze o jakas podpowiedz.

Raul 15-05-2005 15:18

@up
Książki, NPC, inni gracze itp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09.