![]() |
Zadan z profesji nie moze robic fluidow.
|
Co to jest test server? Czy to jest dla facc? O co w tym chodzi?!
|
re:up
Jak sama nazwa wskazuje jest to serwer, na ktorym sprawdza sie czy w grze nie ma zadnych bledow. Kazdy moze sie tam zalogowac. (jesli test serwer jest wlaczony ). |
A jak się podłączyć do test servera?
|
Jestem w tym poczatkujacy. I mam bardzo poczatkujace pytania. Co musze zrobic zeby zaczac grac. Czy to jest platne? I wogole jak zaczac? :)
|
Nowy NEt
Siemka mam nowego neta jest on podlacznony jako siec LAN. Nie moge sie wbic w tibie nie wiem czemu plz odpiszczie na e-mail [email protected]
|
@Vitihud
Options-->Network-->Test server login Nie chce cię zalogować? Jaka szkoda. Bądź cierpliwy i nie zawracaj głowy pytając kiedy będzie włączony. Prawdopodobnie będzie o tym głośno na forum. @syntony Brawo! Wygrał pan nagrodę za najgłupszy post tego tematu. @arczi A skąd wiesz, że nie możesz grać? Prawdopodobnie grasz w tym momencie, ale o tym nie wiesz bo ci się zdaje, że nie grasz i nie dopuszczasz do siebie myśli, że jednak grasz. Wiem że pełno tu jasnowidzów, ale mi brak tej zdolności. Jak chcesz uzyskać odpowiedź precyzuj swoje pytanie. |
co dzieje sie z turtorem kiedy skonczy mu sie pacc? czy dalej jest sie turtorem czy tez moze przechodzi sie na emeryture? z gory thx za odpowiedz
|
Do bycia tutorem nie jest potrzebny pacc (chyba, ze cos sie ostatnio zmienilo? W kazdym razie nie doczytalem sie na stronie oficjalnej). Tak wiec jak konczy sie tutoorowi pacc to on dalej zostaje tutorem.
|
Załóżmy, że gram na świecie non-pvp. Jeśli zaatakuje drugiego gracza fire field'em lub stworze takiego fielda przed nim i on w niego wejdzie to otrzyma obrażenia??
|
Nie otrzyma obrazen.
|
Ostatnio wybrałem się na foldę :) Wszedłem do podziemi i na mapce zobaczyłem jakiś trójkąt i pod tym są jakieś drzwi...co jest za tymi drzwami! Wiem, że minotaury ale ile ich jest?
|
Tam jest okolo 4-7 minosow i moze ze 2 roty
|
Plx nowy adres firmy płatnościowej żeby pacca kupić :P
|
Cytuj:
tak wiec pytam sie jeszcze raz: czy jak jest sie turtorem i skonczy sie pacc to zostaje sie dalej turtorem czy przechodzi na emeryture? |
Cytuj:
|
Jak przesuwac ludzi z jednej kratki na drugą ?
|
Cytuj:
|
Questy
Hmmm... Niedawno na tibia.pl zrobili dzial questy.W tym dziale mozna sie dowiedziec o niektorych questach dostepnych w grze. Ale ja mam pytanko np.niechce sobie psuc zabawy gry i robienie wszystkiego na gotowca. Wiec gdzie w grze moge dostac wskazowki jak zrobic poszczegolny quest i gdzie on sie mniewiecej znajduje nie zagladajac na strone. Nie wiem czy te informacje maja straznicy czy inne postacie stworzone przez Cipsoft,a moze wskazowki sa poukrywane gdzie niegdzie:P Prosze o jakas podpowiedz.
|
@up
Książki, NPC, inni gracze itp. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |