![]() |
Cytuj:
|
oooo :o Tendento próbuje mnie pocisnąć, lecz mu niestety nie idzie :( :baby:
'wyżej srasz..' bla bla bla ;D Idź tym swoim pallkiem lepiej expić bo niedługo Twoi kolesie PoI przygotowują ;) i nie liż im tak tej dupy bo nie będziesz 'śliczna' tylko brązowa paladynka ;) @Xent~ w/e dziewczyno fotki, idź i pogadaj sobie na tamtejszym forum w czym przerabiasz swoje zdjęcia, bo naprawdę nie chcesz wiedzieć jak bardzo mnie to interesuje :) @Cery Jak już mówiłem... Odjeb się od mojego kolesia, a jeśli masz coś do wspaniałej dzielnicy jaką jest Niebuszewo , to wsadź to sobie w buty - będziesz wyższy. Nic innego nie mogę Ci zaproponować ^^ Pozdrawiam debili i kolegów, którzy przez Tibię próbują poderwać dziewczyny xDDD No i swoich ziomków- tych prawdziwych. P.S. Nie mogę się doczekać , kiedy Tendento ( nasz mistrz riposty w stylu 'chyba Ty..' zacznie mnie rugać ;D |
Znowu nie moglem zasnac : (
http://i265.photobucket.com/albums/i...8/ff62842e.jpg |
Cytuj:
|
Tendento ...
|
Cytuj:
A teraz Cie zmartwie bo nastepnej riposty nie bedzie, wyjezdzam z dziewczyna nad morze a Ty gnij na tym forum :* /a jezeli sie ta Sliczna Palladinka podaje za mnie to sprostuje to tutaj, to nie ja ;] |
Nie chcę pisać kolejnej rozprawki, więc zostawiam ten wątek dla was xD
|
Do jakiego miasta nad morzem jedziesz? =d
Ja w gda mieszkam xD |
Sanely ostatnio słabo sypiasz :P
|
|
Cytuj:
|
Ciechan kozak Xd
|
|
|
moze mi ktos powiedziec jakim cudem te kurwy lamy bile sa neutral??
|
Cytuj:
|
Nie dajcie wrócić Spritowi, wszystkim z białegostoku i glazzemu PROSZE KURWA PROSZE!
|
@kazogej2
Już nie pamiętasz jak cię stara uczyła prosić? Na kolana i do miecza s*****elu. |
Cytuj:
Aha i jeszcze jedno na zal.pl tam możesz płakać błagac i prosić a ten temat po prostu opuść :] |
Pozwólcie im marnować wakacje przed kompem i Spritowi siedzieć po 10h online dziennie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |