![]() |
Czy moje expienie na scarabach(resp 1) na -1 i -2 w ankrahmun ma sens ?
Exp idzie bardzoo szybko, ale nie wiem czy opłacalno¶ć loota do uhów jest ok ? |
Mam Pytanie !!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie moge dobrze exp'ić nie mam pacca :knight skile 70/69 30 lvl
|
zalezy co to znaczy dobrze expic ;D
Ja polecam dwarf guardy gdziekolwiek kolo kazo albo dla bezpieczenstwa dwarf solidery. |
Orcow forteca
na jakis 45 lvl ze skilemi przynajmniej 70/70 crown setem giant swordem i warior lub lepszym helmet i 2 bp of uh isc na fortece orcow (niezle mozna podexpic) . Podrodze moze sie zdarzyc dragon ale to tylko mala przeszkoda
(Tylko trzeba uwazac bo czasami tam warlorda mozna spotkac ) ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
E tam
Ja mam troche inne zdanie na temat expu i skilli.Ostatni zwalilem mojego knighta ale razem z qmplem probujemy go jako tako reanimowac. Wedlug mnie (JEZELI GRASZ KNIGHTEM) powinienes sobie zalatwic qmpla paladyna a po co? A poto zeby skillowac. Szybciutko wbijasz na kopoalnie kolo kazz i nie wychodzisz z nich dopuki skil nie wzrosnie ci do 35/35 (nie powiem czym tzreba walic zeby dobrze sie skillowalo bo to trzeba samemu ustalic hit 2 razy na minute i 2 dwarfy do shileda)jak juz bedziemy mieli ten skill to bujemy lev tak do okolo 16 (skill tez wzrosnie ale nieduzo) i tu przydaje sie znajomos z palkiem badz knightem na 16 levie ze skillami 40cos/40cos trnimy z gostkiem do hmm... okolo 55/55 potem znow expimy i na 20 robimy 60pare/60pare i juz jestesmy jako tako z tymi skillami mozemy z latwoscia expic na soldach (guard moze sprawiac trudnosci chyba ze mamy za duzo uhow) i powtarzamy ta czynnosc co 3-4 levele (znaczy ze co 3-4 lev trnimy o te pare skilli) kiedy mamy na 30 levie skills 75/75 jestesmy very happy ale watpie zeby duzo osob dotrwalo do tego ;P Potem to juz bez problemy expimy praktycznie wszedzie (oprocz np dl )
|
Czy kto¶ miły mógłby mi powiedzieć gdzie ma expić knight lvl 25 skils 70/70 eq:FS,k-armor,p-legsy,dragon shield,warior helmet?
|
Cytuj:
|
Dzięki za pomoc,już lecę do Kazo.
|
A gdzie ma expić łatwo i szybko master sorc z 31 lvlem i 36 mlvlem. Chciałbym głównie jakie¶ tereny dla PACC bo dopiero sobie Pacca kupiłem i chcę trochę pozwiedzać :D
|
Cytuj:
|
No wiem wiem ale Tibia to przecież tylko zabawa, a co to za zabawa stoj±c pod depo i robić mlvl :p
|
Jeżeli chcesz się dobrze bawić to najpierw jednak postój pod dp ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to tak, jakbys pallowi radzil, zeby potrenil melle bo ma wyzszy dyst od shielda............ |
Cytuj:
|
Gdzie dobrze expic na 12 levelu skille 49/34 mlvl 5? Palek of course...prosze o szybka odpowiedz
|
Cytuj:
jak nie umiesz grac w tibie, to chociaz poucz sie czytac ze zrozumieniem, nie bede ci tlumaczyl w czym tkwi twoja glupota, bo nie o to mi chodzi, Cytuj:
nietrudno jest nabic 30 mlvl na 20 lvlu siedzac pod depo lub domkiem, o wiele trudniej jest miec 45/45 jak moj eden kolega, a to swiadczy tylko o tym ze on wie jak grac, i gra jak chce |
Dobra nie kłocić się już . Potrenie se ten mlvl - moje strata :p , a od kiedy moge sobie GDZIE¦ i¶ć :) ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:41. |