Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

Syn Soltysa 01-06-2005 12:29

Czy moje expienie na scarabach(resp 1) na -1 i -2 w ankrahmun ma sens ?
Exp idzie bardzoo szybko, ale nie wiem czy opłacalno¶ć loota do uhów jest ok ?

DRAGONN JEDII 03-06-2005 10:25

Mam Pytanie !!!!!!!!!!!!!!!

Gdzie moge dobrze exp'ić nie mam pacca :knight skile 70/69 30 lvl

Syn Soltysa 03-06-2005 18:41

zalezy co to znaczy dobrze expic ;D
Ja polecam dwarf guardy gdziekolwiek kolo kazo albo dla bezpieczenstwa dwarf solidery.

Gibki Fotel 05-06-2005 10:19

Orcow forteca

na jakis 45 lvl ze skilemi przynajmniej 70/70 crown setem giant swordem i warior lub lepszym helmet i 2 bp of uh isc na fortece orcow (niezle mozna podexpic) . Podrodze moze sie zdarzyc dragon ale to tylko mala przeszkoda
(Tylko trzeba uwazac bo czasami tam warlorda mozna spotkac ) ;d

Markerr 05-06-2005 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gibki Fotel
na jakis 45 lvl ze skilemi przynajmniej 70/70 crown setem giant swordem i warior lub lepszym helmet i 2 bp of uh isc na fortece orcow (niezle mozna podexpic) . Podrodze moze sie zdarzyc dragon ale to tylko mala przeszkoda
(Tylko trzeba uwazac bo czasami tam warlorda mozna spotkac ) ;d

Huh? 2 bp uh i na orc fortres samemu.. zdecydowanie nie polecam. Najbardziej oplacalnie expi sie w cyclopolis, kasa za uhy sie zwraca i bardzo szybki exp. Polecam!

Anoj 05-06-2005 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markerr
Huh? 2 bp uh i na orc fortres samemu.. zdecydowanie nie polecam. Najbardziej oplacalnie expi sie w cyclopolis, kasa za uhy sie zwraca i bardzo szybki exp. Polecam!

Nie zawsze sie zwraca w cyclopis, ale to prawda exp jest naprawde bardzo dobry, 80k+/h jak sie umie expic ;)

mort 05-06-2005 17:34

E tam

Ja mam troche inne zdanie na temat expu i skilli.Ostatni zwalilem mojego knighta ale razem z qmplem probujemy go jako tako reanimowac. Wedlug mnie (JEZELI GRASZ KNIGHTEM) powinienes sobie zalatwic qmpla paladyna a po co? A poto zeby skillowac. Szybciutko wbijasz na kopoalnie kolo kazz i nie wychodzisz z nich dopuki skil nie wzrosnie ci do 35/35 (nie powiem czym tzreba walic zeby dobrze sie skillowalo bo to trzeba samemu ustalic hit 2 razy na minute i 2 dwarfy do shileda)jak juz bedziemy mieli ten skill to bujemy lev tak do okolo 16 (skill tez wzrosnie ale nieduzo) i tu przydaje sie znajomos z palkiem badz knightem na 16 levie ze skillami 40cos/40cos trnimy z gostkiem do hmm... okolo 55/55 potem znow expimy i na 20 robimy 60pare/60pare i juz jestesmy jako tako z tymi skillami mozemy z latwoscia expic na soldach (guard moze sprawiac trudnosci chyba ze mamy za duzo uhow) i powtarzamy ta czynnosc co 3-4 levele (znaczy ze co 3-4 lev trnimy o te pare skilli) kiedy mamy na 30 levie skills 75/75 jestesmy very happy ale watpie zeby duzo osob dotrwalo do tego ;P Potem to juz bez problemy expimy praktycznie wszedzie (oprocz np dl )

Master oskar 07-06-2005 11:58

Czy kto¶ miły mógłby mi powiedzieć gdzie ma expić knight lvl 25 skils 70/70 eq:FS,k-armor,p-legsy,dragon shield,warior helmet?

Gzaru¶ 07-06-2005 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master oskar
Czy kto¶ miły mógłby mi powiedzieć gdzie ma expić knight lvl 25 skils 70/70 eq:FS,k-armor,p-legsy,dragon shield,warior helmet?

Dwarfy soldiery i pojedyńcze guardy w kazordoon, bo przy okazji i loota załapiesz i kupisz eq lepsze :]

Master oskar 07-06-2005 15:26

Dzięki za pomoc,już lecę do Kazo.

krzysiek krzysiek 07-06-2005 19:29

A gdzie ma expić łatwo i szybko master sorc z 31 lvlem i 36 mlvlem. Chciałbym głównie jakie¶ tereny dla PACC bo dopiero sobie Pacca kupiłem i chcę trochę pozwiedzać :D

Gzaru¶ 07-06-2005 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek krzysiek
A gdzie ma expić łatwo i szybko master sorc z 31 lvlem i 36 mlvlem. Chciałbym głównie jakie¶ tereny dla PACC bo dopiero sobie Pacca kupiłem i chcę trochę pozwiedzać :D

Ty nie expij tylko zrób lepszy mlvl, bo nie za tęgo....

krzysiek krzysiek 08-06-2005 09:39

No wiem wiem ale Tibia to przecież tylko zabawa, a co to za zabawa stoj±c pod depo i robić mlvl :p

Domin 08-06-2005 11:26

Jeżeli chcesz się dobrze bawić to najpierw jednak postój pod dp ;]

khazad 08-06-2005 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek krzysiek

larvy i roty polecam. bardzo ladne rotowiska i larvowiska mamy na daramie XD

emilok 08-06-2005 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gzaru¶
Ty nie expij tylko zrób lepszy mlvl, bo nie za tęgo....

co za debil
to tak, jakbys pallowi radzil, zeby potrenil melle bo ma wyzszy dyst od shielda............

Gzaru¶ 08-06-2005 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok
co za debil
to tak, jakbys pallowi radzil, zeby potrenil melle bo ma wyzszy dyst od shielda............

OMG chłopcze co tu ma dist do shielda i melee, tu chodzi o to, że on ma słaby mlvl jak na 31 MS (chyba, że ty uważasz, że to dobrze, ale jak taki mlvl miałem drutem na 15lvl -.-)

Mikelp 08-06-2005 13:28

Gdzie dobrze expic na 12 levelu skille 49/34 mlvl 5? Palek of course...prosze o szybka odpowiedz

emilok 08-06-2005 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gzaru¶
OMG chłopcze co tu ma dist do shielda i melee, tu chodzi o to, że on ma słaby mlvl jak na 31 MS (chyba, że ty uważasz, że to dobrze, ale jak taki mlvl miałem drutem na 15lvl -.-)

chlopcze to mozesz mowic do kolegow z klasy

jak nie umiesz grac w tibie, to chociaz poucz sie czytac ze zrozumieniem, nie bede ci tlumaczyl w czym tkwi twoja glupota, bo nie o to mi chodzi,

Cytuj:

tu chodzi o to
ze siak sie ma mlvl do lvla, im (grajac normalnie, pomijam twojego uhmakera) wiekszy masz ten stosunek (mlvl/lvl) tym gorzej grasz, proste??

nietrudno jest nabic 30 mlvl na 20 lvlu siedzac pod depo lub domkiem, o wiele trudniej jest miec 45/45 jak moj eden kolega, a to swiadczy tylko o tym ze on wie jak grac, i gra jak chce

krzysiek krzysiek 09-06-2005 12:38

Dobra nie kłocić się już . Potrenie se ten mlvl - moje strata :p , a od kiedy moge sobie GDZIE¦ i¶ć :) ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:41.