![]() |
A ja bym chcał fiolki bo mi sie gdzies zapodziały ;/
Tylko z trunkami no i pustą jedną ;p |
Pomocy!!!
Witam!!
Jestem początkującym Fake Makerowcem :) i potrzebuje pomocy. Wybrałem chyba wybrałem dobry dział i temat. Ok, szukam pewnego programu stworzonego przez Shyliona, Fake Graphic Generator 3 czy może ma go ktoś w posiadaniu, bo wszystkie linki do tej wersji wygasły. pomóżcie ponieważ ten Temat jest dla Pomocy dla Młodych Fake Makerowców piszcie w tym Temacie, na PW lub GG: 434615 Z Góry dziękuje :) |
katana
posiada ktos moze katane z tibi 7.92 albo 8.0 ? pilnie potrzebna.
|
Wejdź na www.tibia.pl --> Miecze --> katana i z tamtąd skopiój obrazek
@ Proszę o zajrzenie do działu outfity na zamówienie jest tam moje pilne zamówienie. |
poproszę o mewę(seagull)wraz z ruchem skrzydeł(tzw chodzeniem)
|
Prośba
Mam dla was ogromną prośbę. Może mi ktoś dać wszytskich faraonów (dwa rodzaje), mumie, dziny (lacznie z bossami), szkielety i demon szkielety z 8.0, Nightmare'y, Crypty Shamblery i Gargoyle. Z góry thx.
P.S. I jeszcze new monsterki z poi 7.9 ;p |
A w jakim programie najlepiej robić Fake? Proszę pomóżcie bo chcę je robić.
|
MS Paint -.-
|
WSZYSTKIE addony proszę.
|
już nieaktualne
proszę o usunięcie posta |
Dobra dobra potrzbuje nastepujacych zeczy i to nza zaraz (jesli mozna). Potrzebuje:
- Tablice (takie jakie sa w sklepach z cennikami). - Ruznego rodzaju ksieg. - Wszystkie nowe ataki jakie sie pokazaly przy tym up'dacie. Blagam dajcie to jak najszybciej!!!11!1oneoneone :D @edit Dobra potrzebuje jeszcze tarcz do strzelania z luku (te takie do treningu) i jeszcze tych kukiel do uderzania z broni wrecz, takie do treningu! To mi jest najbardziej potrzebne wiec prosze o szybkie danie tych elementow. |
Ma ktoś może wodne potworki i piratów? Szukałem w sprite'ach ale nie znajdywałem wszystkich "części".
|
Jedno małe pytanie...
W którym programie i gdzie to należy wybrać aby zrobić efekt świecenia jak np torch, czy ogień?... |
Jak moge zamiescic tutaj cos od siebie ? bo mam fajne outy z addonami
edit : prosze o draga z 4 perspektyw i najlepiej jeszcze deady |
Cytuj:
Photo Shop/GIMP w opcji szukaj wpisz efekty i daj żeby szukało dział w dziale fake. Był do tego poradnik. |
:( :( :(
moze mi ktos podac instrukcje obslugi tego?? JA NIE WIEM I NIE UMIEM SIE TYM OBSLUGIWAC :P :(:(:(:( Prosze o pomoc albo na gg albo na forum!!!!!;(;(;(;(;(
|
@Up:
Przyklejony poradnik, przeczytaj - będziesz umiał xD |
Dajcie zabitego husky
|
Słyszałem kiedyś o następujączych programach :
1. FAIRY 2. PIXIE Mogę prosić o download do nich? Podobno PIXIE jest dobry do efektów do fake'ów. Aha i Google gryzie :/ Bo jakieś cholerstwa mi wyszukuję. Tak więc proszę o dwonload do tych programów. Z góry THX. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |