![]() |
Cytuj:
Czy "stronniczy" = "Alpax"? o.0 coz, wyciagasz chyba za daleko wnioski... |
i nic z tego ni bedzie
pomimo ze wole ordo to nic oni nie robia maja dobry team ale nikt nie loguje jak tak dalej pojdzie to vurai spolka wygra ta wojne.. |
jak widac pozycja expiacych nam sie wychodzi na dobre ;]
ale jest tak zle ze gorzej juz byc nie moze wiec to jakis plus... |
:]
Morale OF spadly do-10 Ludy Baltek padl :/ no coz
p.s Lipek co ta wojna ma do tego ze mlodszy vura musi isc po 22 spac powiedz prosze co to ma to tibi tego forum i tej wojny? aa wiem przegrywacie i juz niewiesz do czego sie dojebac :/ AHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.;) |
Podsumowując: sytuacja OF z dnia na dzień się pogarsza, jeżeli chodzi o liczbę zdobytego expa w ostatnim tygodniu to Masa wbił 1.6 mln expa (z którego wiekszosc dzisiaj stracił), jezeli chodzi o reszte to exp VU i OFu jest porównywalny. Dalej już tak wesoło nie jest, bo budżet za blessy, stracony loot i aole ciągle się wykrusza, o moralach nie wspominając.
Jak będzie dalej? Zobaczymy. |
No no no. Ja też się popisałem. Nie ma to jak pomylić hotkeye xD
|
Masakratus Killed at Level 161 by Xaemus Serigimox and by Arthas of nebula.
To już jest cios prosto w serce.... ;) |
Czy pg Bartka po tym dedzie spadnie? ;o
|
Cytuj:
|
Nom, całkiem dziwna, wyglądam na niej jak ćpun ;p
|
ehe mr gangsta
|
Cytuj:
|
No i nareszcie padł...ciekawe czy teraz Masa~ będzie se dalej expił? Co o tym Lipek~ sądzisz..?:P
|
Nikt nie ejst niesmiertelny, skoro seromontis padl w trapie, to czemu nie masa?
|
ma ktos jakies screeny/filmy jak masa padl? :P
|
tralalala
Ej a tak wogule co do paymentow OF to wy mowicie np text:"niedam wam pustego viala" albo "nigdy niezaplace" a kto mowil ze bedziecie mogli placic?
LEAVE SERWER. Knaak never free....never:] |
Cytuj:
|
Oj coś dla Masy nie idzie odrabianie start po ostatniej śmierci..:P
Oct 28 2006, 14:07:06 CEST Died at Level 160 by a warlock |
Cytuj:
Co ma byc to bedzie, co wy mozecie oceniac po 2 tygodniach wojny? Zreszta tego nawet wojna nie mozna nazwac, niestety. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |