![]() |
Cytuj:
Peace and Love. Hail Norge! Chwała Polsce |
Szkodi, szanuję ciebie jak i reszte ludzi w patriots, teraz maffers ale jeżeli Konda chciał uspokoić Vzla i za to go ubili , nie może tak samo upomnieć Keekza i Kardeara?? bo to obok Vzla największe PA a teraz znowu to pokazują:p
|
Cytuj:
WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM =* |
Gdyby te slowa byly prawda i ludzie wzieliby se je do serca wszystkim nam by sie gralo lepiej :)
|
Cytuj:
hahahah, kto powiedział że trzeba sie zarejestrowac na forum żeby czytac topici ?? :> |
Dobre... Venezuela bez PA :> smiech na sali... za kazdym razem kiedy odczulem PA ze strony pats to wlasnie venezuela byla :) Kapcom i reszta ekipy.. :P
A co do szkodiego to dajcie sobie siania... to jest tylko gra, ale duzo ludzi traktuje ją zbyt powaznie :P pozbawiajac szkodiego obywatelstwa :D:D:D Moze go niedlugo deportujecie z kraju ^^ a tak na koniec wam powiem przestancie narzekac bo to jest żenujące :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) |
Cytuj:
|
Przeciez ja zawsze mam racje :D:D
Pz ;);* |
zajebiscie !
super mam hunted za to ze wygonilem kolesia z kopalni chociaz bylem 1
i po kilku minutach pisze do mnie Sir Imp ^^ ze wisze mu 100k i mam hunted bye bye galana :D |
Co racja to racja jesli nie masz znajomosci to se pograles na galanie:(
n/c wszystko wszystki ale patsom chyba nadal malo kasy o wygranej wojnie (kolejnej) :( |
14:32 GM Iscen on Galana: Prosze uzywac Angielskiego na publicznych kanalach (game-chat, trade, help)! Please use English in public channels!
next polski gm? ale potem :14:35 GM Iscen on Galana: Ryzykujesz banem, nie uzywajac Angielskiego na publicznych kanalach! You risk a banishment if you do not use English! potem : 14:35 GM Iscen on Galana: Vocę está sujeito a banimento se năo utilizar a língua inglesa em canais públicos! You risk a banishment if you do not use English! Mowi po polsku i po brazylijsku |
Cytuj:
Cytuj:
|
mhm.. Może po zakończeniu banów corlica i bona, podejmiecie jakieś działania;)
|
Patriots niech im bedzie Patriots...
Z dawnych czasów pamiętam, że miałam z nimi dobre stosunki nawet byłam w ich guildi :S Odeszłam z powodów osobistych i nie mieli o to do mnie pretensji, wciąż traktowali mnie jak członka klanu. Problem zaczęły się wtedy, gdy wbiłam odpowiedni lvl i poczuli się zagrożeni? Nie wiem czy oni w ogóle maja w sobie jakieś uczucia, jak kiedyś byli moimi znajomymi, tak teraz tylko czekają żeby mnie dopaść. Wiem z prywatnych rozmów z niektórymi, że to rasiści, ale przykro mi nie mogę tego udowodnić. Nigdy się nie poddam i zamierzam brnąc w to "BAGNO" dalej, nie dam im satysfakcji wygranej. Lęk przed przegraną, nie może powstrzymać przed grą. A co do GMs, to powinni częściej zaglądać na Galane i nie tylko.;) |
Cytuj:
Ja nie gram z febbem i keekzem tylko z moimi kumplami (czyt. gildia):P :) nie szukam problemow i ich nie mam... narazie jakos daje rade i nie narzekam jak 90% graczy bo to tylko pogarsza sytuacje :) |
eee ludzie wybaczcie ze jak tak sie urywam ale nie chce mi sie czytac tematu. Co ma oznaczac u Kondy w community
Guild membership: Maff of the Maffers O.o ??? @edit. aha i co sie stalo z patrriots ? malo ludzi cos ;p |
ostatnio znowu sie icarus rozbrykal....
Atakowal mojego membersa z gildi na spole z nuskei chyba bylo leiej bez nich ... ale coz znowu beda robic to samo to znowu beda kicked z serva ;) |
Cytuj:
NIe Pa'owali juz w czasie wojny.I uwierz to tylko kwestia czasu padniesz predzej czy pozniej albo bedziesz shuncony, a jak tutaj nie narzekac gram teraz na aldorce i tam jest 100x lepszy klimat niz na galanie w sumie na galanie tesh kieedys bylo fajnie ale to byly stare dobre czasy ;] I mam takie pytanie jak cie jakis typek okradnie z loota zabijesz go ?? Watpie... chyba ze zamiast spokojnie pojsc sobie pod dp bedziesz musial c**j wie gdzie sie chowac. |
Jak padne wtedy zaczne sie martwic... Venezuela nie zmieni sie tak poprostu...oni robili wiekszosc PA :) Ja tu mam dobry kimat.. juz mowilem gram z kumplami, i to mi sprawia przyjemnosc. Co do tego "typka"... jak ktos moze mnie okrasc z loota? jak troche pomyslisz to naprawde ten problem mozesz miec z glowy, a jezeli chodzi o hunty to ja chodze tylko z zaufanymi osobami i tak pozostanie :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:27. |