![]() |
Paladyn
Mam Paladyna 25 lvl skille 70/58, eq : HotM,B robe, P legi, Vampirka,BOH,P Ammy...Gdzie mógłbym expić FACC i PACC? Chodzi o szybki exp no i żeby sie zwracało :P Z góry thx.
Pozdrawiam Mango |
Cytuj:
Radzil bym ci nie ryzykowac poniewaz firedevil potrafi niezle sieknac i radzil bym z nim nie zaczynac. A expic mozesz isc na fibule lub dwarfy soldiery i zwykle. |
Ja bym miał pytanie dotyczace mojej postaci. Od jakich skilli moge isc na katedre i jezeli by mozna bylo prosic o mapke jak dojsc by nie trafic na gsa ;):)
Eq: Dark Helmet, Noble Armor, Plate Legs, Dwarven Shield (Jestem na kupnie Dragonki :) ), Leather Boots, Crimson Sword |
musisz isc kawalek w dol i lekko na zachod od mostu dwarfow a nastepnie odbic w lewo.najlepiej zeby sie zorientowac jak isc to proponuje tibia.pl i mapa respawnu albo calego swiata i po prostu sobie looknij jak isc,bo ciezko bedzie mi ci tak to wyjscnic...a na dk bedziesz musial bardzo uwazac z takim eq i poziomem :p
|
A na z tym EQ??
Wczesniej sie pytalem czy mnei bedzie ostro ghoul cioll
zeczywiscie A czy na takim EQ Crusader Helet Blue Robe Plate Legs Leather Boots Medusa Shield Moonglitin Rod Czy zabiej na solo 2 Ghoule I czy oplaca mi Sie expic w Gohslandzie Z 5 Mlv i 14 zwyklymc Shieldning 21 |
Cytuj:
przecież lewo i zachód to jedno i to samo... |
mowilem ci druidek.z takim eq dasz rade ale oczywiscie nie stoj jak najt tylko z daleka wal :p ale nie beda cie tak ciely juz.a co do croucha to sorry powalilo mi sie :) ;)
|
Ale wolalbym jezeli by ktos dal mi mapke :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby do mnie podszedl?? |
nie jestem w stanie ci tego powiedziec ale nie bedzie strasznie mocno bil ale bedziesz musial sie leczyc a mana jest ci potrzebna.walcz na dystans nie jestes najtem ktory walczy w zwarciu...;)
|
Knight 28 lvl 70/70 eq royal helmet, dsm, demonka, k legi, p amu, bohy i bright sword. Czy ubije gs'a?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie , tylko na dwa hity :) |
Cytuj:
|
Czy dam rade na Katedrze za skilami 60/60 25 lvl EQ:K Set, Dragon Shield, Fur Boots, Crus Helmet, Wyvern Fang i co potrzebuje by przetrwac ile uh na 1h i ile mf i czy moglbym sie mierzyc z dragiem i wyvernem:)
|
zalezy na czym bedziesz chcial expic bo jak na tarantulach to spoko jak na assasinach,dark monkach,witchach itp to raczej szczerze odrazdzam bo szybko zaliczysz gleberadze zabrac kilka uh i kontrolnie ze 2 bo mf i styka na ladny hunt bezproblemowo...B) aa a co do draga i vyvern to nie radze.draga bedziesz za wolno hital a z vyverna tez ci nie pojdzie latwo.zbyt duze waste uh (bo z mf nie nadazysz sie wyexurowac) wiec bedzie to zupelnie nieoplacalne
|
Drag
Witam
Czy pokonam 30 knightem draga ze skillami 69/61 Moje EQ to: Guardian shield, knight armor, plate legs, crown helmet, bright sword, leather boots Ile bede potrzebowal uhow w razie czego? |
ELO
17 pall 52 dyst 7 mlvl czy dam rade [noob mode on]rata pokonac??[noob mode off] czy dam rade solnac ds'a?? z mf'ami |
*Melvar We trzech powinniscie dac rade, ale to nie bedzie mialo sensu;/
*Vasudanin Jezeli jest sporo miejsca do biegania to nawet bez manasow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |