![]() |
Mam pyatnie wojna konczy sie wtedy kiedy jedna ze stron oglosi kapitulacjie czy jak?
|
dobre pytanie ;) pewnie beda walczyc dopoki nie zabraknie im kasy/ nie zostana zrookowani / nie opuszcza gildi ze strachu przed swoim tylkiem, lub po uswiadomieniu sobie ze nie maja szans ze strona przeciwna
ale jak bedzie, zobaczymy :) |
22:39 You lose 44 hitpoints due to an attack by Kafarotwaty Kafar.
Ała uciekllem mu bo miał lagi :P Pozdro i milego zabijania , niestety nie wiem dokładnie za co. Have Fun! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niemożliwe do wykonania :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sup? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gz Tempesta ;) |
Mam pytanie:czy znowu będzie jakaś woja bo plotki krążą po carlin. I z gildi Hurrri~ odeszli podobno Ehazin,Ahazin i parę innych gości.
Odpowiedź!:evul: |
@UP
Ahazin, Ehazin nie byli w Hurr~ Byli w Devil Reject. Ale cos sie pogodzili z Nizahem czy cos. Slyszalem ze to sa RL :P |
@up
Wydaje mi sie, że tylko Ehazin i Ahazin to rl. Niz, Dany i Russel spotykają się z nimi czasami. Pamiętam jak Ehazin krzyczał "sell photo nizahe drunken" :P |
Cytuj:
Russel i Siar to rl Dany chyba ejst z irlandi ehazim to hiszpa chyba tez rl russa ale niei jestem pewien |
Cytuj:
|
To też mówił Ehazin :))
|
No, zajebiście.. Krzyczał.
Jaz [56]: Sell photo Eternal Oblivion and Taifun Devilry DRUNKEN !!!11one |
Cytuj:
Nie wie a sie wymadrza. Ahazin jest z Irnaldi -.- A Dany to hiszpan -.- [email protected] -.- @Down Zgadzam sie :P |
@up
przyznaje racje Ahazin i Ehazin to 100% rl przynajmniej tak wywnioskowałem z rozmów z nimi :> btw. chyba skonczmy ten temat kto jest kogo rl friendem bo to jest ciutke bez sensu :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |