Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Mrok 22-05-2006 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15
Czemu tutaj tak często obrażacie rodziców innych graczy? Oni Wam nic nie zrobili. Przestańcie wkońcu bo to jest żałosne.:baby:

Pozdrawiam:
Nicola

Oo wychyliła sie gwiazda Azury.Otóż mam dla ciebie wiadomosc.Masz oode mnie Hunta i gówno mnie obchodzi czy Steel Enclave,będzie mnie ścigało czy nie.Trzebabyło nie robić pikniku na Fibuli i pekować.50ek nie ciężko dopaść.

Karol 22-05-2006 15:35

Ty Tegax kiedy ty zabiles tego Cozmetica? Bo on Last login: Apr 18 2006, 01:52:45 CET i nawet nie ma wpisu o jego smierci... rotfl, czyzby wtedy kiedy dof nie walczyl? I moge isc o zaklad, ze nie zabiles go solo tylko lecialo wokol ciebie z 20 osob :>

Kolton 22-05-2006 15:43

Ciekaw jestem kiedy Draz go wydyma jak robil to z innymi :d

Cors Ent 22-05-2006 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax
LoL może i nic niezrobilem w wojnie narazie , ale to kwestia czasu.

Cozmetic Jonez- killed at lvl 111 by Tegax ?

LOL
ty to fragiem nazywasz? czy cozmetic gra jeszcze w tibia?
zebys chociaz miał fraga jak nim Jackson grał - ale gosc co grał wtedy cozmetikiem to immortal thunderfist - noob co o tibi prawie nic nie wie.

do tego ale to była walka - w 5 zabilscie goscia co sie uhac nie umie i miał free account - congratz

ja mówie o bitwach łosiu - pokaz cos w bitwach a nie jak połowa gildi na 1 nooba poszliscie ze gdzies tam z tłumu sd strzeliłes

ray maselko 22-05-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15
Czemu tutaj tak często obrażacie rodziców innych graczy? Oni Wam nic nie zrobili. Przestańcie wkońcu bo to jest żałosne.:baby:

Pozdrawiam:
Nicola

ty nie badz taka madra. bo zachowujesz sie jak noob. pk uzadzasz se na 20 lvl ehehe ale i tak slyszlaem ze ci uciekl ale wstyd ehehehe :baby:

Raul de Azura 22-05-2006 16:28

Tegax- Kolejny chlopak o niskim poziomie inteligencji, brak Ci slow to na rodzinie wjezdzasz ? eh szkoda mi Ciebie :) Nawet nie potrafisz sie przyznac ze lizesz dupe drazowi :)

P.S od koloru mojej skury sie odp*** :) nie moja wina ze tak sloneczko przyciagam ;DD

shodek 22-05-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radzikk
Caly czas o psach, co ty jakis hycel jestes? a moze ta twoja pizzeria jest gdzies kolo psiarni? Jezeli juz chcesz nas porownywac do psow, to uwierz za to co zrobiles bedziemy cie dymac jak zwykla suke xD

ahahaha own3d

Mr Tegax 22-05-2006 16:53

Ale Wy jestescie żałosni. Jakbym komukolwiek lizał dupe to bym nie zabijał ludzi ktorych mi nie wolno było bic, prawda? Nie znacie mnie wiec zamknijcie jadaczki i nie wypowiadajcie sie na mój temat bo spływa to po mnie jak pot po karpiu.

yO :baby:

Ps. Cors mowisz ze mnie nie widziales na battle , jak masz mnie widziec skoro gram tu zbyt krótko? , po drugie chyba mnie nigdy nie zobaczysz bo z tego co widze to Wy grzejecie PZ.

Nosso Mc'Furry 22-05-2006 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Tegax
Ale Wy jestescie żałosni. Jakbym komukolwiek lizał dupe to bym nie zabijał ludzi ktorych mi nie wolno było bic, prawda?

Powiedzmy, że liżesz dupe na swój sposób, a to nie lada wyczyn!B)

Kozak15 22-05-2006 19:25

Tegax jesli jestes taki madry zeby jechac po rodzicach to wez sie przejedz do Poznania to porozmawiamy inaczej ty szczurku z bajki o golym hu** :P:P

Jeszcze raz to bedziesz mogl sie popisac w tym jak potrafisz na rl jechac komuc,bic sie,targac laski moze tez potrafisz ale to juz nie mi .Pomysl co piszesz... :):):) Pozdro dla all Poznania (z wyjatkiem Abu'Loppez)....

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):)

Twoj Nocny Koszmar 22-05-2006 20:35

Tegax lizesz duspko ze az szok i sie boisz przyznac :S

i zostawcie Jacynke :p

Drazharm 22-05-2006 21:07

jak narazie duzo bicia piany i 0 dzialan poza jednym masslogiem ze strony noob fight i ng

Fiszbin 22-05-2006 21:30

@Drazharm

Ty masz jakaś obsesję na punkcie psów? W swoich postach przedstawiasz psy jako obraz najgorszego zła, natomiast na zdjęciach na photobucket.com dumnie eksponujesz swoje zapchlone kundle... KPINA

ps Bardzo dziękuje za pizze która zamówiłem u ciebie, jej zapach był niezbyt kuszący więc nie odważyłem się jej spróbować, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zakopałem ją w ogrodzie w efekcie czego pozbyłem się chwastów, szkoda mi trawy, jabłoni i gruszy bo też zginęły, ale cóż nie można mieć wszystkiego.

Pozdrawiam SłiT i nAJz :* fiszBIneCzeQ hi hi hi

Nosso Mc'Furry 22-05-2006 21:31

Ehh Draz nie rob z siebie blazna i do reszty twoim przydupaskow to sie tyczy.

Myslicie ze wygrywacie bo jestescie lepsi? ahUHAUHUAHuhAUHah

Obecnie jest tak ze jest u was ludzi 105ciu
a u nas 38, a obecny wynik fragów jest 15 Wanted&nooby
14 NG&BF

Wiec jakby byly wyrownane sklady to byscie dostawali az by sie kurzylo

20:46 Grimm: come here.
20:46 Cryktoon Druid: 20:42 Grimm: And now you have to give it for free to be unhunted.
20:46 Grimm: lol i got this uhs.
20:46 Cryktoon Druid: aff
20:46 Grimm: like i said for 2,7k.
20:46 Cryktoon Druid: -.-
20:46 Grimm: If you don't wanna you goonna die.
20:46 Cryktoon Druid: alal got them -.-
20:46 Cryktoon Druid: hunt him
20:46 Grimm: Lol
20:46 Alal Etus: lol
20:46 Grimm: I hunt you.
20:46 Grimm: Ha.
20:47 Cryktoon Druid: Ha. Ha.
20:47 Cryktoon Druid: Have Fun.
20:47 Cryktoon Druid: ..
20:47 You see Grimm (Level 103). He is a royal paladin. He is Believer of the Wanted (Strzelba Kon).

Wasze buractwo nie zna granic

Piotrek~ 22-05-2006 21:37

liczy się jakość a nie ilość...
nie mozecie wygrac to szukacie corazto nowszych powodów, dlaczego...
złej baletnicy nawet rąbek u spódnicy.

Koronowany rycek 22-05-2006 21:50

TOpiC@
Tak was czytam i czytam... I choc nie wiem co i jak na Azurze, jestem pewien ze jakies 30% Wantedu (Czy jak to sie pisze, dont keal me). To sa asslickery Dra~.Wrzawy tutaj nie robia Leaderzy ale asslickery, ktorzy jak wiem i sadze (bo nie tylko na calmerze grałem) wiem cos o battle...
Ci, ktorzy sa w Wantedzie czy jak na was Wabia (cop. by Dram~ on lubi psy.) sa Elo pro skate młodziezowo.. Sytuacja pewnie wygloda tak ze mega super y0 50-80 lvle w Wanted sa za prawem (czyt. zaden h*j im nie skoczy) biega w ta i tamta i bije kazdego kogo popadnie.
Tak jak za czasów phy " masz skulla, to ty zabiles rl kumpla 2 min left " you are dead"

Narazie tutaj widze tylko wielkie wypowiedzi asslickerow Wanted's.

Niech wygra rebelia ;).

OFFtopic@
Mówia, ze w jakosci siła- to wazne ale głównie to przytłacza ilość a nie jakosc;)

Gl hf all niech wygra "lepszy"

AnthraX_ 22-05-2006 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
TOpiC@
Tak was czytam i czytam... I choc nie wiem co i jak na Azurze, jestem pewien ze jakies 30% Wantedu (Czy jak to sie pisze, dont keal me). To sa asslickery Dra~.Wrzawy tutaj nie robia Leaderzy ale asslickery, ktorzy jak wiem i sadze (bo nie tylko na calmerze grałem) wiem cos o battle...
Ci, ktorzy sa w Wantedzie czy jak na was Wabia (cop. by Dram~ on lubi psy.) sa Elo pro skate młodziezowo.. Sytuacja pewnie wygloda tak ze mega super y0 50-80 lvle w Wanted sa za prawem (czyt. zaden h*j im nie skoczy) biega w ta i tamta i bije kazdego kogo popadnie.
Tak jak za czasów phy " masz skulla, to ty zabiles rl kumpla 2 min left " you are dead"

Narazie tutaj widze tylko wielkie wypowiedzi asslickerow Wanted's.

Niech wygra rebelia ;).

OFFtopic@
Mówia, ze w jakosci siła- to wazne ale głównie to przytłacza ilość a nie jakosc;)

Gl hf all niech wygra "lepszy"

Koles wejdz na www.tibia.com i zobacz sobie jak wyglada Wanted... Gdyby to byly same 50-80 lvl to nikt by nie zdazyl nawet pomyslec o zalozeniu takiego tematu bo zaraz by im ktos do dup nakopal... Nie wiesz o czym mowisz...:baby:

Mrok 22-05-2006 23:46

Zmieniając wojne. Czy na azurze powstała 2 wojna?No Remorse vs Dark Fraternity?.Jeśli tak to życzyłbym marshalom miłego odejścia z serwera,także Clerick of Equlibrium (niektorzy jego koledzy mówia na niego Clerick of wazelina).Ale to taka mała ciekawostka:P
papa

Eldyn 22-05-2006 23:59

Tegax

Inhabitant of Azura
Profession: Master Sorcerer
Level: 81

Sentinel of the Wanted

Drazharm can you msg me on game? I wanna pay for my crimes.
07.05.2006 01:59:05
Edited by Tegax
on 07.05.2006 02:46:21 Quote

Drazharm

Inhabitant of Azura
Profession: Royal Paladin
Level: 160

Slayer of the Wanted (Nazgul)

From now on you are hunted by me untill you pay for murderer of Helixiz Archimende.
06.05.2006 13:33:38 Quote

Jeszcze placili adi gotti last varior itd

Drazharm 23-05-2006 00:04

Przed chwila lider Nordlands Guld - Xajaki, oraz Xaviour zaplacili za wolnosc. B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41.